george_o/c Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 2α Λυκείου τελείωσσα... Αλλά και πάλι έριξα διάβασμα, που πήγε σύννεφο... Ειλικρινά, ξυπνούσα το πρωί, έπινα γάλα + καφέ, και διάβαζα. Το μεσημέρι μεσημεριανό και μετά διάβασμα. 9 η ώρα το βράδυ σταματούσαμε για να μπούμε ένα δίωρο στο insomnia και φτου και από την αρχή... Αλλά τώρα ξεκούραση επιτέλους...:grin:
Delirium Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 2α Λυκείου τελείωσσα... Αλλά και πάλι έριξα διάβασμα, που πήγε σύννεφο... Ειλικρινά, ξυπνούσα το πρωί, έπινα γάλα + καφέ, και διάβαζα. Το μεσημέρι μεσημεριανό και μετά διάβασμα. 9 η ώρα το βράδυ σταματούσαμε για να μπούμε ένα δίωρο στο insomnia και φτου και από την αρχή... Αλλά τώρα ξεκούραση επιτέλους...:grin: Ti les tora, George Se pistevo, alla, filoi kathigites [Pliroforikis ki oxi mono] se Lykeia, me diavevaionoun gia to akrivos antitheto: "den diavazoun ta paidia simera, ta exoun grammena" k.lp. Gia na po tin alitheia, tin idia peripou entyposi exo ki ego....
george_o/c Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Προσωπικά, και σου μιλάω γενικά, αν δεν διαβάζω τα μαθήματα που με αφορούν όπως Μαθηματικά, Φυσική, Τεχνολογία, Χημεία, το έχω βάρος στη συνείδησή μου.... Δεν μπορώ να μην τα διαβάσω ειλικρινά σου μιλάω... Από εκεί και πέρα Αρχαία, Ιστορίες και παρελκόμενα ότι διάβασα στα διαγωνίσματα και τις εξετάσεις :wink: Ναι, ναι διαβάζω και ξέρω και πολλούς συνομίληκούς μου που διαβάζουν επίσης... Υπάρχουν αρκετοί που τα έχουν γραμμένα, αλλά όχι όμως όλοι έτσι... Να ποστάρω σε μια εβδομάδα που βγαίνουν οι βαθμοί, φωτογραφία από την εφημερίδα τα Χανιώτικά Νέα που λένε τους αριστεύσαντες να δεις τότε Και πες μου ότι στο λύκειο πέρνεις εύκολα βαθμούς, οk πάω πάσο. Τότε θα σου κυκλώσω και ποια άτομα ξέρω που πράγματι διαβάζουν όχι με βαθμοθηρικό χαρακτήρα, αλλά επειδή έχουν στόχους και όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον :wink: Ξέρεις θέλω 18+ για Μηχανικός PC ... Βέβαια δεν εννοώ το κάψιμο στο διάβασμα, μηδενισμό ή τυχόν παραγκωνισμό της κοινωνικής μου ζωής έτσι ? Εννοείται δεν τίθεται τέτοιο θέμα... Φυσικά και είμαι φυσιολογικό παιδί: πάω για καφέ, γελάω, παίζω μπάλα, ψάχνω γκομενάκια και τέτοια. Άλλη κατηγορία τα λεγόμενα "φυτά"...
Delirium Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Pantos exo dei kati apistefta (oso kai ametrita!) "tessaro-pentaria" se diagonismata me yli pragmatika asteia, ypo tin ennoia oti itan dedomeni kai se 2/3 oritses evgaine, pragma pou simainei oti sxedon kaneis/ia den kathise na diavasei.... :evil:
george_o/c Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Nαι το ξέρω, αλλά επειδή ισχύει μεμονωμένα, αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει και απολύτως....:evil: Anyway, I'm terribly exhausted, after an excruciating day of hanging out with my friends, swimming, coffee drinking, now i have to log off and visit my bed... OMG I can't feel my back due to the stupid sunburn I have acquired (). CU guys...
Vatos_locos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 όχι ban προς θεού να πάει και αυτό στην μαύρη τρυπα eeeeeeee sorry αυτό είναι από αλλου στο Official OT Ότι νάνε πάλι στην Insomnia by the way και εγώ είμαι online 24/7 σχεδόν αλλα δεν έχω κάνει sex με το κουμπάκι νέο thread
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Τελικά υπάρχουν και άλλοι σαν και μένα, που τον αγάπησαν τον τύπο. Και νόμιζα ότι είμαι κακός εγώ.
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 έχει κανένας λινκ για το τοπικ με τα 8πύρηνα?Γιατί το είχα χάσει κ όλο το ακούω.
kag3to Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 έχει κανένας λινκ για το τοπικ με τα 8πύρηνα?Γιατί το είχα χάσει κ όλο το ακούω. δες εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=193155
kostasSTi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Θα ανοίξω νέο thread α'λα kag3to με τίτλο: H E L P ! ! ! ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ ΕΝΑ LED ! ! ! S O S ! ! ! Και μέσα θα ρωτάω κατά πόσο επηρρεάζει τη θερμοκρασία του επεξεργαστή...
kag3to Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Θα ανοίξω νέο thread α'λα kag3to με τίτλο:H E L P ! ! ! ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ ΕΝΑ LED ! ! ! S O S ! ! ! Και μέσα θα ρωτάω κατά πόσο επηρρεάζει τη θερμοκρασία του επεξεργαστή... χεχεχεχεεχεχεχεεχεχεχε εντάξι ρε παιδιά είπαμε loooooo:lol:oooool
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 mpa giati ta upoloipa pou exeis kanei einai gia tpt sovaro?
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 mpa giati ta upoloipa pou exeis kanei einai gia tpt sovaro? Σούς βρε...
madsc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 kag3to τοποθετήθηκαν για σένα τόσοι χρήστες. Δεν χρειάζετε να μιλήσουμε κ οι mods για το τί πρέπει να κάνεις εε; edit: Μόλις έχασες την ευκαιρία σου να παραμείνεις στο forum με το "ευγενέστατο" pm σου, αλλά κέρδισες μόνιμες διακοπές. Καλά μπάνια /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.