Προς το περιεχόμενο

powerDVD7 problem

Arrenoposss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,κατεβάζω μια ταινία,τσεκάρω τους ελληνικούς υπότιτλους με χρήση του BSplayer και τους ενσωματώνω με χρήση του ConvertXtodvd. Tο πρόβλημα είναι ότι μόλις πάω να δω την ταινία με χρήση του PowerDVD, μου εμφανίζει κάτι ακατανόητους,αραβικούς υπότιτλους....τι μπορεί να φταεί???

Δημοσ.

Κάνε μια δοκιμή.

Ανοιξε υπότιτλους με το Subtittle Workshop. Αν κι εκεί εμφανίζονται "παραμορφωμένοι" τότε στα αριστερά στην πρώτη επιλογή μετά το "Work with" το ποιο πιθανό είναι να είναι επιλεγμένο ANSI, βάλε "Greek" και κάνε save.

Δημοσ.
Κάνε μια δοκιμή.

Ανοιξε υπότιτλους με το Subtittle Workshop. Αν κι εκεί εμφανίζονται "παραμορφωμένοι" τότε στα αριστερά στην πρώτη επιλογή μετά το "Work with" το ποιο πιθανό είναι να είναι επιλεγμένο ANSI, βάλε "Greek" και κάνε save.

Kastel,έκανα αυτό που μου είπες αλλά και πάλι δεν έβγαλα άκρη!!!!

Πάλι μου βγάζει τους ακατανόητους χαρακτήρες....

Δημοσ.

δεν ξέρω πως να ανεβάσω εικόνα,να σου δείξω τι παίζει...πρέπει να φταίει το ANSI πού είπες διότι γράφει μέσα σε παρένθεση default (ANSI-Latin 1)....κοίτα από το subtitle workshop, έβαλα τους greek διότι τους είχε ANSI και μετά έκανα SAVE....μήπως δεν τους πήρε?μήπως έπρεπε να τους κάνω save as....και αν ναι,σε ποιά μορφή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...