Προς το περιεχόμενο

Προβληματα Amilo pi 1536

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορειτε να αναφερετε προβληματα που εχουν σχεση με αυτο τον φορητο.Για να δω και να συγκρινω διαφορα προβληματα που εχω ;

Δημοσ.

Γιατί δεν μας λες καλύτερα τι προβλήματα έχεις ΕΣΥ και να σου πούμε αν ισχύουν γενικώς ή τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Τα προβληματα που εχω ειναι α) η θερμοκρασια ενω στην αρχη που τον ανοιγω ειναι 42 βαθμοι κελσιου , μετα απο 3 ωρες φτανει εως και 68 , β) το φωτακι ενδειξης του σκληρου δισκου αναβει οποτε θελει , γ) το wi-fi δεν συνδεεται παντα με το δικτυο η δεν βρισκει το router.

Exεις μηπως και εσυ προβληματα να αναφερεις ?

Δημοσ.

Tasosvel ευχαριστω αλλα το εχω δει το φορουμ αυτο , εσυ ξερεις κανα αλλο προβλημα να το ποσταρεις ?

Δημοσ.

Den pisteuw oti ta provlimata pou aneferes epireazoun tin apodosi tou laptop pantws....mono to mati sou epeireazoun pou vlepei to fwtaki tou sklirou na anavosvinei.oso gia to wi-fi emena mia xara mou douleuei...kati den exeis valei swsta drivers i rithmiseis gia auto sta kanei auta...

Δημοσ.

afto me to fwtaki einai poly akyro.opote thelei anavei giati apla esy den ksereis poies diergasies trexoun.ennoeitai opote thelei tha anavei kai malista poly syxna...otan ginetai anakthsh dedomenwn apo ton disko...den einai ola provlhmata relax

Δημοσ.

ok φιλε οτι πεις , παντως μια και το ανοιξα το θεμα , ποσταρετε κανα προβλημα να διαβασουμε , ενταξει ?

Το φωτακι δεν λεω ειναι ενοχλητικο , που αναβει ολη την ωρα ,αλλα δεν ειναι και κατι το σοβαρο ,απλως ετσι το ανεφερα.

Τουριστα εχεις και εσυ amilo pi 1536 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...