papayios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Pακετα παιδια . Κανει δουλεια .Την εχω απο ενα περιοδικο ως τωρα εχω εξολοθρευσει τρεις ανυποπτους φιλους , ενα σπαστικο κανις , μυγες , κουνουπια , κατσαρηδες και ενα μολυντηρι που ειχε μπει στην κουζινα . Την ριβερ δουλευω τωρα που υστερω λιγο ..
androu Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 ναι μπορεί το φώς να μην είναι το κατάλληλο..(μάκρο βλέπεις)
MasterX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Pακετα παιδια . Κανει δουλεια .Την εχω απο ενα περιοδικο ως τωρα εχω εξολοθρευσει τρεις ανυποπτους φιλους , ενα σπαστικο κανις , μυγες , κουνουπια , κατσαρηδες και ενα μολυντηρι που ειχε μπει στην κουζινα . Την ριβερ δουλευω τωρα που υστερω λιγο .. ποιο περιοδικό ήταν φίλε? επίσης στο telemarketing.gr δεν βλέπω πόσα είναι τα έξοδα αποστολής... Πόσα είναι? Μάλλον θα πάρουμε πολλές ρακέτες... Θέλω 2 για το σπίτι και θέλουν και πολλοί φίλοι..
androu Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Masterx η τιμή στο Τηλεμάρκετινγκ δεν είναι αυτή που έχει στο σίτε... 5 ευρώ μου την έκατσε η κυρία... που έχει το μαγαζί εδώ... Οπότε καλύτερα πάρτε ένα τηλέφωνο να σας πουν και τα μεταφορικά μην φάτε καμιά τάπα...
gherudos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 εγώ την αγόρασα με το περιοδικό relemarketing πέρυσι από το περίπτερο με 1.5 euro.Κάνει τρομερή δουλειά(και όχι μόνο στα έντομα,έχω τινάξει θείους,θείες,φίλους φίλες,την αδεφή μου ),δυστυχώς η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα...
alexzzz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 και όχι μόνο στα έντομα,έχω τινάξει θείους,θείες,φίλους φίλες,την αδεφή μου ... όλοι στο σόι τον λατρεύουν !!!
panosvlass Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Εχω 2 απο δαυτες (οχι τις συγκεκριμενες αλλα ιδιες) και μπορω να πω οτι τα ξεσκιζει τα κουνουπια.Αν τα δεις και τα "στοχευσεις" τελειωσανε!Το θεμα ειναι μετα αν δεν τα βλεπεις τι κανεις???? Τις συστηνω ανεπιφυλακτα σε ολους τους παθοντες! Με τις μυγες εχω λιγο προβλημα θελουν περισσοτερο ηλεκτροσοκ.Στην πρωτη ουσιαστικα λιποθυμανε αλλα μετα απο λιγο ξανασηκωνονται.Αλλα σε συνδιασμο με μια καλη παντοφλια ειναι τελεια!!!!
MasterX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ... όλοι στο σόι τον λατρεύουν !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
papayios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ""εγώ την αγόρασα με το περιοδικό relemarketing πέρυσι από το περίπτερο με 1.5 euro.Κάνει τρομερή δουλειά(και όχι μόνο στα έντομα,έχω τινάξει θείους,θείες,φίλους φίλες,την αδεφή μου ),δυστυχώς η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα..."" Aν ειναι κιτρινη με μαυρη λαβη τοτε για αυτη λεω και εγω . Με επαναφορτιζομενες γινεσαι μπορις μπεκερ .
thanos75x Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Molis parigila 5 raketes kai paw gia protathlima...tha moirasw se oloys toys kolitoys. hehe 1,9e i kathe mia kai synolika ejoda paketarismatos + courier 23,45e ola mazi...perimenw me agwnia na arxisw to mats
activex Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 paidia gia antikounoupika apo auta pou mpenoun stis prizes to skeuteste? (ta aosma) egw den exw xrisimopoihsi pote alla mou fenete ekei tha kataliksw. bebea panta to eixa aporia ti allo na skotonete me dafta ektos apo ta konoupia
opera Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 μου θυμίζει την θαυματουργή σκόνη για τις ψείρες με τις παρακάτω οδηγίες χρήσης: πιάνουμε την ψείρα, της ανοίγουμε το στόμα και ρίχνουμε μέσα στο στόμα της τη σκόνη.
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως χωρίς συσκευή με ταμπλέτα για τα κουνούπια δεν μπορώ να κάτσω στο δωμάτιο μου. Μετά από κάνα δίωρο βέβαια φτιάχνεσαι αλλά φτιάχνονται και τα κουνούπια και πέφτουν ανάμεσα στα πλήκτρα του πληκτρολογίου. Κάθε πρωί το γυρνάω τούμπα και πέφτουν καμιά 5-6.
androu Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 υπάρχει κ το antimosquito για pc.. και καλά το Pc εκπέμπει υπερήχους που ακινητοποιούν τα κουνούπια.. δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο 2 κουνούπια από το ταβάνι ξεκίνησαν ελεύθερη πτώση μόλις το έβαλα.. και πέσανε μπροστά μου..
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μπορεί να κάναν κόντρα και να έχασαν τον έλεγχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.