1980 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Βασικά το καλύτερο είναι να αρχίσεις να κάνεις πράγματα που ήθελες και δεν μπορούσες..Δες την θετική πλευρά..Προσπάθησε να γίνεις ευτυχισμένος μέσα από απλά πράγματα..Και θυμήσου..Η καλύτερη εκδίκηση είναι να σε δει καλά..να σε δει να χαμογελάς..Κακία όχι..Αν την δεις την χαιρετάς ..Αν δεν αξίζουν να είναι δίπλα μας...τα έτερον ήμισυ..να μήν είναι..Θα βρεις κάποια που να αξίζει και να σε γεμίζει..Είναι θέμα χρόνου..Υπομονή..Και καλή τύχη δεν χρειαζετε εκδικηση αυτα ειναι για τους αδυναμους.
dalton85 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 κουραγιο φιλε, ο χρονος ειναι θεραπευτης μεγαλος. ολοι τα περασαμε αυτα. Κανε οτι δεν μπορεσες να κανεις τοτε και απο κοπελες ενα καρο για τον καθενα αντιστοιχη σχεδον.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι πιστεύω πως ό,τι και να του λέτε, πάλι σκατά θα είναι μέχρι να γίνει το κλικ. Αλλά όχι αρκετά ακόμα για να το κλειδώσω.
Hlapatsas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Αρχικό Μήνυμα από k_antoniΝα θυμάσαι πάντα ότι ο καθένας μας παίρνει αυτό που του αξίζει... Φίλε αυτό που είπες το έχω σκεφτεί και εγώ άρα είσαι Ιδιοφυία!!!! Έτσι ακριβώς είναι με τις σχέσεις. Όταν βλέπεις μία γαμάτη γκόμενα με έναν μλκά έχει πάρει αυτό ακριβώς που τις αξίζει..
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 ναι ενταξει, αλλα και ποιος εισαι εσυ που κρινεις αν ο αλλος ειναι μαλακας..;
desolatorXT Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 σχεση 1 χρονο και μισο. γμσ τα δεν εχω ορεξη για τπτ και σε λιγες μερες δινω μαθηματα. Μέσα στη ζωή είναι κ αυτά όπως είπε κ κάποιος άλλος, κουράγιο, αν και προσωπικά δεν το θεωρώ και κάτι τόσο τραγικό...' Να την πώ πάντως και την κακία μου... Μήπως έψαχνες δικαιολογία για να μην διαβάσεις? λέω εγώ τώρα... δεν είναι σπάνιο ξέρεις το φαινόμενο...
Houston Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Όταν βλέπεις μία γαμάτη γκόμενα με έναν μλκά έχει πάρει αυτό ακριβώς που τις αξίζει.. Ότι της έτυχε πήρε…τι νομίζεις. Λίγες είναι αυτές που ψάχνονται. Οι ωραίες ξέρεις τι ψυχολογία μπορεί να έχουν? τι ανασφάλειες? Άλλο το outfeel μιας γυναίκας φίλε και άλλο το μέσα της. Γιατί νομίζεις πηγαίνουν με τους μ@λάκες?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Αν θεωρείς οτι οι γυναίκες είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή σου,κάτσε να στεναχωρεθείς.Υπάρχουν όμως και σημαντικότερα πράγματα.Ειλικρινά δεν πρέπει να τις παίρνεις και τόσο σοβαρά.Τις αγαπάμε,ενδιαφερόμαστε για αυτές,αλλά μέχρι εκεί.Οχι και να μην την παλέυεις.Εντάξει στεναχωρέθηκες αλλά έτσι είναι οι σχέσεις.Ακου κανά καψουροτράγουδο να γουστάρεις,πιές και τα ξύδια σου και η ζωή σου θα συνεχιστεί κανονικότατα!!
kobogianitis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Όλοι τα'χουμε περάσει ή τα περνάμε φιλαράκι, αν σε παρηγορεί αυτό δεν είσαι μόνος. Προφανώς δεν μπορείς ακόμα να πας παρακάτω αλλά προς θεού μην κάνεις καμιά ^%$%^# και συνεχίσεις να μιλάς μαζί της! Κάθε μέρα θα νιώθεις φρεσκοχωρισμένος (πιστεύω). Με το χρόνο όλα περνάνε (όσο κλισέ κι αν είναι ισχύει), είναι μέχρι να σου γίνει το κλικ που είπε ο lucifer παραπάνω. Μέχρι τότε διάβαζε, βγαίνε έξω, ξεκίνα κάτι καινούριο, γνώρισε καινούριο κόσμο, οτιδήποτε για να ξεχνιέσαι! Τα καλύτερα έρχονται, αρκεί να έχεις τα μάτια ανοιχτά για να τα δεις!
thes1os Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Αλλά όχι αρκετά ακόμα για να το κλειδώσω. Βρε μανία με το lock! :? Να μας τρέμει το φυλλοκάρδι μη πούμε καμια κουβέντα παραπάνω....:evil: Εσένα πότε θα σου κάνει "κλικ" και θα κλειδώσεις όλο το forum να δούμε...:mrgreen:
k_antoni Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 ναι ενταξει, αλλα και ποιος εισαι εσυ που κρινεις αν ο αλλος ειναι μαλακας..; Δε χαρακτήρισα ποτέ κανέναν μ@λ@κ, ετκός από μένα που κάθησα κ ασχολήθηκα... Υπάρχουν όμως κάποια κριτήρια που είχε η τύπισσα όταν μου δωσε τα παπούτσια στο χέρι κ αυτά ο καινούργιος μαθαίνω δεν τα τα πληρεί στο ελλάχιστο! Οπότε μάλλον πήρε αυτό που της αξίζει... κ το λέω αυτό με πλήρη συναίσθηση χωρίς χαιρεκακία ούτε μετατρέποντας ΚΑΙ αυτό το νήμα σε συζήτηση για το πόσο γουρούνια είναι οι γυναίκες... αυτό το ξέρουμε :twisted:
washcloud Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι πιστεύω πως ό,τι και να του λέτε, πάλι σκατά θα είναι μέχρι να γίνει το κλικ. Αλλά όχι αρκετά ακόμα για να το κλειδώσω. Το έχω ξαναπεί,ποστάρεις και μου σηκώνεται η πέτσα... Αμάν,έλεος,το ξέρουμε ότι όλοι κοροϊδευμόμαστε μεταξύ μας και τον "κοροϊδεύουμε",το ξέρουμε πως θα φάει 1 καλοκαίρι πίκρα,γιατί μέχρι το κλικ θα είναι εκεί κολλημένος,κι ας υπάρχει άλλο 1 δις γκόμενες (δεν μπορεί,από τα 3-4 δις γυναικών, το 1 θα ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ),κι ας τον στηρίζουν φίλοι,γνωστοί και insomniacs,κι ας πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του και τα πιθανά μαθήματά του,και και και... ...άλλα μην είσαι Lucifer 24/7...πες και τίποτα "ανεβαστικό" του παιδιού πριν το κλειδώσεις (=...απόψε κι όλας,i presume...ε; )
kobogianitis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 "Γιατί αν ήσαστ' όλες σας σωστές, δε θα υπήρχαν άντρες μες στις φυλακές!"
dalton85 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι πιστεύω πως ό,τι και να του λέτε, πάλι σκατά θα είναι μέχρι να γίνει το κλικ. Αλλά όχι αρκετά ακόμα για να το κλειδώσω. Μα καλα ενας mod αυτο εχει μονο ως στοχο. Εισαι αδιστακτος τελικα οπως στο εχω ξαναπει. πρεπει να το κοιταξεις
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Καλεσε 2 φιλους σπιτι με 3-4 ποτα και βαλε τερμα ΑΝτζελα... Φωτια στα Σαββατοβραδα και οι χωρισμενοι δε γιορταζουνε ποτε Παντως οτι και να κανεις δεν προκειται να ξεχασεις μεχρι να περασει το καταλληλο χρονικο διαστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.