Προς το περιεχόμενο

Κανενας Χωρισμενος?

stelios2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν θέλω να μπώ στα προσωπικά σου και δεν έχω το δικαίωμα,απλά επειδή έχω και εγώ κάποιες απόψεις, για εσένα ποια πράγματα δεν συγχωρούνται σε μία σχέση;

Για εμένα αν έκανε κάτι η κοπέλα μου που δεν θα μπορούσα να το συγχωρίσω πιστεύω δεν θα την σκεφτόμουν καν!

Αν κάνει κάτι που δείχνει ότι δεν νοιάστηκε για εμένα τότε...την ξέχασα ήδη..

Δεν είναι εύκολο θέμα να συγχωρεθεί η απάτη...

όσο κι αν το μετάνιωσε,όσα τηλ και αν με έπαιρνε μέχρι που το έκοψα εγώ γιατί θα με δερνε ο...κολλητός μου, η αγάπη σε κάνει να μη βλέπεις ορισμένα πράγματα...Εθελοτυφλείς δηλαδή!Αυτό έκανα κι εγώ...

όσο κι αν πονάει-ω,δε πρόκειται να τη πάρω τηλ ξανά...

όσο και να θέλω σαν τρελός!

Ξέρω ότι όλα αυτά θα τα σκέφτομαι σε 5 χρόνια και θα γελάω...Απλά το ξώρω γιατί είμαι και 25 χρονών...

Ο πιτσιρίκος ο Στέλιος μάλλον τώρα τα μαθαίνει...

Τον δικαιολογώ απόλυτα,και εμείς απο έκεί αρχίσαμε οι πιο μεγάλοι που δίνουμε τώρα συμβουλές...

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα αν την θελεις,σε θελει κι εσυ απλα τα χεις στηλωσει που λενε και στο χωριο του πατερα μου,εισαι μεγαλος ...."μπιπ"

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ πάλι φιλε μου κάθε φορα που χωρίζω στεναχωριέμαι την επομενη μέρα είμαι έξω με τα κωλόπαιδα τους φίλους μου πίνουμε τις τεκίλες μας και το βραδυ καταλήγουμε με μια άλλη κοπέλα κάθε βραδυ μέχρι να βρεθεί μια που να αξίζει να κάτσεις μαζί της δεν αξίζει να στεναχωριέσαι και να το σκέφτεσαι γενικά αν η κοπέλα σε χώρισε και εσύ ήσουν κύριος τότε τα μπινελίκια ριχτά μονο σου και αστήν να πάει από εκεί που ήρθε αν έκανες εσύ την πατάτα και η κοπέλα αξίζει τότε πήγαινε ζητα συγγνώμη πες ήμουν μαλάκας το ξέρω και δες τι θα γίνει αν πάλι δεν γίνει τίποτα τι είχαμε τι χάσαμε πάμε για τεκίλες ;)

Δημοσ.
εγώ πάλι φιλε μου κάθε φορα που χωρίζω στεναχωριέμαι την επομενη μέρα είμαι έξω με τα κωλόπαιδα τους φίλους μου πίνουμε τις τεκίλες μας και το βραδυ καταλήγουμε με μια άλλη κοπέλα κάθε βραδυ μέχρι να βρεθεί μια που να αξίζει να κάτσεις μαζί της δεν αξίζει να στεναχωριέσαι και να το σκέφτεσαι γενικά αν η κοπέλα σε χώρισε και εσύ ήσουν κύριος τότε τα μπινελίκια ριχτά μονο σου και αστήν να πάει από εκεί που ήρθε αν έκανες εσύ την πατάτα και η κοπέλα αξίζει τότε πήγαινε ζητα συγγνώμη πες ήμουν μαλάκας το ξέρω και δες τη θα γίνει αν πάλι δεν γίνει τίποτα τι είχαμε τι χάσαμε πάμε για τεκίλες ;)

Μαζί σου... γενικότερα δεν νομίζω ότι αξίζει να στεναχωριέσαι έτσι για μια γυναίκα αν δεν είναι η γυναίκα που σκόπευες να παντρευτείς... Χαλάρωσε, άνοιξε τα μάτια σου και πάμε γι' άλλα....

Δημοσ.

O έρωτας έρχεται όταν δεν τον περιμένεις..Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα..

Δεν χρειάζεται να αναλώσεσαι από εδώ και εκεί..Ετσι και αλλιώς όποια και να βρεις τώρα θα την συγκρίνεις μαζί της..Και δεν θα σου κάνει..Πέρασε ένα χαλαρό καλοκαίρι όπως το νιώθεις..και όταν θα βρεθεί η κατάλληλη θα το καταλάβεις αμέσως..Μέσα στην πρώτη εβδομάδα..βλέπεις..ή κάνεις πως δεν βλέπεις..Θα έρθει..και ίσως την αγαπήσεις περισσότερο..Και εμένα δεν περίμενα να μου συμβεί..ξανά..αλλά δεν αγαπάς μόνο μια φορά..Τώρα αγαπάω πολύ περισσότερο από όταν ήμουν 20..

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να αναλώσεσαι από εδώ και εκεί..Ετσι και αλλιώς όποια και να βρεις τώρα θα την συγκρίνεις μαζί της..Και δεν θα σου κάνει..Πέρασε ένα χαλαρό καλοκαίρι όπως το νιώθεις..και όταν θα βρεθεί η κατάλληλη θα το καταλάβεις αμέσως..Μέσα στην πρώτη εβδομάδα..βλέπεις..ή κάνεις πως δεν βλέπεις..Θα έρθει..και ίσως την αγαπήσεις περισσότερο..Και εμένα δεν περίμενα να μου συμβεί..ξανά..αλλά δεν αγαπάς μόνο μια φορά..Τώρα αγαπάω πολύ περισσότερο από όταν ήμουν 20..

Συμφωνω απολυτα φιλε μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...