Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρική κουνουπο-μυγο-σκοτώστρα!

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
yparxi programataki gia kinita sympian o legomenos kounoupodioxtis! auto kai kala bgazi hxo se sigekrimenes sixnotites kai enoxlounte ta kounoupia sinepos den erxonte kan. den kserw bebea poso kalh doulia kani. pantos akousa oti apo mpataria troei mpolika..

den to dokimasa prosopika ama thelete link na psaksw pantos..

Αν βρεις λινκ να το δοκιμάσουμε, είσαι άρχοντας

Δημοσ.
des kai auto an kai den nomizw...

http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/668

και αυτό είναι πολύ καλό... το φως του τραβάει τα έντομα... κάτι τέτοιο υπάρχει σε κάποια κρεοπωλεία αν θυμάστε...

Ίσως πάρω και ένα τέτοιο αν και είναι πιο ακριβό... αλλά αυτό κάνει δουλειά από μόνο του..

Δημοσ.

Lοιπον τη σκοτωστρα μου την εχουν παρι δωρο εδω και κανενα χρονο απο μαγαζι.Κοστιζε 4-5 ευρω.

Καλη φαση αλλα αν τα εντομα ειναι στον τοιχο δεν παιζει πρεπει να ειναι εν πτησει.ΚΑι μετα την ηλεκτροπληξια βεβαια μυριζει λιγο καμμενο(φυσικο),

Το κακο ειναι οτι τρωει τις μπαταριες για πλακα.

Δημοσ.

πάρε επαναφορτιζόμενες.... οικονομία...

αυτή που πήρε ο φίλος από το περιοδικό, την πλησίαζε μου είπε στα έντομα, ακόμα και στο τοίχο και σχεδόν τα ρουφούσε....

Δημοσ.
Lοιπον τη σκοτωστρα μου την εχουν παρι δωρο εδω και κανενα χρονο

Pros apofigi pareksigiseon i fili pou anaferame o pantnick k ego den einai o louben :mrgreen:

Δημοσ.
και αυτό είναι πολύ καλό... το φως του τραβάει τα έντομα... κάτι τέτοιο υπάρχει σε κάποια κρεοπωλεία αν θυμάστε...

Ίσως πάρω και ένα τέτοιο αν και είναι πιο ακριβό... αλλά αυτό κάνει δουλειά από μόνο του..

το εχω και αυτό και δεν κάνει δουλειά...

Μπαταρίες εμένα δεν καίει πολύ όμως μυρίζει λίγο καμένο στις μύγες .. στα κουνούπια οχι!

Δημοσ.
Pros apofigi pareksigiseon i fili pou anaferame o pantnick k ego den einai o louben :mrgreen:

llllllloooooooooooollllllllllllllllllllllllll.

Ειπες φιλη και οχι φιλος αρα τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.

Πλακα πλακα μου την εκανε δωρο μια φιλη.

Μηπως την κανατε εσεις δωρο σε αυτην και αυτη σε εμενα?:confused:

Δημοσ.
llllllloooooooooooollllllllllllllllllllllllll.

Ειπες φιλη και οχι φιλος αρα τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.

Πλακα πλακα μου την εκανε δωρο μια φιλη.

Μηπως την κανατε εσεις δωρο σε αυτην και αυτη σε εμενα?:confused:

Toso axristo les na tis fanike? kai mas eixe pei ta kalitera :mrgreen:

Δημοσ.
ναι αυτό με το φώς δεν εχει τραβήξει τίποτα.. τόσο έξυπνα είναι τα κουνούπια?

μάλλον το φως ειναι αποτυχημένο... δεν είναι το συγκεκριμένο που θα τα τραβούσε...

Λογικά για αυτό από το telemarketing θα πάω... Και θέλουν και πολύ γνωστοί μου....

Ακούω και άλλες προτάσεις βεβαίως...

Δημοσ.
des kai auto an kai den nomizw...

http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/668

Παρόμοιο έχω σπίτι [προφανώς όχι αγορασμένο απο το ουάου αλλα απο ένα τυχαίο ηλεκτρονικάδικο πριν απο χρόνια] και κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν και πιο ακριβά αλλα αξίζουν τα λεφτά τους διότι δεν ξεφεύγουν πολλά κουνούπια λόγο του δυνατότερου φωτός, και τα έχεις για χρόνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...