ilMarios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Έχω έναν WD 320GB μήπως γίνεται να δω την θερμοκρασία του κάπως? Πρέπει να καίει!:-?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Βαλε το speedfan, το everest (της lavalys, το λεω για να το βρεις πιο ευκολα!) ή το HDD health.
ilMarios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Εχω το everest αλλα δεν ξερω πως να δω την θερμοκρασια του απο τον εσωτερικο την ειδα απο τον εξωτερικο οχι ενω τον βλεπει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Παρεμπιπτόντως, 43°idle, μεσα στο κατακαλοκαιρο δεν ειναι και παρα πολλοι. Μια χαρα σε βρισκω. Εμενα ο ενας δισκος εχει 36 και ο αλλος 42 idle και τους φυσαει και ανεμιστηρας μεσα στο κουτι. Αμα δεν ανεβει πανω απο 55-59 την ωρα που κανεις ανασυγκροτηση δεν εχει προβλημα.
kpartsi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μιλάμε για εξωτερικό δίσκο, έτσι; Απ'οτι ξέρω δεν είναι δυνατόν να διαβαστούν τα δεδομένα SMART του δίσκου μέσω σύνδεσης usb, οπότε και η θερμοκρασία εξωτερικού δεν είναι δυνατόν να διαβαστεί!!!! Αυτά τα προγράμματα λειτουργούν, αλλά για τους εσωτερικούς δίσκους. Αυτό ξέρω εγώ και συμπεραίνω ότι κάτι άλλο θα διάβασες. Αν είπα όμως κάτι λάθος, βλέποντας και την βεβαιότητα με την οποία μιλάτε. κάποιος που ξέρει καλύτερα ας με διορθώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.