neofix Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ακου το καινουργιο αλμπουμ των Dimmu Borgir.... :twisted: Λοιπον... σκεψου μονο τα αρνητικα αυτης της σχεσης και τιποτα αλλο για να καταλαβεις τι γλυτωνεις...
k_antoni Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 "Γιατί αν ήσαστ' όλες σας σωστές, δε θα υπήρχαν άντρες μες στις φυλακές!" Πάμε κ το άλλο αφού πιάσαμε Βασιλάκη... "Να την ξεχάσης, να την ξεχάσεις, τον εαυτό σου πρωτού τον χάσεις, να την ξεχάσης, να την ξεχάσεις κ το όνομά της να διαγράψεις, δεν αξίζει για μια αγάπη να πονάς, σαν αλήτης μες στους δρόμους να γυρνάς"
Hlapatsas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Εμένα πάντως αν και είμαι με την κοπέλα μου πολύ καιρό αν μου έλεγε <<ξέρεις δεν θέλω να είμαστε πια μαζί,δεν ταιριάζουμε>> και τέτοιες παπαρούνες θα την είχα ξεχάσει αμέσως με μία άλλη. Αλλά αν δεν το πει αυτό, Πιστός Οδυσσέας!
bchris Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν σε ξερω φιλε Στελιο, αλλα θα σου μιλησω σαν φιλος. Μπορει μαλιστα σε καποια αλλη στιγμη να βρεθουμε στον δρομο και να βριστουμε. Να μην ταιριαζουνε τα χνωτα μας βρε αδερφε που λενε. Αλλα στο θεμα ΓΥΝΑΙΚΑ πιστευω ολοι οι αντρες ειναι ΦΙΛΟΙ. Ακου λοιπον ή μαλλον διαβασε... Πιστευω οτι στις σχεσεις δυο τινα συμβαινουν. Ειτε τα αισθηματα ειναι αμοιβαια, ειτε ο ενας κοροιδευει τον αλλον. Η προσωπικη μου στατιστικη γερνει πολυ κατα των αμοιβαιων αισθηματων, οχι ομως χωρις εξαιρεσεις. Οποτε θα σου πω φιλε, για αυτη την περιπτωση πρωτα. Κατ' αρχας απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι αυτη σου εδωσε τα παπουτσι στο χερι. Ειμαι λοιπον της αποψης οτι κι οι δυο σας βλεπατε οτι αυτη η σχεση εχει φτασει σ' ενα τελμα, αλλα λιγο η συνηθεια, λιγο το καλο γ****σι, λιγο οι κοινοι φιλοι, δεν εκανε καποιος την κινηση. Ωσπου την εκανε αυτη. Πιστευω οτι σε ενα-δυο μηνες το πολυ, θα ησουν εσυ στην θεση της. Πιστευω οτι βαθεια μεσα σου το ξερεις και νοιωθεις απελευθερωμενος. Νοιωθεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Γιατι κακα τα ψεματα, η ολη φαση ειχε καταντησει μαλακια. Ο μονος λογος που καθεσαι τωρα και κλαις --ναι κλαις-- παραδεξου το, ειναι γιατι βρεθηκες εσυ στην απο κατω. Γιατι στην εφερε αυτη κι οχι εσυ. Στην πραγματικοτητα δεν σου λειπει αυτη, αλλα η συνηθεια του να εισαι μαζι της. Δεν σου λειπει το χαδι της, αλλα η βολη του να εχεις καποιαν να σε χαιδευει. ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ λοιπον, κι αστην κι αυτη να βρει τον δρομο της και κοιτα κι εσυ τον δικο σου. Ας παρουμε τωρα και την αλλη περιπτωση. Εσυ εισουν ερωτευμενος τρελα κι αυτη επλεκε σχεδια για να σε αδειασει... Νομιζω οτι και μονος σου καταλαβαινεις με τι κουφαλα ειχες μπλεξει και ποσο τυχερος εισαι τελικα που γλυτωσες απο την μεγαιρα. Εαν νομιζεις οτι ανηκεις σ' αυτην την περιπτωση, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να της στειλεις ενα μπουκετο ασφοδελους κι ενα δονητη. Αυτα τα ολιγα ειχα να σου πω.
rallistas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Στέλιο, μη χαλιέσαι, δε χάθηκαν οι γυναίκες από αυτό τον πλανήτη ακόμα... Θυμάμαι τα λόγια ενός φίλου στο πανεπιστήμιο "Η τελευταία γυναίκα που πήρα στα σοβαρά ήταν η πρώτη μου"... Προσπάθησε να κάνεις εναν απολογισμό της σχέσης σου, να δεις τι πήγε στραβά, τι μπορείς να διορθώσεις... Και για να σε παρηγορήσω λίγο: η μοναδική γυναίκα που με πλήγωσε παντρεύεται εναν πολύυυυυ αποτυχημένο... Να θυμάσαι πάντα ότι ο καθένας μας παίρνει αυτό που του αξίζει... Κουράγιο Απιστευτη η ατακα του φιλου σου!Respect.Οσο για το περι αξιας που λες,συμφωνω. Στελιο μη μασας μια φιλε μου!Η επομενη θα ειναι καλυτερα διαλεγμενη γιατι εχεις μαθει ακομα περισσοτερα. ΥΓ)Τα σεβη μου και στο φιλο απο πανω για το πολυ καλο post του.Τελικα μας ενωνουν οι γυναικες....
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 "...κάθε καημός έχει τον πόνο του και ο χωρισμός θέλει τον χρόνο του, για να ξεχαστεί..." Αυτό μόνο. Συμβουλές και μ**** δεν έχω.
kobogianitis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν σε ξερω φιλε Στελιο, αλλα θα σου μιλησω σαν φιλος.Μπορει μαλιστα σε καποια αλλη στιγμη να βρεθουμε στον δρομο και να βριστουμε. Να μην ταιριαζουνε τα χνωτα μας βρε αδερφε που λενε. Αλλα στο θεμα ΓΥΝΑΙΚΑ πιστευω ολοι οι αντρες ειναι ΦΙΛΟΙ. Ακου λοιπον ή μαλλον διαβασε... Πιστευω οτι στις σχεσεις δυο τινα συμβαινουν. Ειτε τα αισθηματα ειναι αμοιβαια, ειτε ο ενας κοροιδευει τον αλλον. Η προσωπικη μου στατιστικη γερνει πολυ κατα των αμοιβαιων αισθηματων, οχι ομως χωρις εξαιρεσεις. Οποτε θα σου πω φιλε, για αυτη την περιπτωση πρωτα. Κατ' αρχας απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι αυτη σου εδωσε τα παπουτσι στο χερι. Ειμαι λοιπον της αποψης οτι κι οι δυο σας βλεπατε οτι αυτη η σχεση εχει φτασει σ' ενα τελμα, αλλα λιγο η συνηθεια, λιγο το καλο γ****σι, λιγο οι κοινοι φιλοι, δεν εκανε καποιος την κινηση. Ωσπου την εκανε αυτη. Πιστευω οτι σε ενα-δυο μηνες το πολυ, θα ησουν εσυ στην θεση της. Πιστευω οτι βαθεια μεσα σου το ξερεις και νοιωθεις απελευθερωμενος. Νοιωθεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Γιατι κακα τα ψεματα, η ολη φαση ειχε καταντησει μαλακια. Ο μονος λογος που καθεσαι τωρα και κλαις --ναι κλαις-- παραδεξου το, ειναι γιατι βρεθηκες εσυ στην απο κατω. Γιατι στην εφερε αυτη κι οχι εσυ. Στην πραγματικοτητα δεν σου λειπει αυτη, αλλα η συνηθεια του να εισαι μαζι της. Δεν σου λειπει το χαδι της, αλλα η βολη του να εχεις καποιαν να σε χαιδευει. ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ λοιπον, κι αστην κι αυτη να βρει τον δρομο της και κοιτα κι εσυ τον δικο σου. Ας παρουμε τωρα και την αλλη περιπτωση. Εσυ εισουν ερωτευμενος τρελα κι αυτη επλεκε σχεδια για να σε αδειασει... Νομιζω οτι και μονος σου καταλαβαινεις με τι κουφαλα ειχες μπλεξει και ποσο τυχερος εισαι τελικα που γλυτωσες απο την μεγαιρα. Εαν νομιζεις οτι ανηκεις σ' αυτην την περιπτωση, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να της στειλεις ενα μπουκετο ασφοδελους κι ενα δονητη. Αυτα τα ολιγα ειχα να σου πω. +1000 σε αυτό!!!
dalton85 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 +2 στον k_antoni που ξεχασα σε αυτο που ειπε και +1 bchris
Hlapatsas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν σε ξερω φιλε Στελιο, αλλα θα σου μιλησω σαν φιλος.Μπορει μαλιστα σε καποια αλλη στιγμη να βρεθουμε στον δρομο και να βριστουμε. Να μην ταιριαζουνε τα χνωτα μας βρε αδερφε που λενε. Αλλα στο θεμα ΓΥΝΑΙΚΑ πιστευω ολοι οι αντρες ειναι ΦΙΛΟΙ. Ακου λοιπον ή μαλλον διαβασε... Πιστευω οτι στις σχεσεις δυο τινα συμβαινουν. Ειτε τα αισθηματα ειναι αμοιβαια, ειτε ο ενας κοροιδευει τον αλλον. Η προσωπικη μου.... ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!:mrgreen:
naty31 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Προφανώς δεν υπάρχει γυναίκα στην παρέα..Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι όλες ίδιες..Και δεν φταίνε πάντα οι γυναίκες..Για να χωρίσει μία σωστή γυναίκα πάει να πει ότι υπήρχε πρόβλημα..Εγω τουλάχιστον έτσι λειτουργώ..Από την αρχή της σχέσης μπορείς να δεις όταν κάτι δεν πάει καλά..Άλλο αν εθελοτυφλείς..Εγώ δεν ρίχνω ποτέ το φταίξιμο στον άλλον..Λέω ας είχα ανοιχτά τα μάτια μου να δω..Υπάρχουν και καλές κοπέλες..Οι φίλες μου τουλάχιστον είναι..Και να θυμάστε ότι ..ότι αλλάζει ..αλλάζει για καλό..απλά είναι θέμα χρόνου να το δούμε..έτσι..
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 naty31 καλως ήρθες στο ανδροκρατούμενο φόρουμ μας ... και εγω κοπέλα ειμαι αλλά δεν το ανοιγω.. κατι ξέρω, κάτι ξερω!! ιχιχιιχιχ!!!
Fidelio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν χρειάζεται ούτε να εκδικηθείς , ούτε να ξεχάσεις , αλλά ούτε και να αναλωθείς σε θεωρίες υπερ/υποτίμησης του φύλου! Θα περάσεις μια περίοδο αρκετά γαμήσι , αλλά κατά ένα παρανοϊκό τρόπο αυτό κρύβει ένα μαζοχισμό , μια gothic κατάσταση δικιά σου ! Θα συμβιβαστείς με την ιδέα και θα σου δοθεί η ευκαιρία αργότερα να σκεφτείς πιο καθαρά ή να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα κτλ . . . ε ρε τι μου θύμησες !που στην ουσία ποτέ δεν ξέχασα ! Και είχαν λιώσει οι anathema στη διαπασών . . .
χάπι Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 naty31 καλως ήρθες στο ανδροκρατούμενο φόρουμ μας ... και εγω κοπέλα ειμαι αλλά δεν το ανοιγω.. κατι ξέρω, κάτι ξερω!! ιχιχιιχιχ!!! έεεεετσι ! Να εκπαιδεύεστε γρήγορα να σας καμαρώσω και νυφούλες... :twisted:
sno0py Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Η μονη λυση ειναι να παει επιτοπυ μπροστα να χωθει σε νεα πραγματα να μην κατσει λεπτο να σκεφτει το παρελθον... Πριν 2.5 μηνες χωρισα απο 2 χρονων απιστευτη σχεση...ε μετα απο 2 μερες συνηλθα αρκετα κ προσπαθησα να παω μπροστα αυτο μ εσωσε εντελως το ξεπερασα πολυ γρηγορα προτωγανες για ολους οσους με ξερουν... Κeep walking κ μην κοιτας πισω!!!Γιατι πρεπει να ζησεις το παρων γιατι το παρελθον δεν θα σε θυμαται κ το μελλον δεν σε ξερει...ζησε την καθε στιγμη!!!
chill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δεν χρειάζεται ούτε να εκδικηθείς , ούτε να ξεχάσεις , αλλά ούτε και να αναλωθείς σε θεωρίες υπερ/υποτίμησης του φύλου! Θα περάσεις μια περίοδο αρκετά γαμήσι , αλλά κατά ένα παρανοϊκό τρόπο αυτό κρύβει ένα μαζοχισμό , μια gothic κατάσταση δικιά σου ! Θα συμβιβαστείς με την ιδέα και θα σου δοθεί η ευκαιρία αργότερα να σκεφτείς πιο καθαρά ή να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα κτλ . . . ε ρε τι μου θύμησες !που στην ουσία ποτέ δεν ξέχασα ! Και είχαν λιώσει οι anathema στη διαπασών . . . Anathema σε τέτοιες καταστάσεις? Απαπαπα Καρράς δαγκωτό!!!! Βασικά και ο Τερλέγκας εγκρίνεται αλλά μπορεί να μας κοπεί και καμιά φλέβα ακούγοντας τον xD. Φιλαράκι λάλησε ακούγοντας την "Φωτογραφεία" πρωί μεσημέρι βράδυ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.