Houston Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 παιδια δεν την παλευω. νοιωθω οτι θα μπορουσα να κανω τα παντα για εκεινη. θελω να περιμενω να της δωσω χρονο. νοιωθω πολυ μονος. τωρα γυρισα απο το allou ... ειχα καλη παρεα εκει και... τιποτα. ενοιωθα ενα κενο σαν να μην ειμαι εγω. τελικα σηκωθηκα και εφυγα. ο χρονος θα τα δειξει ολα. πως μπορει καποιος να γινει δυνατος, οταν παντα δεν τα καταφερνει. να παρει μια απολυτη αποφαση, να κανει κατι που θελει και πρεπει , να αφησει στην ακρη συναισθημα. αν μου πεις τωρα.. "ξεκολλα.. και αν σε παρει μην το σηκωσεις.. η αμα σε παρει καντην να καταλαβει πως δεν σε νοιαζει" ... αν το κανω θα ειναι σαν να παιζω θεατρο. και αμεσως μετα θα το μετανοιωνω. παρολλα αυτα αν κανω αυτο που νοιωθω εχω χασει ολο το παιχνιδι γιατι ξερω το σωστο ειναι να την αφησω να ηρεμησει. Κουράγιο ρε φίλε, θέλει λίγο χρόνο ακόμη, θα περάσει. Είναι σαν τις αρρώστιες, υπομονή. Μετά ξέρεις πως θα αντιμετωπίζεις την ζωή, με τι αισιοδοξία, με τι όνειρα, θα είναι σαν να ξαναγεννήθηκες. Πάντως κάτι σου είπα και βλέπω δεν το τηρείς και πολύ ε… Είδες πόσο χάλια γίνεσαι? @poscaman κανε ΟΠΟΙΑ μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι,αλητεψε μεχρι αηδιας Με λίγα λόγια , γίνε κωλόπαιδο. Γίνε θύτης μην παραμένεις θύμα. Γειά σου Naty
mamatecuba Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ακου κι εμένα τώρα φίλε μου... Χώρισα πριν 2,5 χρόνια μετά από σχέση 4 χρόνων. Στα τελειώματα,χωριζαμε και τα ξαναβρίσκαμε αρκετά.. Έχω πετάξει 3 δώρα λόγω χωρισμου... Ενα θα σου πω.. αφέσου στο όλο παραμύθι του χωρισμού. έχεις μια πολύ δύσκολη περίοδο μπροστά σου, δεν στο κρύβει κανένας αυτό, αλλά μετά από καιρό θα καταλάβεις πόσο ωραία και απαραίτητη ήταν αυτή η περίοδος.. Σαν συμβουλή : Προσπάθησε να μην σκέπτεσαι τα παλιά γιατί έτσι είσαι παλιάνθρωπος.. Θα υπάρχουν πράγματα που σε πάνε πίσω. Προσπάθησε να σε πηγαίνουν πίσω όλο και λιγότερο μέρα με τη μέρα... Και τελικά,σκέψου οτι είναι η καλύτερη περίοδος να χωρίσεις. Πάρε τους κολλητούς σου,βγείτε,πιείτε τα,τραγουδήστε,φωνάχτε (μην οδηγείτε πιωμένοι όμως), δείτε γκόμενες στην παραλία,στα κλαμπς,πήγαινε γυμναστήριο, γράψου αναρρίχηση... βρες πράγματα να κάνεις που τα άφηνες τόσο καιρό... Και όταν έρθει ο καιρός και είσαι καλά,κάνεις ένα μεγαλο πάρτυ και μας φωνάζεις να έρθουμε να σε γνωρίσουμε ανανεωμένο κτλ :)
stelios2809 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 παιδια λεω να τα παρατησω ολα και να παω φανταρος. ουτως η αλλως δεν κανω τπτ. εξεταστικη θα παει χαμενη. δεν την παλευω.
mamatecuba Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 αν κόψεις τώρα αναβολή θα μπεις Νοέμβρη... ξανασκέψου το...
mamatecuba Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 δεν ξέρω κιόλας αλλά νομίζω οτι μόλις την κόψεις,πας στη μεθεπόμενη σειρά..
Ather Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ρώτα τη στρατολογία σου για την άμεση λήξη αναβολής ώστε να μπεις τον Αύγουστο, αν και νομίζω ότι είναι λίγο αργά για αυτό, δηλαδή μάλλον Νοέμβριο θα μπεις. Αν μπεις μέσα και αρχίσεις σκοπιές κλπ δε θα την παλεύεις μία καθώς θα σκέφτεσαι συνέχεια τη δική σου. Εξαίρεση μόνο αν πας σε καμία υπερ-μάχιμη μονάδα και Ειδικές Δυνάμεις ώστε να μη σου μένει καθόλου χρόνος, άρα δε θα περνάει καν η εικόνα της από το μυαλό σου. Επίσης μόλις βρεις την επόμενη, με τον ίδιο τρόπο που βρήκες την πρώτη ( ) γιατί μερικά πράγματα δεν αλλάζουν, την προηγούμενη ούτε που θα τη σκέφτεσαι πλέον.
system Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Έχετε ξεμείνει από γκόμενα? Είσαστε σε περίοδο κατάθλιψης? Δεν έχετε τί να κάνετε? Θέλετε κάπου να τα πείτε να πάνε κάτω τα φαρμάκια ρε αδερφέ? Υπάρχει λύση! ->www.insomnia.gr
Ather Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 @system ...Μπλα Μπλα... Υπάρχει λύση! ->http://www.insomnia.gr
agoraki_23 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πονάει πολύ πάντως...όσες φορές και να το ζήσεις είναι το ίδιο και χειρότερο... Αλλά συμφωνώ με όλους σας...Έχει και τα καλά του...ότι δίνεις χρόνο και στου ς φίλους σου να ξεσπάσεις κτλ... Να τραγουδήσεις Στην υγειά της αχάριστης... Να πιεις 6 βότκεσ σε μια καθημερινή... Να ανοίξεις μπουκάλι με ένα και μόνο φίλο σου... Αλλά ξημερώνοντας τα ξανασκέφτεσε όλα απ την αρχή!!!!
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 παιδια λεω να τα παρατησω ολα και να παω φανταρος. ουτως η αλλως δεν κανω τπτ. εξεταστικη θα παει χαμενη. δεν την παλευω. ΡΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΣΥΝΕΛΘΕ,ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ
nikos_lef Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ακου τον παππου...κατι ξερει.... Συμφωνω παντως θα φριξεις στον στρατο....
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ειδικά αν πας με τέτοια ψυχολογία,δεν θα τα βγάλεις πέρα στον στρατό...
wert Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 παιδια λεω να τα παρατησω ολα και να παω φανταρος. ουτως η αλλως δεν κανω τπτ. εξεταστικη θα παει χαμενη. δεν την παλευω. Στην κατάστασή σου καλύτερα απόφυγε όσο μπορείς το στρατό. Εκεί είναι εύκολες οι τρελίτσες ....:oops: Κάνε την δουλεία σου το σχολείο σου τις διακοπές σου και ότι άλλο θέλεις. Οσο για αυτήν που έφυγε προπάθησε να το δεις θετικά. Θα γινόταν ίσως κάποια στιγμή. Έγινε.Τελείωσε. Θάρθει κάποια άλλη σίγουρα κάποια μέρα.
kostastnt Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Αν δεν κάπνιζες μέχρι τώρα ΜΗΝ διανοηθείς να το ξεκινήσεις. Αν πάλι κάπνιζες προσπάθησε να το διατηρήσεις κάτω από τα 3 πακέτα. Πάτε με κανά φιλαράκι σε κανά strip-show (όχι μπουρδέλο), πάτε σε κανά καγκουρό-club με πρόθυμα normal κορίτσια, φύγε κανά 5ήμερο σε κανά φίλο σου σε άλλη πόλη. τέλος μην μπείς καν στον πειρασμό να σκεφτείς ότι πρέπει να μιλήσεις με την πρώην. Ούτε μηνύματα, ούτε τηλέφωνα, ούτε παρακολούθηση στο σπίτι, ούτε συνομιλίες με τις κολλητές τις. Σε ένα τρίμηνο θα λές: Πω, τι μαλάκας είμαι που ασχολιόμουν μαζί της?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.