Cristina Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 εγω οταν εγραψα πανελλαδικες, ειχα μια σχεση (συνολικα κρατησε 2 μιση χρονια). ενοιωθα τοσο ομορφα που τις βραδιες πριν γραψω την εβλεπα και τις ελεγα... αυριο θα γραψω 19.. και βαζαμε στοιχημα. και ειχα τρομερο κινητρο. και πετυχαινα γιατι και το ηθελα για μενα και γιατι το βλεπα σαν ερωτικο.. παιχνιδι. παντως ενα πραγμα. διαβαζω ολα αυτα και σας νοιωθω σαν φιλους. παρολο που δεν ξερω κανεναν σας. αυτο που νοιωθω τωρα ειναι πως δεν μπορω να ηρεμησω. βαζω το μυαλο μου και σκεφτεται.. οτι ολο αυτο ισωσ ηταν μια π**στια εκ μερουσ της. οτι περιμενε να της φυγουν ολα τα αισ8ηματα προς εμενα και μετα να χωρισουμε. για μενα αυτο δεν ειναι αγαπη. πριν χωρισουμε μιλισαμε και ειπε πως απλα αυτο τον καιρο δεν νοιωθει καλα για τπτ. μιλισαμε και ειπαμε να χωρισουμε. της ειπα πως αν ποτε απκτησουμε επαφες, θα το κανω μονο για να την διεκδικησω. αυτα. και λεω.. αν αγαπας καποιον δεν χωριζεις οταν γινει αυτο. υπαρχουν αλλοι τροποι. αν νοιαζεσαι για τον αλλον και τα αισθηματα του δεν τον αφηνεις μονο του. κανω λαθος? Καταλαβαίνω απολύτως την θέση σου και τα συναισθήματά σου, αλλά ποτέ δεν κάνουμε σχέσεις με συμβόλαιο... Ποτέ δεν υπογράφει κανείς μας για αιώνια αγάπη και πίστη, όσο όμορφο και αν ακούγεται, όσο ιδανικό και αν θα ήταν, όσο πικρό και σκληρό αν είναι όταν βιώνουμε την απογοήτευση στο πετσί μας... Τα ανθρώπινα συναισθήματα είναι τόσο μα τόσο πολύπλοκα... Και θέλουν τόση πολύ δουλειά, αμοιβαία δουλειά όταν πρόκειται για έρωτα και αγάπη... Και πολύ συχνά κάνουμε το λάθος να συγχέουμε την αγάπη με τον έρωτα και τον πόθο... Δεν είναι απαραίτητα κακό όταν περνάμε καλά, αλλά όταν έρθει η στιγμή που θα δούμε την αλήθεια, πονάει... Πονάει τόσο μα τόσο πολύ... Ξέρεις κάτι καλέ μου Στέλιο; Η αγαπημένη σου σε αγαπάει ακόμα... Και θα σε αγαπάει, αν έχει να θυμάται όμορφα πράγματα από σένα και από τη σχέση σας. «Απλά» δεν είναι άλλο πια ερωτευμένη μαζί σου και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να χαλάσεις μια σχέση όταν είσαι σε νεαρή ηλικία, καμιά φορά και όταν είσαι και μεγαλύτερος... Δεν σε κορόιδεψε... Μην το σκέφτεσαι έτσι... Κάνεις κακό σε σένα με τέτοιες σκέψεις... Έκλεισε ο κύκλος της σχέσης σας πιο νωρίς για εκείνη από ότι για σένα... Σκληρό γι αυτόν που μένει πίσω και μαζεύει τα κομμάτια του, αλλά είναι και για τον άλλον δύσκολο μέχρι να πάρει αυτήν την απόφαση και μέχρι να βρει το θάρρος να το πει... Μερικοί άνθρωποι, δεν βρίσκουν νωρίς το θάρρος να το πουν και μένουν σε μια σχέση που δεν τους κάνει ευτυχισμένους και μοιράζουν δυστυχία και στον σύντροφό τους με την μίζερη συμπεριφορά τους. Μελλοντικά μπορεί να είσαι εσύ στη θέση της, σε μια άλλη σχέση. Τότε θα την θυμηθείς...
stelios2809 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 δεν θελω να το δεχθω. μπορω να περιμενω να νοιωσει ομορφα και να ξαναπροσπαθησω. κι ασ μην βγει τπτ. ειναι το πρωτο ατομο που ειχα τοση καλη επικοινωνια στα 23 μου χρονια.
Cristina Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μα φυσικά! Φυσικά και μπορεί να μην έχει τελειώσει τίποτα! Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο καμια φορά... Κουραζόμαστε από καταστάσεις της ζωής μας, ίσως και από την ίδια τη σχέση καμιά φορά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν τελειώσει τα συναισθήματά μας για τον άνθρωπό μας. Δώσε της το χρόνο που έχει ανάγκη και μόνο κερδισμένος θα βγείς, αν τελικά γυρίσει. Θα το εκτιμήσει που δεν την έπνιξες όταν το τελευταίο που είχε ανάγκη ήταν αυτό. Αν μπορείς να συνεχίσεις να σκέφτεσαι έτσι θετικά, θα σου κάνει πολύ καλό!
naty31 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Γεια σου και σένα Houston. Κάποιες φορές συμβαίνει και αυτό. Άλλες πάλι φορές όμως αδικούμε και αδικούμαστε. Και μερικές άλλες, απλώς δεν κολλάμε, αλλά μέχρι να το καταλάβουμε έχει περάσει ένας Χ χρόνος. Και ο χρόνος σημαίνει πολλά στις σχέσεις. Θα μπορούσες να μας πεις πιο αναλυτικά, τί εννοείς; Όχι, δεν τον έβλεπα. Μόνο μία φορά. Δεν ξέρω αν ήταν ευτύχημα ή δυστύχημα αυτό. Στη συνέχεια εγώ ήμουν που επιδίωκα όποια επαφή. Όμως χάρη σε εκείνη τη σχέση, τα standards μου ανέβηκαν πολύ ψηλά και δεν συμβιβάζομαι σε σχέσεις χωρίς βάθος. Και ευτυχώς έγινε νωρίς στη ζωή μου (10 χρόνια πριν). Έμαθα πολλά και από αυτόν τον άνθρωπο, αλλά και από το διάστημα που χρειάστηκε για να επανέλθω. Νιώθω πολύ τυχερή γι αυτό... Δυστυχώς κι εγώ τα βιώνω πολύ έντονα και αναλόγως τη σχέση, τη φάση που βρίσκομαι, τον άνθρωπο και διάφορα άλλα, μου παίρνει τον ανάλογο χρόνο. Για μένα αυτός ο χρόνος είναι συνήθως αρκετός. Για άλλους όχι. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Δεν είναι κάπως απόλυτο αυτό; Ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι απόλυτη..Αλλά εγώ μετά από πολλά χρόνια σχέσης..συνειδητοποίησα ότι η δική μου η αγάπη είναι απόλυτη..Αλλο να έχω κάποιο πρόβλημα στην σχέση να χωρίζω και να τα ξαναβρώ..και άλλο να μπει κάποιο τρίτο άτομο..αν συμβεί κάτι τέτοιο το πιο πιθανό είναι να ξανασυμβεί..και δεύτερη και τρίτη φορά..Μακάρι ο Στέλιος να τα ξαναβρεί..γιατί η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται..αλλά ξεπερνιέται..με τον χρόνο..
Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μα φυσικά! Φυσικά και μπορεί να μην έχει τελειώσει τίποτα! Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο καμια φορά... Κουραζόμαστε από καταστάσεις της ζωής μας, ίσως και από την ίδια τη σχέση καμιά φορά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν τελειώσει τα συναισθήματά μας για τον άνθρωπό μας. Δώσε της το χρόνο που έχει ανάγκη και μόνο κερδισμένος θα βγείς, αν τελικά γυρίσει. Θα το εκτιμήσει που δεν την έπνιξες όταν το τελευταίο που είχε ανάγκη ήταν αυτό. Αν μπορείς να συνεχίσεις να σκέφτεσαι έτσι θετικά, θα σου κάνει πολύ καλό! Καλή μου Χριστίνα γιατί τον κολάζεις τον άνθρωπο? Δεν πρόκειται σε αυτήν την ζωή να σε λυπηθεί κανείς. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι οι νόμοι της φύσης. Ενας αντρας με κομένα τα φτερά δεν ελκύει καμιά γυναίκα. Οι γυναίκες στο ασυνείδητο σας ξέρετε τι θέλετε από έναν άντρα???? Δύναμη, εξουσία, ασφάλεια επιτυχία. Δυστυχώς για εμάς. Και όλα αυτά μαζί επισφραγίζονται με μια καλή διάθεση, με θετική ενέργεια που δεν την διαθέτει τώρα ο Στέλιος. Οι νόμοι της επιβίωσης και της συντήρησης αυτό επιτάσσουν χιλιάδες χρόνια τώρα. Η γυναικά φέρνει στον κόσμο παιδιά και θέλει να τα συντηρήσει ---είναι καρφωμένο στο dna της και ας μην το ξέρει. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις – ακαδημαϊκή συζήτηση κάνουμε τώρα. ;-)
Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Το καλύτερο είναι να μιλάμε πριν φτάσουμε σε σημείο να βρούμε άλλον ή αλλη..Οταν φτάσεις σε εκείνο το σημείο..έχει τελειώσει..Εχουν παρει ήδη τα μαυαλά μας αέρα.. Οσο για την κατάσταση ..γιατί όχι ? Στην ζωή όλα μέσα από μία γνωριμία γίνονται... Συνήθως αυτά τα 2 συμβαίνουν μαζί. Όταν μπει άλλος/άλλη στην ζωή μας συνειδητοποιούμε ότι η σχέση μας δεν τραβάει, τελείωσε. Δεν το καταλαβαίνω τι πάει να πει ότι έχουν πάρει τα μυαλά μας αέρα? Δλδ αυτό σε κάνει να γίνεσαι ειλικρινής και σκληρός με τον πρώην σύντροφό σου. Πρέπει να του πεις την πάσα αλήθεια? Δεν μπορείς να του δείξεις κάποια αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου? Εγώ αυτό το έκανα στα 18μου και μάλιστα μετά αισθάνθηκα και θύμα, διότι η τσαπερδόνα βρήκε άλλον, και με πείραξε. Άσε σου λέω πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος. Λίγη λογική βρε κορίτσια λίγη υποκρισία εκεί που χρειάζεται, δε θα σας πέσει και η μύτη… φιλικά
Cristina Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Καλή μου Χριστίνα γιατί τον κολάζεις τον άνθρωπο?Δεν πρόκειται σε αυτήν την ζωή να σε λυπηθεί κανείς. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι οι νόμοι της φύσης. Ενας αντρας με κομένα τα φτερά δεν ελκύει καμιά γυναίκα. Οι γυναίκες στο ασυνείδητο σας ξέρετε τι θέλετε από έναν άντρα???? Δύναμη, εξουσία, ασφάλεια επιτυχία. Δυστυχώς για εμάς. Και όλα αυτά μαζί επισφραγίζονται με μια καλή διάθεση, με θετική ενέργεια που δεν την διαθέτει τώρα ο Στέλιος. Οι νόμοι της επιβίωσης και της συντήρησης αυτό επιτάσσουν χιλιάδες χρόνια τώρα. Η γυναικά φέρνει στον κόσμο παιδιά και θέλει να τα συντηρήσει ---είναι καρφωμένο στο dna της και ας μην το ξέρει. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις – ακαδημαϊκή συζήτηση κάνουμε τώρα. ;-) Ισοπεδωτικός όσο δεν πάει. Δεν θα μπω στο τρυπάκι για το τι θέλουν οι άνδρες και για το τι θέλουν οι γυναίκες γιατί είναι πολύ κρίμα να καταλήξει σε flame το topic ενός ανθρώπου που υποφέρει...
Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ισοπεδωτικός όσο δεν πάει.Δεν θα μπω στο τρυπάκι για το τι θέλουν οι άνδρες και για το τι θέλουν οι γυναίκες γιατί είναι πολύ κρίμα να καταλήξει σε flame το topic ενός ανθρώπου που υποφέρει... Ok θα συμφωνήσω μαζί σου, αν και δεν κατάλαβα που ακριβώς ήμουν ισοπεδωτικός. Αλλά και να του δίνουμε ελπίδες???
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Γιατί καλύτεροι γινόμαστε μέσα από τις άσχημες εμπειρίες μας και όχι μέσα από αυτές που περνάμε καλά.Αυτές είναι η ανταμοιβή για τα άσχημα που έχουμε ζήσει. ποιος το λεει αυτο; πολυ μαζοχστικη αυτη η νοοτροπια. Φιλε Στελιο, don't worry, αν δεν την πριξεις με τηλεφωνα, sms και τα λοιπα και την αφησεις στην ησυχια της, σε κανα 4μηνο θα σε παρει η ιδια τηλεφωνο να σε ρωτησει τι κανεις, που χαθηκες και αλλα τετοια. επισης δεν βρισκουν και τοσο γρηγορα αλλον οσο νομιζουμε, μαλλον εσυ θα βρεις αλλη πριν απο αυτην...
Cristina Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ok θα συμφωνήσω μαζί σου, αν και δεν κατάλαβα που ακριβώς ήμουν ισοπεδωτικός. Αλλά και να του δίνουμε ελπίδες??? Σχετικα με αυτά που θέλουν οι γυναίκες... Όσο για τις ελπίδες... Από που ακριβώς αντλείς τη σιγουριά για το ότι μπορεί να μην είναι ξανά μαζί τα παιδιά; Επειδή κάποια πράγματα δεν έχουν συμβεί σε μας, αυτομάτως δεν μπορούν να συμβούν ποτέ και σε κανέναν;
Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Βρε συ , εγώ μαζί σας με αυτά που θέλετε σαν γυναίκες, δεν το λέω με αρνητισμό. Ο Στέλιος ή οποιαδήποτε Στέλιος ας την ξαναδιεκδικήσει, δε χάνει και τπτ. Απλά φοβάμαι ότι έτσι όπως είναι θα πάθει μεγαλύτερη νίλα. Ας προετοιμαστεί τουλάχιστον κατάλληλα και σίγουρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ του Στέλιου του έριξα ολόκληρο κατεβατό προσωπικό pm, μη μου λες ότι γίνομαι σκληρός απέναντί του.:smile:
Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Όσο για τις ελπίδες... Από που ακριβώς αντλείς τη σιγουριά για το ότι μπορεί να μην είναι ξανά μαζί τα παιδιά; Με τον ίδιο τρόπο μπορώ να σου απαντήσω και γω. Από πού αντλείς την πεποίθηση ότι μπορούν να τα ξαναβρούν? Αφού απ ότι κατάλαβα του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και νομίζω ότι είναι σε αρκετά ώριμη ηλικία για να ξέρει τι έκανε. Και δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει άλλος. Γιατί του ανάβουμε φωτιές χωρίς να ξέρουμε. Αυτός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας τι πρέπει να κάνει.
Cristina Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Βρε συ , εγώ μαζί σας με αυτά που θέλετε σαν γυναίκες, δεν το λέω με αρνητισμό. Ο Στέλιος ή οποιαδήποτε Στέλιος ας την ξαναδιεκδικήσει, δε χάνει και τπτ. Απλά φοβάμαι ότι έτσι όπως είναι θα πάθει μεγαλύτερη νίλα. Ας προετοιμαστεί κατάλληλα και σίγουρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ του Στέλιου του έριξα ολόκληρο κατεβατό προσωπικό pm, μη μου λες ότι γίνομαι σκληρός απέναντί του.:smile: Όταν τσουβαλιάζουμε ανθρώπους θεωρώ πως γινόμαστε ισοπεδωτικοί. Όχι εσύ, αλλά ο καθένας που το κάνει. Δεν ξέρω αν θέλει, αν μπορεί, αν η συγκεκριμένη περίπτωση επιτρέπει να την διεκδικήσει ξανά. Δεν μίλησα για κάτι τέτοιο. Btw, πού είπα ότι γίνεσαι σκληρός; Με τον ίδιο τρόπο μπορώ να σου απαντήσω και γω.Από πού αντλείς την πεποίθηση ότι μπορούν να τα ξαναβρούν? Αφού απ ότι κατάλαβα του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και νομίζω ότι είναι σε αρκετά ώριμη ηλικία για να ξέρει τι έκανε. Και δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει άλλος. Γιατί του ανάβουμε φωτιές χωρίς να ξέρουμε. Αυτός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας τι πρέπει να κάνει. Κάνε τον κόπο να ξαναδιαβάσεις το post μου, αν έχεις χρόνο και διάθεση. Μα φυσικά! Φυσικά και μπορεί να μην έχει τελειώσει τίποτα! Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο καμια φορά... Κουραζόμαστε από καταστάσεις της ζωής μας, ίσως και από την ίδια τη σχέση καμιά φορά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν τελειώσει τα συναισθήματά μας για τον άνθρωπό μας. Δώσε της το χρόνο που έχει ανάγκη και μόνο κερδισμένος θα βγείς, αν τελικά γυρίσει. Θα το εκτιμήσει που δεν την έπνιξες όταν το τελευταίο που είχε ανάγκη ήταν αυτό. Αν μπορείς να συνεχίσεις να σκέφτεσαι έτσι θετικά, θα σου κάνει πολύ καλό! Για ένα ενδεχόμενο μιλάω. Είναι τόσο ρευστά όλα στη ζωή μας... Ανά πάσα στιγμή το κάθε τι μπορεί να τροποποιηθεί, να αλλάξει... Φυσικά και ο μόνος που ξέρει τι χρειάζεται να κάνει είναι ο ίδιος του.
chill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Η πλειοψηφία των σημερινών γυναικών είναι καβατζογκόμενες. Σε περίπτωση που σε αφήσουν μια μέρα ξαφνικά είναι γιατί έχουν βρει τον επόμενο. Εγώ το μόνο που έχω να πω στον Στέλιο είναι ότι οι άνδρες υστερούν σε πληθυσμό από τις γυναίκες και αν συνυπολογίσουμε την λαίλαπα των μη φανατικών ανδρών (sic) η αναλογία ....είναι κατά πολύ με το μέρος μας. Κάπου εκεί έξω υπάρχει η επόμενη η οποία σε περιμένει. Γιούριαααααα.... Αν πάλι σου λείπει η αυτοπεποίθηση αυτό τον καιρό, πιάσε ένα mmo (π.χ. το wow) και άμα την σκέφτεσαι εμένα να με αφοδεύσεις (sic2) !!!!
marios1957 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δύο πραγματάκια: α)Την καλύτερη συμβουλή την έδωσε το μέλος με nick "Φρου-Φρου",ότι ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσεις έναν έρωτα είναι να πέσεις με τα μούτρα σε έναν άλλον! και β) Ψάξε να βρεις καινούργια με το ίδιο όνομα,μην πάνε χαμένα και τα nike_i.d που παρήγγειλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.