Προς το περιεχόμενο

Κανενας Χωρισμενος?

stelios2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν το πιο βασανιστικό μετα απο έναν χωρισμό ειναι η επικοινωνία με τον άλλον... Μια καλή λύση είναι λοιπόν να κόψει το παλληκάρι κάθε είδους επαφή με την κοπέλα ... Το να παιρνεις τηλέφωνα, να στέλνεις sms κτλ κτλ. πιστευω σε γυρνάει πίσω και δεν σ΄αφήνει να προχωρήσεις (ή να σκεφτεις λογικά οτι κάποιες σχέσεις ρε παιδάκι μου τραβάνε, κάποιες οχι.. ) ασε που αναμασάς τα ίδια και τα ίδια ... Οοοοταν με το καλό περάσει ο χρόνος μπορουν να έχουν πάλι επαφή αν θέλουν..

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κ ομως εμενα δεν με εριξε πισω το τηλεφωνο μαζι της αντιθετα χαιρομουν να την ακουω καλα...

Δημοσ.

εμενα πάλι ρε snoopy δεν ξέρω με στεναχωρούσε, με γύριζε πίσω το τηλέφωνο..(μιλάμε στην περιπτωση που μας εχουν αφήσει ετσι?) Γενικα πάντως οταν θέλω να ξεπεράσω μια κατάσταση χάνομαι, εξαφανίζομαι για να μην επηρρεαζομαι απο τιποτα... ετσι λειτουργώ εγω.. Μετά απο καιρο που βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα τότε δεν εχω πρόβλημα στο θέμα επικοινωνιας ...

Δημοσ.

Γιατι τα παιρνετε ολα τοσο σοβαρα????

αν δεν εχετε να χωρισετε τιποτα (παιδια,σκυλια,περιουσια...) παρτε πιο χαλαρα τις σχεσεις σας κ μην το ψαχνετε κ πολυ γιατι στο τελος κακο θα κανετε παρα καλο..

Επισης μπορει να διαπιστωσεις πως δεν προχωραει η σχεση με καποιον ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορειτε να ειστε κ φιλοι.ετσι ειναι αυτα με καποιος ανθρωπους κολαμε ερωτικα,με καποιους φιλικα κ με αλλους καθολου.μην βαζετε ταμπελες κ προυποθεσεις στις σχεσεις σας(φιλικες-ερωτικες) γιατι αβυσσος ....

Κ οσο για το συναισθημα που θα πουνε καποιοι πιστευω οτι δεν αλλαζει το πως νιωθεις για καποιον ,ειδικα μετα απο μια καλη σχεση κενα χωρισμο.οποτε ειναι κοροιδια στον εαυτο σου να καθεσε να λες "δεν μ αρεσει ποια,δεν την/τον θελω κτλ".

Δημοσ.

Κατέβασε το Re-Arranged των Limp Bizkit...θα σου πρότεινα και το Lonely World αλλά φοβάμαι μην αυτόκτονίσεις. :???:

[Re-arranged Lyrics]

Lately I've been skeptical

Silent when I would used to speak

Distant from all around me

Who witness me fail and become weak

Life is overwhelming

Heavy is the head that wears the crown

I'd love to be the one to disappoint you

When I don't fall down

But you don't understand when

I'm attempting to explain

Because you know it all and I guess things will never change But you might need my hand when

Falling in your hole

Your disposition I'll remember

When im letting go of

(CHORUS)

You and me

We're through

And re-arranged

It seems that your not satisfied

There's too much on your mind

So you leave and I cant believe

All the bullshit that I find

Life is overwhelming

Heavy is the head that wears the crown

I'd love to be the one to disappoint you

When I don't fall down

But you don't understand when

I'm attempting to explain

Because you know it all and I guess things will never change But you might need my hand when

Falling in your hole

Your disposition I'll remember

When im letting go of

(CHORUS)

You and me

We're through

And re-arranged

You and me

We're through

And re-arranged

You're no good for me

Thank God it's over

You make believe

That nothing is wrong until you're cryin'

And you make believe

Life is so long until you're dyin'

You make believe

That nothing is wrong until you're cryin', cryin' on me

You make believe

That life is so long until you're dyin', (dyin') dyin' on me

You think everybody is the same

I don't think that anybody is like you (2x)

(You ruin everything and you kept fuckin' with me until its over and I won't be the same) (2x)

Just think about

You'll get it

Δημοσ.

Ολοι οι αντρες εχουμε μια γυναικα που οποτε την σκεφτομαστε μενει παντα ενα αναπαντητο "Γιατι ρε γαμωτο?". Αυτη η γυναικα ειναι το καλυτερο που μπορει να τυχει στην ζωη ενος αντρα, γιατι πολυ απλα μεσα απο αυτην εισπρατουμε τοσες εμπειριες χρησιμες για την συνεχεια της ζωης μας, οσες δεν θα μας εδινε ποτε μια κοπελα που ολα θα ηταν μελι-γαλα. Σιγουρα θα υπαρξει μια περιοδος απολυτης μιζεριας, ολοι το περναμε αυτο, αλλα μεσα απο αυτην την μιζερια βγαινουν περισσοτερα καλα απ'οσα μπορεις να συνειδητοποιησεις αυτη την στιγμη.

Αρχιζεις και βλεπεις με αλλο ματι τους γυρω σου, που σου στεκονται, εκτιμας περισσοτερο την φιλια με ολους τους ανθρωπους που προσπαθουν να σου φτιαξουν το κεφι. Κανεις την αυτοκριτικη σου, ειτε εφταιγες ειτε οχι, και βγαινεις απο την μιζερια ενας νεος ανθρωπος πιθανον βελτιωμενος. Τελος η κοπελα αυτη θα αποτελει το μελλοντικο μετρο συγκρισης για τις επομενες. Χαρη σε αυτην θα μαθεις να συγχωρεις καποια μικροπραγματα που σε αλλη περιπτωση θα αποτελουσαν εμποδιο στην ευτυχια σου, γινεσαι πιο ωριμος και με τον καιρο βλεπεις τι θες και τι δεν θες απο μια σχεση.

Οταν λοιπον την ξαναδεις καποια στιγμη χαμογελα και πες της απλα ενα ευχαριστω. Δεν χρειαζονται ουτε εξηγησεις να της δωσεις ουτε τιποτα. Ενα απλο ευχαριστω γιατι συνεβαλε στο να γινεις λιγο καλυτερος μεσα απο μια ασχημη περιοδο που σου χαρισε.

χαλαρωσε λοιπον φιλε μου και απολαυσε την μιζερια που θα σε περιβαλει, ξεροντας οτι οταν γινει το "κλικ" που ειπε και ο Lucifer θα εισαι καλυτερα απο πριν.

Δημοσ.
Γιατι τα παιρνετε ολα τοσο σοβαρα????

αν δεν εχετε να χωρισετε τιποτα (παιδια,σκυλια,περιουσια...) παρτε πιο χαλαρα τις σχεσεις σας κ μην το ψαχνετε κ πολυ γιατι στο τελος κακο θα κανετε παρα καλο..

Επισης μπορει να διαπιστωσεις πως δεν προχωραει η σχεση με καποιον ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορειτε να ειστε κ φιλοι.ετσι ειναι αυτα με καποιος ανθρωπους κολαμε ερωτικα,με καποιους φιλικα κ με αλλους καθολου.μην βαζετε ταμπελες κ προυποθεσεις στις σχεσεις σας(φιλικες-ερωτικες) γιατι αβυσσος ....Κ οσο για το συναισθημα που θα πουνε καποιοι πιστευω οτι δεν αλλαζει το πως νιωθεις για καποιον ,ειδικα μετα απο μια καλη σχεση κενα χωρισμο.οποτε ειναι κοροιδια στον εαυτο σου να καθεσε να λες "δεν μ αρεσει ποια,δεν την/τον θελω κτλ".

νταξ ρε συ.. με πάνω απο πέντε άτομα χάνεται το συναίσθημα... :P:p:p:p

γχμμμ ας σοβαρευτουμε..

τα συναισθήματα αλλάζουν συνεχως.. σε λιγο καιρό απο τωρα ο τόπικ στάρτερ θα τα διαβάζει αυτα και θα χαμογελά... Αλλά μεχρι τότε προσπαθούμε με τον τρόπο του ο καθένας να τον στηρίξουμε (λιγο ντιτζιταλ βέβαια αλλα..)

το πως το βλέπω εγω ή εσυ είναι άλλο θεμα...

Δημοσ.

Πονάει αβάσταχτα όταν έχεις επενδύσει πολύ συναισθηματικά, όταν έχεις κάνει όνειρα, όταν έχεις δεθεί με τον σύντροφό σου πολύ και ειδικά αν μαζί του έχεις νιώσει πράγματα που δεν τα έχεις ξανανιώσει. Άλλωστε, για μένα, δεν αξίζει να είσαι με κάποιον αν δεν βιώνεις έτσι τη σχέση. Είναι χάσιμο χρόνου.

Όμως... Μετά από 3-4 χωρισμούς δυνατών σχέσεων και ξεπερνώντας τους πολύ δύσκολα (ένας μου πήρε 2+ χρόνια...), νιώθω τυχερή που έζησα και τη σχέση, αλλά και το τέλος της.

Μέσα από τέτοιες καταστάσεις δημιουργείς φίλτρα για τις μελλοντικές σου επιλογές, μαθαίνεις τον εαυτό σου καλύτερα και μακροπρόθεσμα κάνεις το καλύτερο γι σένα. Βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια, εκτιμάς πράγματα στους ανθρώπους που πριν δεν τα είχες καν σκεφτεί πως μπορεί να έχουν αξία.

Ωριμάζεις, γίνεσαι πιο σοφός, αναπτύσσεις στοιχεία του χαρακτήρα σου που θα φανούν χρήσιμα στις σχέσεις που θα 'ρθουν.

Αν έναν χωρισμό τον προσεγγίζουμε ώριμα, χωρίς μίσος και εγωισμό, πιστεύω πως έχουμε να πάρουμε πολλά από αυτόν.

Θέλει το χρόνο του όμως... Πολύ προσπάθεια και δύναμη...

Μπορεί να σε φτάσει λίγο πριν την παράνοια...

Άλλωστε, όσο πιο μικρός είσαι, τόσο πιο δύσκολο είναι να κρατήσει η σχέση «για πάντα». Και ευτυχώς γι αυτό...

Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι ακόμα με τον άνθρωπο που ήμουν στα 16 μου...

Θα ήμουν δυστυχισμένη, γεμάτη απελπισία τώρα...

Τον τρόπο να πολεμίσεις όλον αυτόν τον πόνο, θα τον βρεις μόνος...

Καμιά συμβουλή δεν είναι ικανή να σε βοηθήσει. Ούτε το ποτό, ούτε το κλάμα, ούτε οι εφήμερες σχέσεις. Μπορεί όμως και όλ' αυτά μαζί.

Εσύ θα τον βρεις. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που νιώθεις. Αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.

Κάθε χωρισμός που έζησα ήταν μοναδικός. Και πάντα έμοιαζε σα να είναι η 1η φορά που ζούσα κάτι τέτοιο. Ο πόνος όμως πάντα παρών.

Είναι όπως όταν ερωτευόμαστε. Είναι σα να ερωτευόμαστε για πρώτη φορά...

Ο χρόνος θα σου δείξει όλ' αυτά που τώρα κερδίζεις, αλλά πονάς πολύ για να το καταλάβεις...

Δημοσ.

παρόλο που συμφωνω σε πολλά.. το μονο κάκο ρε Χριστινάκι είναι οτι μετά απ ολα αυτα δεν ερωτευομαστε με την ίδια δυναμη γαμωτο..

Τουλάχιστον αυτο ισχύει για μενα....

Δημοσ.

ποναει ρε παιδια.

για χαζους λογους χωρισα. σορρυ που δεν απαντησα αλλα δουλευα ως τις 4 το βραδυ.

θα κανα τα παντα να γυρισει αλλα δεν θελω να με δει ξανα ποτε σαν χαζουλι, η λιγουρι... η κατι τετοιο.

η μαλακια ειναι πως της παραγγειλα για τα γενεθλια της κατι nike id με το ονομα της επανω.

γενικα οταν δουλευω η κανω κατι ξεχνιεμαι,αλλα οταν ειμαι σπιτι .. που να συγκεντρωθεις. δυστυχωσ εχω εξεταστικη. που να συγκεντρωθεις... πιστεψτε δεν το λεω για δικαιολογια. ειναι πραγματικοτητα

Δημοσ.
παρόλο που συμφωνω σε πολλά.. το μονο κάκο ρε Χριστινάκι είναι οτι μετά απ ολα αυτα δεν ερωτευομαστε με την ίδια δυναμη γαμωτο..

Τουλάχιστον αυτο ισχύει για μενα....

Ναι... Σε κάποιους ανθρώπους είναι έτσι... depressed.gif

Δημοσ.
νταξ ρε συ.. με πάνω απο πέντε άτομα χάνεται το συναίσθημα... :P:p:p:p

γχμμμ ας σοβαρευτουμε..

τα συναισθήματα αλλάζουν συνεχως.. σε λιγο καιρό απο τωρα ο τόπικ στάρτερ θα τα διαβάζει αυτα και θα χαμογελά... Αλλά μεχρι τότε προσπαθούμε με τον τρόπο του ο καθένας να τον στηρίξουμε (λιγο ντιτζιταλ βέβαια αλλα..)

το πως το βλέπω εγω ή εσυ είναι άλλο θεμα...

Δηλαδη εσυ μετα απο μια σχεση 2 χρονων θα μπορουσες να πεις οτι μετα απο 6 μηνες απο οταν χωρισατε δεν νιωθεις τπτ γι αυτον?(μιλαμε για νορμαλ πραγματα οχι να σε εχει γ... ο αλλος,νορμαλ χωρισμος).

ΚΑΤ ΕΜΕ δεν ειναι κακο να νιωθεις πραγματα ,φτανει να ξεριες τι θες,τι μπορεις να εχεις κ τι μπορεις να περιμενιες απο τον καθενα.

α και να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου πανω απ ολα...

Δημοσ.

Νυφούλες θα γίνουμε όταν βρούμε τον κατάλληλο...Ισως θα έπρεπε να μιλάμε πιο πολύ εμείς οι γυναίκες γιατί...όταν δεν μιλάμε δεν καταλάβετε τι νιώθουμε..Ισως αν μας ακούτε...τότε να άλλάξουν τα πράγματα..

Δημοσ.
ποναει ρε παιδια.

για χαζους λογους χωρισα. σορρυ που δεν απαντησα αλλα δουλευα ως τις 4 το βραδυ.

θα κανα τα παντα να γυρισει αλλα δεν θελω να με δει ξανα ποτε σαν χαζουλι, η λιγουρι... η κατι τετοιο.

η μαλακια ειναι πως της παραγγειλα για τα γενεθλια της κατι nike id με το ονομα της επανω.

γενικα οταν δουλευω η κανω κατι ξεχνιεμαι,αλλα οταν ειμαι σπιτι .. που να συγκεντρωθεις. δυστυχωσ εχω εξεταστικη. που να συγκεντρωθεις... πιστεψτε δεν το λεω για δικαιολογια. ειναι πραγματικοτητα

απλα να σου πω οσο και αν σε ποναει οτι και να κανεις τωρα χανεις τον χρονο σου. αυτος που παιρνει την αποφαση να σε στειλει το εχει αποφασισει απο καιρο απλα περιμενει πρωτα να σβησει καθε συναισθημα μεσα του για να μην νοιωσει αυτος κατι. τραβα ενα χ και συνεχισε. ολοι τα εχουμε περασει αυτα. εγω σου λεω μονο αυτο που λεγανε σε μενα θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο με τον χρονο που εχασες. κατι που θα σε βοηθησει πολυ ειναι η γυμναστικη εκρινει μια ουσια ο εγκεφαλος που θα σε χαλαρωσει. κανε αεροβια κανε κατι απλα μην καθεσε και μιζεριαζεις. δεν τρεχει τιποτα. σε λιγο καιρο θα βαζεις τα γελια με το γεγονος αυτο. και αυτο που ειπε η φρου κοψε καθε επαφη και με εκεινη για παντα (δεν εχετε τιποτα να πειτε πλεον) και με κοινους γνωστους για λιγο καιρο. εισαι εσυ και η παρτη σου και δεν χρειαζεσε κανεναν.

Δημοσ.
Δηλαδη εσυ μετα απο μια σχεση 2 χρονων θα μπορουσες να πεις οτι μετα απο 6 μηνες απο οταν χωρισατε δεν νιωθεις τπτ γι αυτον?(μιλαμε για νορμαλ πραγματα οχι να σε εχει γ... ο αλλος,νορμαλ χωρισμος).

ΚΑΤ ΕΜΕ δεν ειναι κακο να νιωθεις πραγματα ,φτανει να ξεριες τι θες,τι μπορεις να εχεις κ τι μπορεις να περιμενιες απο τον καθενα.

α και να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου πανω απ ολα...

οχι καμια σχέση... φυσικά και θέλω να ξέρω οτι ειναι καλά ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκα ίσως και μοναδικά ή πρωτόγνωρα συναισθήματα... απλά είπα ενα παράδειγμα.. Μετα απο χωρισμό δικό μου, ο τρόπος για να μπορέσω να σκεφτώ καθαρά ήταν να κόψω μαχαίρι κάθε επικοινωνια για κάποιο διάστημα.. Με το συγκεκριμένο παιδι φυσικά και έχουμε ακόμα επαφές και χαίρομαι πάρα πολύ κάθε φορα που τον ακουω γιατι είναι αυτο που είπατε και εσεις και το ειπα και εγω παραπάνω.. Κάποιες σχέσεις τραβάνε, κάποιες άλλες οχι.. απλά στην αρχή που τρώς την χλαπάτσα δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...