Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστήρας καμπίνας σε PC

kag3to

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν είχα την Asus Radeon 9250 επειδή είχε μαμά ψύχτα μόνο μία αλουμινένια μάπα έκανα πατέντα και έβαλα ένα ανεμιστήρα στο PC 10Χ10 πάχους 4cm ο οποίος είχε αυτόνομο ρεύμα από την πρίζα. Λέτε άμα τον βάλω τώρα να επειρεάζει τα άλλα ανεμιστήρια που έχω στο PC και να εμποδείζει την ροή του αέρα? Πάντος από θόρυβο είναι διαστημόποιο και από αέρα στο 1μέτρο σε δροσίζει χαλαρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kleineis me tin tapa to sifoni ths banieras sou....anoigeis to kruo nero...perimeneis na gemisei me nero....pairneis to pc sou k to boutas mesa...

Pleonektimata?

1. Glitwnoume apo esena (estw k proswrina) kai apo ta ilithia post sou ana thread...

2. Exeis idropsixsi...

3. Den exeis problima me tis thermokrasies...

Όταν είχα την Asus Radeon 9250 επειδή είχε μαμά ψύχτα μόνο μία αλουμινένια μάπα έκανα πατέντα και έβαλα ένα ανεμιστήρα στο PC 10Χ10 πάχους 4cm ο οποίος είχε αυτόνομο ρεύμα από την πρίζα. Λέτε άμα τον βάλω τώρα να επειρεάζει τα άλλα ανεμιστήρια που έχω στο PC και να εμποδείζει την ροή του αέρα? Πάντος από θόρυβο είναι διαστημόποιο και από αέρα στο 1μέτρο σε δροσίζει χαλαρά.

kleineis me tin tapa to sifoni ths banieras sou....anoigeis to kruo nero...perimeneis na gemisei me nero....pairneis to pc sou k to boutas mesa...

Pleonektimata?

1. Glitwnoume apo esena (estw k proswrina) kai apo ta ilithia post sou ana thread...

2. Exeis idropsixsi...

3. Den exeis problima me tis thermokrasies...

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

XAXAAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

To topic της χρονιας, μετα τα 8πυρηνα!!!!

Δικαιολογησε man, εδω κοντευουμε να πεθανουμε απο τη ζεστη. Σε άλλο topic δεν ειχαν γραψει για 80cm fan αντι για 80mm? Τεσπα ακομα γελαω γιατι εχω κι εγω ενα 60cm fan δαπεδου εδω διπλα... Λες να κανω το PC ελικοπτερο???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τεσπα ακομα γελαω γιατι εχω κι εγω ενα 60cm fan δαπεδου εδω διπλα... Λες να κανω το PC ελικοπτερο???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ καλό...βασικά άμα μπορείς να τον κάνεις εναλάξ δηλαδή το κάλοκαίρι ελικόπτερο και το χειμώνα όχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρε συ kag3to τί είναι αυτά που ρωτάς....

Αν θες να σου ζαλίζει τα .... το pc όποτε δουλεύει, κράτα το έτσι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με το airflow...(αρκεί να κλείσεις το side window)

Αν δεν θες να σου ζαλίζει τα φρύδια, τότε παίρνεις ένα 4άρη από checkmate και ξεμπερδεύεις...

Αν πάλι θες τον ανεμιστήρα να φυσά στο 1 μέτρο, δλδ με ανοιχτό το side window, συγχαρητήρια μόλις κατέστρεψες το air flow του case σου, αφού με ανοιχτό κουτί ο ζεστός αέρας παραμένει πάνω από την περιοχή του mobo χωρίς να φεύγει...

Εντάξει ρε συ billpeppas όχι και ban...

Ίσως ένα ακόμα locked thread από τα πολλά... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δεν κατάλαβες τι κάνει ο συγκεκριμένος πιτσιρικάς ?

Ποστάρει για να ανεβάζει τον post counter...

δες στο profile του τον μετρητή posts per day...

Tελευταία φορά που το είχα προσέξει ήταν στα 14,02...

Τώρα πάει για τα 15... Αν προλάβει... :mrgreen:

Kαλά δεν παλεύεται... Έχει ανοίξει άπειρα thread, και να άλλο ένα άχρηστο, για ακόμη μία φορά επαναλαμβάνεται...

Τίποτα... Καθαρά και μόνο, για να φτάσει το 1k ή τέσπα όσο αντέξει :lol: ώστε να αποκτήσει και καλά respect :lol: μες στο forum (αν και έχω ακούσει από πολλούς ότι ήδη είναι στην ignore list :mrgreen: )

Ή το κάνει καθαρά και μόνο για προσωπικούς λόγους, δεν έχει πως να σπαταλά τη μέρα του, και ακόμα και σε περίοδο εξετάσεων (πέρασαν επιτέλους, μετά από τόσο διάβασμα -ειλικρινά κάηκα στο διάβασμα-) είναι τις 15 ώρες της ημέρας online...

Τι να πει κανείς. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

btw george καλά αποτελέσματα (Πέμπτη δεν βγαίνουν; ) και καλή ξεκούραση. Άντε να πάρουμε εμείς οι φοιτητές τώρα την σκυτάλη:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...