kotsospoly Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 geia sas. loipon egw exw enan ekswteriko disko o opoios exei usb2 kai einai kai sundemenos panw se usb2 . toso kairo gia na grapsw ena arxeio px 1gb ithele peripou 1 lepto, ite to egrafa apo allon disko se auton i apo auton se allo. ola itan kala mexri xtes pou paw na grapsw ena arxeio 800mb kai ithele 3 lepta.dokimasa polles fores kai vlepw oti o xronos exei 2plasiastei an oxi x 3. ti eftaiksa ? ti mporei na ftaei? diorthwnetai ? euxaristw
giorgosxristou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 kalimera file mou, den kserw an eicha me to idio provlima me esena alla emena gia eswteriko gia 1gb ekane para polu periswtero xrono,to mono pou mou ekanan itan na mou alaksoun disko apo to magazi pou ton pira kai malista den ton eicha oute 3 meres,mia dieukrinisi ta 800mb pou antigrafeis einai polla mikra arxeia?giati sunithos ekei sou trwi parapano xrono apo ti sunithos.anoikse kai to taskmsg na deis poso douleei o epeksergastis kai an trexei kamia diergasia opou sou zorizei to michanima.
kotsospoly Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 mpa oxi kai ena arxeio na einai kai polla kanei ton diplasio toulaxiston xrono.to exw dokimasei polles fores kai me programmata alla na trexoun kai xwris alla tipota. toulaxiston exei egguisi 5 xronia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.