Greator Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα, οταν εισαγω ενα audio cd στο dvd rom drive του υπολογιστη δεν εχω τη δυνατοτητα autorun ωστε να εχω τη δυνατοτητα να επιλεξω να το παιξω με iTunes ή WMP για παραδειγμα. Αντι αυτου μου ανοιγει το φακελο του audio cd δειχνοντας μου τα cda tracks. Δοκιμασα να κανω reboot αρκετες φορες, ναα κανω επανεγκατασταση το iTunes μπας και υπηρχε καποιο προβλημα στη registry αλλα τιποτα. Δεν εχω τσεκαρει σε data cd να δω εαν εχω autorun αλλα στα audio cd που με ενδιαφερει και περισσοτερο δεν εχω καθολου αυτη τη δυνατοτητα οταν παταω δεξι κλικ πανω στο cd drive. Καμμια ιδεα για το τι μπορω να κανω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Επειδη δεν θυμαμαι τι πρεπει να αλλαξεις στην registry,δοκιμασε το tweakui απο την microsoft,το οποιο εκτος των αλλων εχει και ρυθμιση για να επαναφερεις το autorun. http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe
madsc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δοκίμασε αυτό: Windows XP autorun repair wizard Απλό & free. /sc
Greator Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ευχαριστω πολυ παιδια. Ωστοσο το προβλημα παραμενει. Οταν εισαγω ενα audio cd το μονο που κανει ειναι να μοθ ανοιγει αυτοματα το φακελο που περιεχει τα cda αρχεια. Δεν βγαζει παραθυρο διαλογου να με ρωταει τι θελω να κανω με το audio cd. Επισης στο drive δεν βγαινει καν το εικονιδιο του audio cd και φυσικα ουτε οταν παταω δεξι κλικ εχω τη δυνατοτητα να επιλεξω οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να το ανοιξω ως φακελο. Σας δινω κ ενα screenshot για να καταλαβετε. Τι αλλο μπορει να φταιει?
Greator Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Κατι καινουριο που παρατηρησα. Οταν ανοιγω τα cda αρχεια με το iTunes μου βγαζει μηνυμα οτι το iTunes δεν ειναι ο default player for audio files και οταν με ρωταει εαν θελω να τον κανω default και απανταω ναι μου πεταει αυτο το μηνυμα Εχω παθει ζημια???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.