stelios2809 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 δεν μπορω να φυγω. εχω εξεταστικη και δουλευω λιγακι. θελω να παρω ενα μικρο αμαξακι. αυτο που 8α προσπα8ησω να κανω ειναι να ξεκοψω. τις 2 τελευταιες μερες με παιρναν τα ζουμια σε ανυποπτες φασεις στο σπιτι... τωρα οχι πως νοιωθω καλυτερα.. αλλα πιεζω τον εαυτο μου να διαβασει. το 8εμα ειναι να μην κανω πως διαβαζω.. αλλα να διαβαζω. παντως στο μυαλο μου προσπα8ω να την δικαιολογησω. ισως δεν ειναι σωστο αλλα ... παντως νοιωθω πολυ ξεκρεμαστος. και ισως ενα κακο.. εχω σπιτι πολλα πραγματα της... εδω που μενω τωρα μετακομισαμε μαζι... εχω το κρεββατι της(που πλεον κοιμαμαι μονος μου).. τηλεοραση.. τραπεζακια.. καναπε.. ισως να τα ξεφορτοθω?
naty31 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 και ισως ενα κακο.. εχω σπιτι πολλα πραγματα της... εδω που μενω τωρα μετακομισαμε μαζι... εχω το κρεββατι της(που πλεον κοιμαμαι μονος μου).. τηλεοραση.. τραπεζακια.. καναπε.. ισως να τα ξεφορτοθω? Mην τα πετάξεις απλά κρύψτα..Όσα μπορείς τουλάχιστον..Κάποια στιγμή όταν θα σου περάσει που το εύχομαι θα τα ξαναβγάλεις..Τότε δεν θα σε ενοχλούν..Εγώ πάντως κάτω από το κρεβάτι μου έχω πολλά πραγματάκια που καμιά φορά όταν θέλω να θυμηθώ..τα βγάζω και τα βλέπω..Τώρα μπορώ να τα βλέπω και να νοσταλγώ,,να γελάω...
stelios2809 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 εχω και εγω τετοια.. ναι αλλα ολα αυτα ειναι λειτουργικης σημασιας.. δεν μπορω να μην κοιμαμαι στο κρεββατι (της) .. δεν μπορω να πεταξω τον καναπε.. η την Τν στο δωματιο μου. κλπ κλπ.. προς το παρον οχι ακομα γιατι δεν μπορω να παρω αλλα..
bablyk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Φίλε Στέλιο, κατά τη γνώμη μου ο ΧΡΟΝΟΣ θα γιατρέψει αυτά που τώρα περνάς.
ALFR3D Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 εγω πιστευω επειτα απο οσα διαβασα οτι δεν υπαρχει γιατρια για σενα εισαι καταδικασμενος να την αγαπας για παντoτε και παντα μαλλον ηταν η μοναδικη που λενε (χωρις να πιστευω οτι υπαρχει τετοια γυναικα.γενικα πολυ αναφερθηκε ο χρονος σαν ιατρος ,να του δωσουμε το νομπελ ιατρικης
agoraki_23 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 εγω πιστευω επειτα απο οσα διαβασα οτι δεν υπαρχει γιατρια για σενα εισαι καταδικασμενος να την αγαπας για παντoτε και παντα μαλλον ηταν η μοναδικη που λενε (χωρις να πιστευω οτι υπαρχει τετοια γυναικα.γενικα πολυ αναφερθηκε ο χρονος σαν ιατρος ,να του δωσουμε το νομπελ ιατρικης τι του λες μωρέ του παιδιού? Να τον εμψυχώσουν θέλουν τα παιδιά εδώ μέσα και συ τον λες κ καταδικασμένο? Ο χρόνος είναι ο γιατρός σε αυτά... Κι εγώ ΄τωρα χώρισα κι εγώ θέλω να πάρω τηλ με δόντια κ με νύχια,κι εγώ πιστεύω έδειχνε η ιδανική,αλλά ,αλλά... Έκανε κάτι που δε συγχωρείται...
stelios2809 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 δεν μου τα εχει ζητησει πισω. απλα μου φερνουν αναμνησεις.
Mithrantir Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 δεν μου τα εχει ζητησει πισω. απλα μου φερνουν αναμνησεις. 'Ισως ακουστεί λίγο σκληρό αλλά βρες μια άλλη και λιώστε σε ασκήσεις επί κλίνης, καναπέ (όχι τηλεόραση γιατί σε βλέπω να την παίρνεις σε κομμάτια) κτλ. Και μετά να μου πεις αν έχεις αναμνήσεις που πληγώνουν ακόμα. Το όλο πρόβλημα σου είναι οτι ενδόμυχα αρνείσαι να την αφήσεις να φύγει. Αν την αγαπάς τότε πρέπει να καταλάβεις οτι ήταν επιλογή της. Και πρέπει να σηκωθείς και να αντιμετωπίσεις το σήμερα. Αυτό δε περιμένει κανέναν και είναι λάθος σου να χάνεσαι σε αναμνήσεις που τίποτα δε σου προσφέρουν τίποτα τώρα. Παρ' όλο που ακούγεται μοιρολατρικό δεν είναι. Αποδέξου το τι έγινε και προχώρα εμπρός. Έχοντας κάνει το ίδιο λάθος μπορώ να σου πω οτι μόνο σε κακό μπορεί να σου βγει και δυστυχώς το ένστικτο της επιβίωσης μάλλον θα βγει στην επιφάνεια σχετικά αργά.
Hlapatsas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Έκανε κάτι που δε συγχωρείται... Δεν θέλω να μπώ στα προσωπικά σου και δεν έχω το δικαίωμα,απλά επειδή έχω και εγώ κάποιες απόψεις, για εσένα ποια πράγματα δεν συγχωρούνται σε μία σχέση; Για εμένα αν έκανε κάτι η κοπέλα μου που δεν θα μπορούσα να το συγχωρίσω πιστεύω δεν θα την σκεφτόμουν καν! Αν κάνει κάτι που δείχνει ότι δεν νοιάστηκε για εμένα τότε...την ξέχασα ήδη..
stelios2809 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 ναι σκεφτομαι πολυ να ξεκοψω. και για τους δυο μας. αρνουμε να τα δεχθω ολα αυτα γιατι δεν πιστευω οτι μπορουσαμε να τελειωσουμε ετσι. εγω προσωπικα δεν ηθελα τετοιο τελος. παρολα αυτα η chris ειπε πολυ σωστα στον ερωτα δεν υπαρχουν συμβολαια
Harkon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 το να ξεκόψεις από επαφές είναι το καλύτερο αλλά και το πιο σκληρό. προσπάθησε να σκέφτεσαι αυτό που έκανε για να την απομυθωποιήσεις όσο πιο πολύ γίνεται.. σαφώς και θα κοροιδεύεις τον εαυτό σου αλλά δεν γίνεται αλλιώς.. και ουσιαστικά θα σου περάσει μόνο αν βρεις κάτι νέο να σου απασχολήσει το μυαλό.. ως τότε συμβουλεύω να μην αφήσεις καθόλου ελεύθερο χρόνο σε σένα. κάνε όσα περισσότερα πράγματα μπορείς και να κουράζεσαι ώστε να μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα πολύ.
TNT1982 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Θα γινω λιγο σκληρος αλλα ειναι για το καλο σου.... φιλε stelios εχω περασει 2-3 φορες παρα πολυ επωδυνες φασεις και νομιζω πως εχω το απολυτο φαρμακο.Γυμναστικη.Αποδοση.Βελτιωση. Οσο κλαιγεσαι και σκεφτεσαι τη μπουμπουκα μενεις πισω στη ζωη σου.Αυξανεις τις πιθανοτητες να γινεις ενας αποτυχημενος.Αυτη ισως τωρα να περναει μαματα και να σηκωνει τη γειτονια στο ποδι απτα ***** με καποιον αλλον....Κι εσυ σκεφτεσαι να πας στρατο και να αφησεις την εξεταστικη σου.Μηπως να αφησεις και το πανεπιστημιο?Αυριο μεθαυριο,θα ζησεις απο τα κολληματα,τα δακρυα,τις κλαψες και τις σαχλαμαριτσες?Η απτη δουλεια που θα βρεις με το πτυχιο σου?Στο βιογραφικο σου θα λες "τοτε εφαγα κολλημα με αυτην και εμεινα στασιμος"?Που θα σε βγαλει η μιζερια και η αυτολυπηση? Οι ωρες θα περνανε δυσκολα φανταζομαι και σιγα μην κατσεις να διαβασεις...Οποτε χιαρ ιζ δε πλαν...Θα κανεις καθε μερα 1μιση με 2 ωρες γυμναστικη...Οτι γυμναστικη γουσταρεις,αρκει να καταπονεισαι.Αν προκειται περι πολεμικης τεχνης ακομη καλυτερα.Δεν ειναι δυσκολο.Ουτε κουραστικο...Με το που θα κανεις το 1ο βηματακι για τρεξιμο ολα θα γινουν ξαφνικα ευκολοτερα.Με το 3ο θα γινεις ενα λυσσασμενο θηριο που θελει να προχωρησει...Στο 5ο ολος ο κοσμος θαναι δικος σου.Αντι να λυπασαι τον εαυτο σου που σαι ενα μοναχικο κυκλαμινο στον παγωμενο χειμωνα μακρια απο την κυκλαμινιτσα του και δεν ξερω γω τι θα μισησεις τον εαυτο σου.Ναι καλα διαβαζεις...Θα λιωνεις στη γυμναστικη και θα λες στον εαυτο σου..."δεν ειμαι ανθρωπος,δεν μου αξιζει η ξεκουραση,ειμαι ενα γουρουνι/σκουληκι/ερπετο (διαλεγεις και παιρνεις)....δεν μου αξιζει να αραξω...πρεπει να λιωσω εδω και τωρα...και ταυτοχρονα θα σκεφτεσαι οτι εκεινη τη στιγμη η μπουμπουκα θα εχμ περιποιειται καποιον αλλον....καλα καταλαβες,πρεπει να πεισμωσεις...θα κουραζεσαι και θα φωναζεις στον εαυτο σου "μη σταματας μαδαφακα" "κουνησου σκουληκι" και αλλα τετοια γλυκα...Με το που τελειωσεις το 1ο διωρο και στεγνωσει ο ιδρωτας το σωμα σου θαρχισει να εκκρινει ουσιες που ανεβαζουν τη διαθεση(σεροτονινη αι θινκ).Θαχεις κανει το 1ο βημα για μια νεα περιοδο.Στις 2βδομαδες αρχισε να τσεκαρεις καθρεφτη για χαμενα κιλα(αν εισαι παχουλος) και μυες που κανουν την εμφανιση τους....Αν δεν γουρουνιαζεις στο φαγητο και κανεις καθε μερα γυμναστικη στανταρ θαχεις αποτελεσματα τοτε...και στον καθρεφτη θα φαινεται ξεκαθαρα(στο 6μηνο υποθετω) οτι η μπουμπουκα εχασε κατι πολυ αξιολογο....αλλα τοτε θαχεις στο χερι τοσες αλλες που η μπουμπουκα θαναι 7 αριθμοι διπλα απο κατι γραμματα στο κινητο σου... οσο νωριτερα αρχισεις τοσο νωριτερα θαρχισουν ναρχονται τα αποτελεσματα...λοιπον τι λες,θα το παρεις το κοκκινο χαπι??? Edit:κοιτα να δεις τι μου κανει ο μεσημεριανος ηλιος κ 2 ποτα....
mamatecuba Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 βρες πράγματα να κάνεις...να απασχολείς τον εαυτό σου...
Harkon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Θα γινω λιγο σκληρος αλλα ειναι για το καλο σου....φιλε stelios εχω περασει 2-3 φορες παρα πολυ επωδυνες φασεις και νομιζω πως εχω το απολυτο φαρμακο.Γυμναστικη.Αποδοση.Βελτιωση. Οσο κλαιγεσαι και σκεφτεσαι τη μπουμπουκα μενεις πισω στη ζωη σου.Αυξανεις τις πιθανοτητες να γινεις ενας αποτυχημενος.Αυτη ισως τωρα να περναει μαματα και να σηκωνει τη γειτονια στο ποδι απτα ***** με καποιον αλλον....Κι εσυ σκεφτεσαι να πας στρατο και να αφησεις την εξεταστικη σου.Μηπως να αφησεις και το πανεπιστημιο?Αυριο μεθαυριο,θα ζησεις απο τα κολληματα,τα δακρυα,τις κλαψες και τις σαχλαμαριτσες?Η απτη δουλεια που θα βρεις με το πτυχιο σου?Στο βιογραφικο σου θα λες "τοτε εφαγα κολλημα με αυτην και εμεινα στασιμος"?Που θα σε βγαλει η μιζερια και η αυτολυπηση? συμφωνώ κι επαυξάνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.