Προς το περιεχόμενο

Giagabyte GA-965P-DQ6 ή MSI P965 PLATINUM

fwtonio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια από τις δύο μητρικές προτείνετε;

Και οι δύο έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά η MSI είναι 35€ φθηνότερη.

Επάνω θα μπει ο E6300 με 2GB 667 και Ati x1800xl.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα MSI P35 Platinum.

Ψαξτην στο e-shop.

Εχει 165?, ενω ειναι με το P35 chipset.

Διαβασα reviews, ειναι σταθεροτατη, πληρεστατη, ενω κλοκαρει μολις ~20MHz FSB λιγοτερο απο την DQ6, πραγμα πολυ καλο, αφου η P35 μολις πρωτοπαρουσιαστηκε τον περασμενο μηνα. :)

Δημοσ.

εγώ πάλι έχω την gigabyte και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

ότι πρέπει για o/c, μόνο τα bios να δεις θα καταλάβεις...

και ειδικά για motherboard, εγώ εμπιστεύομαι μόνο gigabyte και asus...

τώρα αυτά είναι και λίγο υποκειμενικά, πάντως αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για motherboard, είναι το Α και το Ω σε ένα σύστημα...:)

Δημοσ.
ενω κλοκαρει μολις ~20MHz FSB λιγοτερο απο την DQ6

Auto pou anaferis den einai stantar... kathe mitriki exi ta dika tis oria iperxronismou akoma kai ean prokite gia 2 akrivos idia montela.

Sinithos sta review pou parousiazonte mitrikes kai epeksergastes ta kommatia den einai tixea, alla dialegmena. Opote den einai skopimo na stirizomaste se auta, alla apla na pernoume mia geniki idea.

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάς κάτι σε P5K ας πούμε ?

Η DQ-6 κοστίζει 150ε, βάλε 50ε ακόμα και πας σε P5K Deluxe :wink: με το P35

Aν θες οπωσδήποτε 965, εκτός από DQ6 που είναι αρκετά καλή, κοιτάς πάντα και σε Asus Commando...:wink:

Πάντως μεταξύ P5K, DQ6, Commando, P5K Deluxe εγώ θα πήγαινα για την τελευταία :wink: ή και για την απλή P5K...

Και μετά κοιτάς σε DQ6 :razz:

Δημοσ.

Gary_Kokkin δεν αντιλέγω... Αλλά μην μου πεις ότι το P35 δεν είναι καλό...

Και εξάλλου δεν ξέρουμε αν το παιδί γενικά είναι εξεικιωμένο με το o/c (όχι ότι εγώ είμαι :lol:), αφού π.χ. η Commando έχει παραμέτρους που περισσότερο θα μπερδέψουν παρά θα βοηθήσουν ένα αρχάριο :wink:

Πάντως για να μένουμε on topic, από τις 2 που προτείνει ο topic starter η DQ6 είναι καλύτερη, και για να προτείνει mobos με 965 κάτι θα ξέρει από κλόκια γενικά ...

Δημοσ.

O τίτλος και το ερώτημα του thread ήταν σαφείς για τις επιλογές.:oops:

Οσο αφορα για τo P35 ,είναι νωρίς κατά την γνώμη μου,και γύρω στην Χριστουγενιατική αγορά (όλα τα λεφτά για πωλήσεις),θα ξέρουμε άν εχει "πετύχει" (και με τις revision που θα βγούν)... ή είναι απλά μια μεταβατική περίοδο για το Ιntel X38 chipset,που έρχεται σε 2 μήνες,και το έβγαλαν (το P35) απλά για να βγάλουν κάτι "νέο" να πουλήσουν....και όχι επειδή αξίζει (με βάση τα υπάρχουσα συγκριτικά review).Γι αυτό το λόγο των επιδόσεων,προφανώς οι τιμές με 965 chipset revision C2,ανέβηκαν πάλι στις νέες παραλαβές.

Τα 50+ ευρώ παραπάνω για μητρικές που ανέφερες,είναι νομίζω αρκετά χρήματα αυτή την περίοδο με τις CPU,τις μνήμες δεδομένες,όπως και τις επιδόσεις για Ιntel. Τώρα αν κάποιοι θέλουν ακραίες συνθήκες oc μήπως πετύχουν το κάτι παραπάνω,όλα αυτά είναι δύσκολα και επικίνδυνα για τους περισσότερους χρήστες,για να το προτείνουμε έτσι απλά κάθε φορά.:?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Να διευκρινίσω πως το o/c δεν είναι στα χόμπυ μου.

Ποιο πολύ με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και απρόσκοπη λειτουργία.

• Moderators
Δημοσ.

Η MSI που προτεινα ενδεικνυται και σε αυτο. :)

Υποστηριζει και τους μελλοντικους multi-core Penryn. ;)

Δημοσ.

Oταν βγούν οι multi-core Penryn μήπως τότε αξίζει ν'αλλάξει κανείς μητρική και πάει σε άλλο chipset ?:-D

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Να διευκρινίσω πως το o/c δεν είναι στα χόμπυ μου.

Ποιο πολύ με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και απρόσκοπη λειτουργία.

Aν τελικά πάρεις τίποτε άλλο εκτός από αυτά που πρότεινες να επιλέξουμε,να κοιτάς να είναι οι ενισχυμένες εκδόσεις τους (deuxe ή plus ή pro ή platinum κλπ) για την αξιοπιστία που θές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...