Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 .Για να χωρίσει μία σωστή γυναίκα πάει να πει ότι υπήρχε πρόβλημα..Εγω τουλάχιστον έτσι λειτουργώ..Από την αρχή της σχέσης μπορείς να δεις όταν κάτι δεν πάει καλά..Άλλο αν εθελοτυφλείς.. Μην είσαι απόλυτη. Υπάρχει και αυτό που λέμε σε μια σχέση ρουτίνα - συναισθηματικός κορεσμός.
Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Κeep walking κ μην κοιτας πισω!!!Γιατι πρεπει να ζησεις το παρων γιατι το παρελθον δεν θα σε θυμαται κ το μελλον δεν σε ξερει...ζησε την καθε στιγμη!!! +1000 ....
Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Anathema σε τέτοιες καταστάσεις? Απαπαπα Καρράς δαγκωτό!!!! Βασικά και ο Τερλέγκας εγκρίνεται αλλά μπορεί να μας κοπεί και καμιά φλέβα ακούγοντας τον xD. Φιλαράκι λάλησε ακούγοντας την "Φωτογραφεία" πρωί μεσημέρι βράδυ.... :lol::lol::lol::lol: Aυτά ούτε οι φυλακισμένοι δε τα κάνουν! Τι του λ΄ετε του ανθρώπου....
Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Κ ομως εμενα δεν με εριξε πισω το τηλεφωνο μαζι της αντιθετα χαιρομουν να την ακουω καλα... δε θέλω να ακούω βλακείες:mrgreen:
naty31 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Τι κάθεσαι βρε naty31? Γνώρισε καμία στο φίλο μας το Στέλιο να αλλάξει διάθεση! naty31, Φρού-Φρού: Tα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο... χάπι: Τα κακά κορίτσια πάνε παντού!!! :twisted::twisted::twisted: Μάλλον έχεις δίκιο..Αλλά έχει εξεταστική..Μην του πάρουμε εντελώς τα μυαλά..Πάντως αν θέλει ας μου το πει..Εχω φίλες σε όλες τις ηλικίες..
Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Οταν λοιπον την ξαναδεις καποια στιγμη χαμογελα και πες της απλα ενα ευχαριστω. Δεν χρειαζονται ουτε εξηγησεις να της δωσεις ουτε τιποτα. Ενα απλο ευχαριστω γιατι συνεβαλε στο να γινεις λιγο καλυτερος μεσα απο μια ασχημη περιοδο που σου χαρισε. Αυτό δεν το κατάλαβα. Γιατί να την πει ευχαριστώ. Ειδικά αν τον παράτησε για άλλον.
Cristina Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Αυτό δεν το κατάλαβα. Γιατί να την πει ευχαριστώ. Ειδικά αν τον παράτησε για άλλον. Γιατί καλύτεροι γινόμαστε μέσα από τις άσχημες εμπειρίες μας και όχι μέσα από αυτές που περνάμε καλά. Αυτές είναι η ανταμοιβή για τα άσχημα που έχουμε ζήσει. Στο χέρι μας είναι αν θα κερδίσουμε γνώση από την εμπειρία. Γιατί κάθε άνθρωπος που περνά από τη ζωή μας, με όποιον τρόπο, συμβάλλει στη δική μας εξέλιξη και αν τελικά αντί να εξελιχθούμε, κάνουμε βήματα προς τα πίσω, δεν φταίνε οι άλλοι, αλλά εμείς και ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα. Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τις εμπειρίες και τη ζωή μας.
naty31 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μην είσαι απόλυτη. Υπάρχει και αυτό που λέμε σε μια σχέση ρουτίνα - συναισθηματικός κορεσμός. Ειδικά στην μακροχρόνια σχέση ..κάποια στιγμή έρχεται η ρουτίνα..το θέμα είναι να το πούμε στον άλλο και να βρούμε λύση..Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις ζεις μέσα σε κύκλο...στο χέρι μας είναι..
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 life's a bitch... question is,who's her pimp?
Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Γιατί καλύτεροι γινόμαστε μέσα από τις άσχημες εμπειρίες μας και όχι μέσα από αυτές που περνάμε καλά.Αυτές είναι η ανταμοιβή για τα άσχημα που έχουμε ζήσει. Στο χέρι μας είναι αν θα κερδίσουμε γνώση από την εμπειρία. Γιατί κάθε άνθρωπος που περνά από τη ζωή μας, με όποιον τρόπο, συμβάλει στη δική μας εξέλιξη και αν τελικά αντί να εξελιχθούμε, κάνουμε βήματα προς τα πίσω, δεν φταίνε οι άλλοι, αλλά εμείς και ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα. Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τις εμπειρίες και τη ζωή μας. Γεια σου Χριστίνα. Δεν είπα να δείξει μνησικακία προς θεού. Αλλά θεωρώ ότι , αυτό που παίρνει κάποιος από μία σχέση δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό δίνει @@@@ Γιατί καλύτεροι γινόμαστε μέσα από τις άσχημες εμπειρίες μας και όχι μέσα από αυτές που περνάμε καλά. Αυτό δύσκολα το λες. Ειδικά όταν....μεγαλώνουμε, αρχίζει η φθορά. όλα θέλουν το μέτρο τους
Houston Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ειδικά στην μακροχρόνια σχέση ..κάποια στιγμή έρχεται η ρουτίνα..το θέμα είναι να το πούμε στον άλλο και να βρούμε λύση..Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις ζεις μέσα σε κύκλο...στο χέρι μας είναι.. Σημασία έχει να βρεις τον τρόπο που θα είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνος για τον άλλον. Και προπαντός να μη του δείξεις ότι υπάρχει άλλος/άλλη. Δεν υπάρχει πιο φρικτό πράγμα…..μπαίνει ανταγωνισμός στην μέση, μπαίνουν πολλά. Σε πιο ώριμες ηλικίες το κάνουμε, αλλά στις μικρότερες είναι δράμα… Ποια κοπέλα είπε ότι 2 χρόνια έκανε να ξεπεράσει σχέση??? Χριστίνα πως τα κατάφερες έτσι? Τον έβλεπες? Πάντως εγώ προσωπικά τέτοιου είδους συναισθήματα τα βιώνω σε τρομερά έντονο βαθμό αλλά τα ξεπερνώ γρήγορά @@@@naty31 Μάλλον έχεις δίκιο..Αλλά έχει εξεταστική..Μην του πάρουμε εντελώς τα μυαλά..Πάντως αν θέλει ας μου το πει..Εχω φίλες σε όλες τις ηλικίες.. '' Αυτό να δω και τι στο κόσμο. κονε κατάσταση από φόρουμ. Μπράβο πάντως ρε κορίτσι μου....''γουστάρω'' Ειλικρινά
naty31 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Σημασία έχει να βρεις τον τρόπο που θα είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνος για τον άλλον. Και προπαντός να μη του δείξεις ότι υπάρχει άλλος/άλλη. Δεν υπάρχει πιο φρικτό πράγμα…..μπαίνει ανταγωνισμός στην μέση, μπαίνουν πολλά.Σε πιο ώριμες ηλικίες το κάνουμε, αλλά στις μικρότερες είναι δράμα… Ποια κοπέλα είπε ότι 2 χρόνια έκανε να ξεπεράσει σχέση??? Χριστίνα πως τα κατάφερες έτσι? Τον έβλεπες? Πάντως εγώ προσωπικά τέτοιου είδους συναισθήματα τα βιώνω σε τρομερά έντονο βαθμό αλλά τα ξεπερνώ γρήγορά @@@@naty31 Μάλλον έχεις δίκιο..Αλλά έχει εξεταστική..Μην του πάρουμε εντελώς τα μυαλά..Πάντως αν θέλει ας μου το πει..Εχω φίλες σε όλες τις ηλικίες.. '' Αυτό να δω και τι στο κόσμο. κονε κατάσταση από φόρουμ. Μπράβο πάντως ρε κορίτσι μου....''γουστάρω'' Ειλικρινά Το καλύτερο είναι να μιλάμε πριν φτάσουμε σε σημείο να βρούμε άλλον ή αλλη..Οταν φτάσεις σε εκείνο το σημείο..έχει τελειώσει..Εχουν παρει ήδη τα μαυαλά μας αέρα.. Οσο για την κατάσταση ..γιατί όχι ? Στην ζωή όλα μέσα από μία γνωριμία γίνονται...
stelios2809 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ακριβώς μεγάλε,ο χρόνος και η πορεία τόσο η δική σου όσο και η δική της θα δείξουν αν άξιζε αυτή η σχέση να συνεχίσει.Δύο φορές έχω χωρίσει με 1,5 χρόνο σχέση η καθεμία και τις δύο τα έβλεπα όλα μαύρα.Κι επειδή είπες για εξεταστική σε νιώθω φίλε(φοιτητής κι εγώ),εξαιτίας της πρώτης(χώρισα 15-20 πριν τις πανελλαδικές)δεν μπήκα εκεί που ήθελα.... εγω οταν εγραψα πανελλαδικες, ειχα μια σχεση (συνολικα κρατησε 2 μιση χρονια). ενοιωθα τοσο ομορφα που τις βραδιες πριν γραψω την εβλεπα και τις ελεγα... αυριο θα γραψω 19.. και βαζαμε στοιχημα. και ειχα τρομερο κινητρο. και πετυχαινα γιατι και το ηθελα για μενα και γιατι το βλεπα σαν ερωτικο.. παιχνιδι. παντως ενα πραγμα. διαβαζω ολα αυτα και σας νοιωθω σαν φιλους. παρολο που δεν ξερω κανεναν σας. αυτο που νοιωθω τωρα ειναι πως δεν μπορω να ηρεμησω. βαζω το μυαλο μου και σκεφτεται.. οτι ολο αυτο ισωσ ηταν μια π**στια εκ μερουσ της. οτι περιμενε να της φυγουν ολα τα αισ8ηματα προς εμενα και μετα να χωρισουμε. για μενα αυτο δεν ειναι αγαπη. πριν χωρισουμε μιλισαμε και ειπε πως απλα αυτο τον καιρο δεν νοιωθει καλα για τπτ. μιλισαμε και ειπαμε να χωρισουμε. της ειπα πως αν ποτε απκτησουμε επαφες, θα το κανω μονο για να την διεκδικησω. αυτα. και λεω.. αν αγαπας καποιον δεν χωριζεις οταν γινει αυτο. υπαρχουν αλλοι τροποι. αν νοιαζεσαι για τον αλλον και τα αισθηματα του δεν τον αφηνεις μονο του. κανω λαθος?
Cristina Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Γεια σου Χριστίνα.Δεν είπα να δείξει μνησικακία προς θεού. Αλλά θεωρώ ότι , αυτό που παίρνει κάποιος από μία σχέση δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό δίνει Γεια σου και σένα Houston. Κάποιες φορές συμβαίνει και αυτό. Άλλες πάλι φορές όμως αδικούμε και αδικούμαστε. Και μερικές άλλες, απλώς δεν κολλάμε, αλλά μέχρι να το καταλάβουμε έχει περάσει ένας Χ χρόνος. Και ο χρόνος σημαίνει πολλά στις σχέσεις. @@@@Γιατί καλύτεροι γινόμαστε μέσα από τις άσχημες εμπειρίες μας και όχι μέσα από αυτές που περνάμε καλά. Αυτό δύσκολα το λες. Ειδικά όταν....μεγαλώνουμε, αρχίζει η φθορά. όλα θέλουν το μέτρο τους Θα μπορούσες να μας πεις πιο αναλυτικά, τί εννοείς; Ποια κοπέλα είπε ότι 2 χρόνια έκανε να ξεπεράσει σχέση??? Χριστίνα πως τα κατάφερες έτσι? Τον έβλεπες? Πάντως εγώ προσωπικά τέτοιου είδους συναισθήματα τα βιώνω σε τρομερά έντονο βαθμό αλλά τα ξεπερνώ γρήγορά Όχι, δεν τον έβλεπα. Μόνο μία φορά. Δεν ξέρω αν ήταν ευτύχημα ή δυστύχημα αυτό. Στη συνέχεια εγώ ήμουν που επιδίωκα όποια επαφή. Όμως χάρη σε εκείνη τη σχέση, τα standards μου ανέβηκαν πολύ ψηλά και δεν συμβιβάζομαι σε σχέσεις χωρίς βάθος. Και ευτυχώς έγινε νωρίς στη ζωή μου (10 χρόνια πριν). Έμαθα πολλά και από αυτόν τον άνθρωπο, αλλά και από το διάστημα που χρειάστηκε για να επανέλθω. Νιώθω πολύ τυχερή γι αυτό... Δυστυχώς κι εγώ τα βιώνω πολύ έντονα και αναλόγως τη σχέση, τη φάση που βρίσκομαι, τον άνθρωπο και διάφορα άλλα, μου παίρνει τον ανάλογο χρόνο. Για μένα αυτός ο χρόνος είναι συνήθως αρκετός. Για άλλους όχι. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Το καλύτερο είναι να μιλάμε πριν φτάσουμε σε σημείο να βρούμε άλλον ή αλλη..Οταν φτάσεις σε εκείνο το σημείο..έχει τελειώσει..Εχουν παρει ήδη τα μαυαλά μας αέρα.. Δεν είναι κάπως απόλυτο αυτό;
stelios2809 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 παιδια δεν ειμαι ανορθογραφος αλλα αυτο το greekenglish στο net με μπερδευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.