MasterX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 εντομοαπωθητικά (για κουνούπια) που μπαίνουν στη πριζα, έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω... Εκτός του ότι σε μαστουρώνουν, που ξέρεις τι βλαβερές/τοξικές ουσίες περιέχουν και απελευθερώνουν στο χώρο.. Καλύτερα να μάθω τένις και να κουράζομαι λιγάκι από το κυνήγι...
MasterX Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Αυτη τη στιγμη κυκλοφορει παλι περιοδικο telemarketing με τη ρακετα αυτη (κιτρινη με μαυρη λαβη) με τιμη 2.90 Οποιος ενδιαφέρεται ας το ψαξει... Πήρα 2 που βρηκα σε ενα περιπτερο και μάλλον θα κοιταξω και αλλου γιατι μου έχουν ζητησει και τα αδελφια μου... Δεν την δοκιμασα ακομα καθως αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει εντομο στο σπίτι.... Μεχρι το βραδυ πιστευω....
louben Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Παντως επειδη εχω αλλεργια στα κουνουπια(κυριολεκτικα) και μ ετοπου θα με τσιμπησουν πρηζεται η ρακετα σε συνδυασμο με κουνουπολογο με εχουν σωσει.
louben Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 κουνουπολογο? Κουνουπιερα πως το λενε που τη βαζεις πανω απο το κρεβατι.Πλακα πλακα με εχει σωσει.
orck Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 στειλε φωτο απο την ρακετα εαν μπορεις ευχαριστω Αυτη τη στιγμη κυκλοφορει παλι περιοδικο telemarketing με τη ρακετα αυτη (κιτρινη με μαυρη λαβη) με τιμη 2.90Οποιος ενδιαφέρεται ας το ψαξει... Πήρα 2 που βρηκα σε ενα περιπτερο και μάλλον θα κοιταξω και αλλου γιατι μου έχουν ζητησει και τα αδελφια μου... Δεν την δοκιμασα ακομα καθως αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει εντομο στο σπίτι.... Μεχρι το βραδυ πιστευω....
Jero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μάγκες εγώ την εν λόγω μυγοσκοτώστρα την πήρα ααπό online shop του εξωτερικού πριν ένα χρόνο γύρω στα 26 ευρά μαζί με τα μεταφορικά και μπορώ να πω οτι βρήκα την υγειά μου...Ήταν προχθές το βράδυ κατά τις 3 που έλιωνα στον Η/Η όταν μπήκε στο δωμάτιο μια αλογόμυγα.Λέω εδώ είμαστε...Την τραβάω μία και κολάει στην ρακέτα,εεε μυγοσκοτώστρα.Ήταν μεγάλη και δεν ένιωσε πολλά.Μετά την ξανακουμπάω χωρίς να πατήσω το κουμπί για το ρεύμα και αυτή(η μύγα) έβγαζε σπίθες!!!'Ένιωσα πολύ ωραία.Μην το σκεφτείτε καν,πάρτε αμέσως!
panagos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Έτσι είναι η ζωή fragment_ επικρατεί ο πιο δυνατός o θάνατός σου, η ζωή μου
louben Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μάγκες εγώ την εν λόγω μυγοσκοτώστρα την πήρα ααπό online shop του εξωτερικού πριν ένα χρόνο γύρω στα 26 ευρά μαζί με τα μεταφορικά και μπορώ να πω οτι βρήκα την υγειά μου...Ήταν προχθές το βράδυ κατά τις 3 που έλιωνα στον Η/Η όταν μπήκε στο δωμάτιο μια αλογόμυγα.Λέω εδώ είμαστε...Την τραβάω μία και κολάει στην ρακέτα,εεε μυγοσκοτώστρα.Ήταν μεγάλη και δεν ένιωσε πολλά.Μετά την ξανακουμπάω χωρίς να πατήσω το κουμπί για το ρεύμα και αυτή(η μύγα) έβγαζε σπίθες!!!'Ένιωσα πολύ ωραία.Μην το σκεφτείτε καν,πάρτε αμέσως! Kai γμω τους σαδισμους!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.