Προς το περιεχόμενο

Κανενας Χωρισμενος?

stelios2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οχι καμια σχέση... φυσικά και θέλω να ξέρω οτι ειναι καλά ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκα ίσως και μοναδικά ή πρωτόγνωρα συναισθήματα... απλά είπα ενα παράδειγμα.. Μετα απο χωρισμό δικό μου, ο τρόπος για να μπορέσω να σκεφτώ καθαρά ήταν να κόψω μαχαίρι κάθε επικοινωνια για κάποιο διάστημα.. Με το συγκεκριμένο παιδι φυσικά και έχουμε ακόμα επαφές και χαίρομαι πάρα πολύ κάθε φορα που τον ακουω γιατι είναι αυτο που είπατε και εσεις και το ειπα και εγω παραπάνω.. Κάποιες σχέσεις τραβάνε, κάποιες άλλες οχι.. απλά στην αρχή που τρώς την χλαπάτσα δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις αυτο...

Εδω κολαει το "γιατι παιρνετε τοσο σοβαρα ...".Γιατι αν ησουν λιγο ποιο "χαλαρη" δεν θα χρειαζονταν να περασει ολο αυτο το διαστημα κ ολη αυτη η διαδικασια για να καταληξεις στο αυτονοητο.

εγω αυτο λεω...κ αυτο συμβουλευω..

Δημοσ.
Εδω κολαει το "γιατι παιρνετε τοσο σοβαρα ...".Γιατι αν ησουν λιγο ποιο "χαλαρη" δεν θα χρειαζονταν να περασει ολο αυτο το διαστημα κ ολη αυτη η διαδικασια για να καταληξεις στο αυτονοητο.

εγω αυτο λεω...κ αυτο συμβουλευω..

ημουν 22 τότε βρε... :):):)

Δημοσ.

Εγώ έχω καλές σχέσεις με όλες ανεξαιρέτως τις πρώην μου. Και τηλέφωνα και μηνύματα και εξόδους και τα πάντα. Και έξω να βρεθούμε με τους νυν συντρόφους μας δεν πρόκειται να κρυφτούμε ή οτιδήποτε. Γενικά θεωρώ πως με έναν άνθρωπο που έχεις ζήσει πολλά δεν είναι ποτέ δυνατόν να τον κάνεις delete ότι και αν έχει συμβεί.

Δημοσ.

τα συναισθήματα αλλάζουν συνεχως.. σε λιγο καιρό απο τωρα ο τόπικ στάρτερ θα τα διαβάζει αυτα και θα χαμογελά... Αλλά μεχρι τότε προσπαθούμε με τον τρόπο του ο καθένας να τον στηρίξουμε (λιγο ντιτζιταλ βέβαια αλλα..)

το πως το βλέπω εγω ή εσυ είναι άλλο θεμα...

Νικο νομίζω ήταν σαφές πιο πριν... :)

Εχω αλλάξει πολύ από τότε... Αλλα να σου πώ κατι? Πιο ωραία ήταν τοτε.. Τι πιο όμορφο απο το να νιώθεις τα συναισθηματα (και τα καλα και τα κακα) με όλο σου το είναι... Ακόμα και το να βιώνεις εναν χωρισμό με τον τρόπο που τον βιώνει τωρα ο φίλος μας, ειλικρινά μου λείπει....

Δημοσ.
Εγώ έχω καλές σχέσεις με όλες ανεξαιρέτως τις πρώην μου. Και τηλέφωνα και μηνύματα και εξόδους και τα πάντα. Και έξω να βρεθούμε με τους νυν συντρόφους μας δεν πρόκειται να κρυφτούμε ή οτιδήποτε. Γενικά θεωρώ πως με έναν άνθρωπο που έχεις ζήσει πολλά δεν είναι ποτέ δυνατόν να τον κάνεις delete ότι και αν έχει συμβεί.

ωραίο αυτό! νομίζω βέβαια πως εξαρτάται και από το πως χωρίζεις.

σίγουρα δεν τις κάνεις delete, ζήσατε πολλά αλλά πως να στο πω..

με μερικές είμαστε κ σήμερα φίλοι με άλλες ούτε να τις δω δε θέλω..

Δημοσ.

...

Τι πιο όμορφο απο το να νιώθεις τα συναισθηματα (και τα καλα και τα κακα) με όλο σου το είναι... Ακόμα και το να βιώνεις εναν χωρισμό με τον τρόπο που τον βιώνει τωρα ο φίλος μας, ειλικρινά μου λείπει....

ναι ρε συ!!!

πάθος να ναι και ότι να ναι!!

έτσι νιώθεις πως ζεις... αλλιώς.. μια απ τα ίδια!

Δημοσ.
αυτο θελω αλλα δεν ειναι ευκολο

1,5 χρόνο κι εγώ Στελλάρα κ τέλος μόλις...

Έχει γίνει ασμα μου το στην υγειά της αχάριστης!

Και τα σπάω και κάνω πράματα που δεν έκανα πριν...

Αλλά αν και καταλαβαίνω ότι δεν αξίζει να χαλιέσε για καμία,

η καρδια λεει αλλα και σε πιάνω...

Δημοσ.
Υπάρχουν και καλές κοπέλες..Οι φίλες μου τουλάχιστον είναι..

Τι κάθεσαι βρε naty31? Γνώρισε καμία στο φίλο μας το Στέλιο να αλλάξει διάθεση!

naty31, Φρού-Φρού: Tα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο...

χάπι: Τα κακά κορίτσια πάνε παντού!!! :twisted::twisted::twisted:

Δημοσ.

Κακά τα ψέμματα αν δεν περάσει λίγο ο καιρός και τον Θεο μπάρμπα να έχω δεν γίνομαι καλά με τίποτα. Τι ποτά και τι μουσικές και τι οτιδήποτε. Σκατά... (Μακριά απο'μας και απο τον τοπικ starter... Τουλάχιστον όχι ξανά)

Δημοσ.

Ακριβώς μεγάλε,ο χρόνος και η πορεία τόσο η δική σου όσο και η δική της θα δείξουν αν άξιζε αυτή η σχέση να συνεχίσει.Δύο φορές έχω χωρίσει με 1,5 χρόνο σχέση η καθεμία και τις δύο τα έβλεπα όλα μαύρα.Κι επειδή είπες για εξεταστική σε νιώθω φίλε(φοιτητής κι εγώ),εξαιτίας της πρώτης(χώρισα 15-20 πριν τις πανελλαδικές)δεν μπήκα εκεί που ήθελα....

Δημοσ.
εξαιτίας της πρώτης(χώρισα 15-20 πριν τις πανελλαδικές)δεν μπήκα εκεί που ήθελα....

πω ρε φιλε....μεγαλη μαλακια αυτο....αν εφταιγε εκεινη στη θεση σου θα της εκανα τη ζωη κολαση ομως...ειναι και φορες ομως που δεν ξερεις κι ο αλλος πως θα το παρει.το λεω γιατι παραλιγο εξαιτιας μου (ελα,μην ακουσω μλκια τωρα...) κοπελα να μπει αλλου γι'αλλου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...