sintalkas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια μπορειτε να αναφερετε προβληματα που εχουν σχεση με αυτο τον φορητο.Για να δω και να συγκρινω διαφορα προβληματα που εχω ;
dks_1979 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Γιατί δεν μας λες καλύτερα τι προβλήματα έχεις ΕΣΥ και να σου πούμε αν ισχύουν γενικώς ή τι μπορεί να φταίει;
sintalkas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Τα προβληματα που εχω ειναι α) η θερμοκρασια ενω στην αρχη που τον ανοιγω ειναι 42 βαθμοι κελσιου , μετα απο 3 ωρες φτανει εως και 68 , β) το φωτακι ενδειξης του σκληρου δισκου αναβει οποτε θελει , γ) το wi-fi δεν συνδεεται παντα με το δικτυο η δεν βρισκει το router. Exεις μηπως και εσυ προβληματα να αναφερεις ?
tasosvel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 edo anaferontai kai diafora alla provlimata gia to sugkekrimeno montelo http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=189579 mpes kai des !! pantos auto to montelo anevazei polu eukola thermokrasia!!
sintalkas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Tasosvel ευχαριστω αλλα το εχω δει το φορουμ αυτο , εσυ ξερεις κανα αλλο προβλημα να το ποσταρεις ?
isaias1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Den pisteuw oti ta provlimata pou aneferes epireazoun tin apodosi tou laptop pantws....mono to mati sou epeireazoun pou vlepei to fwtaki tou sklirou na anavosvinei.oso gia to wi-fi emena mia xara mou douleuei...kati den exeis valei swsta drivers i rithmiseis gia auto sta kanei auta...
touristas1985 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 afto me to fwtaki einai poly akyro.opote thelei anavei giati apla esy den ksereis poies diergasies trexoun.ennoeitai opote thelei tha anavei kai malista poly syxna...otan ginetai anakthsh dedomenwn apo ton disko...den einai ola provlhmata relax
sintalkas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 ok φιλε οτι πεις , παντως μια και το ανοιξα το θεμα , ποσταρετε κανα προβλημα να διαβασουμε , ενταξει ? Το φωτακι δεν λεω ειναι ενοχλητικο , που αναβει ολη την ωρα ,αλλα δεν ειναι και κατι το σοβαρο ,απλως ετσι το ανεφερα. Τουριστα εχεις και εσυ amilo pi 1536 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.