Προς το περιεχόμενο

Ποιο μηχανημα?

parashos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια,θελω να συνδεσω τον εξ.σκληρο δισκο,η το φορητο μου μεσω δυκτιου(σπιτιου)και αν υπαρχει αυτο το μηχανημα που ζητω να συνδεετε στην τηλεοραση και να βλεπω τις ταινιες που εχω αποθηκευμενες.Οπως θα παρατηρησατε δεν εχω ιδεα απο αυτα και ζητω την βοηθεια σας.

Δημοσ.

kalimera. Mporeis an theleis apla na sindeseis to forito sou me to tv-out stin tileorasi kai na vlepeis tis tainies...poli aplo.ena kalwdio thes mono..

Δημοσ.
kalimera. Mporeis an theleis apla na sindeseis to forito sou me to tv-out stin tileorasi kai na vlepeis tis tainies...poli aplo.ena kalwdio thes mono..

Αυτο κανω για την ωρα αλλα κουβαλα φορητο,καλωδια τα βαριεμε αυτα και ηθελα μια πιο μονιμη λυση

• Super Moderators
Δημοσ.
Βρε παιδια θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια,θελω να συνδεσω τον εξ.σκληρο δισκο,η το φορητο μου μεσω δυκτιου(σπιτιου)και αν υπαρχει αυτο το μηχανημα που ζητω να συνδεετε στην τηλεοραση και να βλεπω τις ταινιες που εχω αποθηκευμενες.Οπως θα παρατηρησατε δεν εχω ιδεα απο αυτα και ζητω την βοηθεια σας.

Υπάρχει το iZak της Unibrain: εξωτερικός σκληρός δίσκος με συνδεσμολογία (και remote!) για τηλεόραση. Πας διακοπές; Τον φορτώνεις ταινίες και απολαμβάνεις. :)

ΥΓ: Μεταφέρεται στην ορθή ενότητα... ;)

Δημοσ.
Υπάρχει το iZak της Unibrain: εξωτερικός σκληρός δίσκος με συνδεσμολογία (και remote!) για τηλεόραση. Πας διακοπές; Τον φορτώνεις ταινίες και απολαμβάνεις. :)

Ευχαριστω πολυ νομιζω οτι με καλυπτει, μικρο και ευχρηστο φενεται

Δημοσ.

Υπαρχει και κατι αλλο εκτος απο αυτο?νομιζω οτι ειναι παλιο μοντελο(νομιζω)αλλα δεν θυμαμαι,μπορεις να βοηθησεις?

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπαρχει και κατι αλλο εκτος απο αυτο?νομιζω οτι ειναι παλιο μοντελο(νομιζω)αλλα δεν θυμαμαι,μπορεις να βοηθησεις?

Αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν και κάτι άλλα παρόμοια αλλά το iZak είναι από τα κορυφαία του είδους.

Και δεν είναι παλιό - ανανεώνεται συνεχώς. Πρόσφατα βγήκε και μοντέλου που δεν περιέχει σκληρό δίσκο για να βάλεις όποιον σκληρό έχεις εσύ. ;)

Δυστυχώς δεν το'χω ψάξει πολύ το θέμα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...