Προς το περιεχόμενο

Αγορά Πολυμηχανήματος!!

lepros13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα πολυμηχάνημα (fax-print-scan) αλλά δεν έχω και καμιά ιδέα στο που να καταλήξω..

Υπάρχει καμία πρόταση στην μάρκα,κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που να έχετε δουλέψει και τί να προσέξω γενικά γιατί δεν είναι και μικρή αγορά????

Δημοσ.

πόσα λεφτά διαθέτεις στο κομμάτι?

πολυμηχάνημα το print με injet ή laser....πάντος δεν ξέρω κανένα και με fax πάνω :)

Δημοσ.

Όσα πολυμηχανήματα έχουν και fax είναι

αρκετά ακριβότερα και συνήθως καθόλου όμορφα.

Με 130? μπορείς να πάρεις το HP2575, πολύ καλό για τα λεφτά του

Δημοσ.

Καμια 200-250 μπορώ να δώσω...το canon MP530 μια χαρά μου φαίνεται...ΚΑΙ ΝΑΙ..σίγουρα με καίει να είναι τα μελάνια του οικονομικά..στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι??Πως μπορώ να το δώ?

Δημοσ.
Καμια 200-250 μπορώ να δώσω...το canon MP530 μια χαρά μου φαίνεται...ΚΑΙ ΝΑΙ..σίγουρα με καίει να είναι τα μελάνια του οικονομικά..στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι??Πως μπορώ να το δώ?

εχω τον canon pixma 4300 (σκέτος εκτυπωτης), που παίρνει τα ίδια μελάνια. Έχει 5 μελάνια (3 χρώμματα, 1 μαύρο για απλές & 1 για φωτογραφικές εκτυπώσεις). 11 ευρώ το αυθεντικό (13 το μαύρο που είναι πιο μεγάλο), 3,5 ευρώ και 5 ευρώ αντίστοιχα η αναγόμωση. Τυπώνει τα άντερά του, αν δείς το μελανοδοχείο είναι χωρισμένο στη μέση, το μισό είναι με σφουγκαράκι και το άλλο μισό γεμίζει με σκέτη μελάνη.

Δημοσ.

Μου αρέσει το canon MP530..σε διάφορα reviews που διάβασα λένε τα καλύτερα αλλά σε μερικά διάβασα πως τελειώνει γρήγορα το μελάνι(ink dry fast)..

Τώρα εγώ δεν το θέλω και για βασανιστική καθημερινή χρήση,κάποιες εκτυπώσεις,scan και κανα fax...

Που μπορώ να βρώ ποιό κωδικό για μελάνια έχει ώστε να ψάξω για τιμούλες?

Δημοσ.

+1 και γω για Canon. Ειχα ακουσει τα καλυτερα οσον αφορα την ποιοτητα και το διαπιστωσα προσφατα αγοραζοντας ενα Pixma MP160. Απλα τελειο αλλα δεν εχει φαξ δυστυχως που ζητας εσυ.

Δημοσ.

Για σας Επιδη και γω εχω βαλει στο ματι τον Canon Pixma MP 160 μονο

και μονο για την τιμη του, τον βρηκα με 54 ευρω,και επιδη θα ειναι ο πρωτος

μου εκτυπωτης,τον θελω για να κανω καπου καπου μια εκτυπωση, και τωρα

το ερωτημα μου ειναι τι γινεται με τα μελανια αν δεν κανεις εκτυπωση για

μεγαλο χρονικο διαστιμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...