Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να κανω resize σε animated GIF???

laios23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.ηθελα να ρωτησω το εξης.με ποιο προγραμμα μπορω να κανω resize σε animated GIF εικονιτσες χωρις ομως να χαθει το animation??εχω το ACDsee 9.0 photomanager και οταν κανω resize σε κατι εικονιτσες που θελω να προσθεσω στην υπογραφη μου σε διαφορα σαιτ χανεται το animation.Τα φωτα σας παρακαλω,,,,:(

Δημοσ.

Για τσέκαρε αυτό:

Image Minimizer v1.0

Features :

bullet.jpg Change Quality, Size and Format in one click.

.... bullet.jpg Formats:

.... bullet.jpg Jpg

.... bullet.jpg Png

.... bullet.jpg Gif

.... bullet.jpg Bmp

.... bullet.jpg Tiff

bullet.jpg Input with one easy drag & drop.

bullet.jpg Input with right click and "Send To.."

bullet.jpg Batch Picture Resize.

Στο κάτω μέρος της σελίδας έχει και screenshots!
Δημοσ.
distixws oxi twra to anakalipsa oti den ginetai...tha psaxw ligo kai an vrw kati tha to grapsw.

Είπα και εγώ.

Αυτά που κάνουν σίγουρα είναι τα Image ready και το Animation Shop που ανέφερε ο φίλος.

Δημοσ.
την κανει σιγουρα την δουλεια δλδ???απο που το κατεβαζω????το χρειαζομαι επειγοντως...

Δοκίμασες αυτό που σου είπα; Το όνομά του είναι clickable! Κάνε κλικ και μπες στη σελίδα. Τώρα πρόσεξα το animated gif πάντως και δεν είμαι 100 % σίγουρος αν δουλεύει και σε αυτά. Δοκίμασέ το πάντως! Δε χάνεις τίποτα!

Δημοσ.
Το θέμα είναι τα animated gifs που θα πρέπει να τα επεξεργαστείς καρέ καρέ και όχι τα απλά gif.

Ναι. Τώρα το πρόσεξα! Ίσως να κάνει και γι' αυτό όμως. Πάντως μόνο 405 ΚΒ είναι! Αν θέλει ας το δοκιμάσει, αφού μπορεί να το κατεβάσει εύκολα. Αρκεί να αποθηκεύσει το αποτέλεσμα σε άλλη θέση ή με διαφορετικό όνομα για να μη χάσει την αρχική του εικόνα, αν άτι δεν πάει καλά!

Δημοσ.

me to Image Ready boreis na allakseis to megethos + boreis na kaneis oti epeksergasia theleis exontas ena epeggelmatiko programma. fisika den xaneis tin kinisi, an apothikeyseis san gif. kali epitixia.

Δημοσ.
me to Image Ready boreis na allakseis to megethos + boreis na kaneis oti epeksergasia theleis exontas ena epeggelmatiko programma. fisika den xaneis tin kinisi, an apothikeyseis san gif. kali epitixia.

Πολύ σωστά. Αν έχεις το Photoshop, έχεις και το ImageReady.

Ανοίγεις το gif με το ImageReady και πας Image>Image Size και του ορίζεις τις νέες διαστάσεις. Και τέλος κάνεις save.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...