TopGunZ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Πάντα ήμουν φαν των εμπεριστατωμένων και αντικειμενικών κρίσεων
nzeppos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ρε συ PDS13, δεν γράφω στο PS3 topic (και δεν το παρακολουθώ κιόλας, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται) για τον πολύ απλό λόγο ότι δύσκολα θα βρω κάτι καλό να πω. Την άποψή μου για τα προϊόντα της Sony γενικώς την ξέρεις (από τηλεοράσεις και playstation μέχρι επαγγελματικά Beta/Digital video). Οπότε δεν έχω την παραμικρή όρεξη να κάθομαι να ασχολούμαι με τα στραβά της Sony και να ενοχλώ και τους φίλους του PS3. Το να μην συμφωνείς με την άποψή μου είναι φυσικά εντελώς αποδεκτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ρε συ PDS13, δεν γράφω στο PS3 topic (και δεν το παρακολουθώ κιόλας, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται) για τον πολύ απλό λόγο ότι δύσκολα θα βρω κάτι καλό να πω. Την άποψή μου για τα προϊόντα της Sony γενικώς την ξέρεις (από τηλεοράσεις και playstation μέχρι επαγγελματικά Beta/Digital video). Οπότε δεν έχω την παραμικρή όρεξη να κάθομαι να ασχολούμαι με τα στραβά της Sony και να ενοχλώ και τους φίλους του PS3. Το αν δεν συμφωνείς με την γνώμη μου είναι φυσικά εντελώς αποδεκτό. Ο καθενας εχει τις αποψεις του,συμφωνω. Ναι εχω καταλαβει οτι δεν σου αρεσουν τα προϊόντα της Sony και φυσικα θα εχεις τους λογους σου Δεν εχω σκοπο να υπερασπιστω γενικα τα προϊόντα της sony. Μονο με το συγκεκριμενο post σου δεν συμφωνησα,για αυτο και εγραψα: Δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα,γιατι δεν σε θυμαμαι να τρολλαρεις, απλα δεν συμφωνω με παραπανω που εγραψες.
nzeppos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ε, ο κάθε άνθρωπος έχει ένα κουσούρι. Εγώ ίσως έχω περισσότερα και ένα από αυτά είναι η "συμπάθειά" μου προς τη Sony. Πάντως να πω άλλη μια φορά πως είμαι αντίθετος στην πλήρη επικράτηση οποιασδήποτε εκ των 2 κονσολών (δεν ασχολούμαι με το Wii) για να μην έχουμε μονοπωλιακά φαινόμενα. Η κατάσταση ως έχει είναι μια χαρά, ίσως θα έπρεπε να ανέβει λίγο το PS3 για να κινηθεί ακόμα περισσότερο και η... άλλη πλευρά (που έχει κι αυτή τα στραβά της).
Arioch79 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δεν ασχολείσαι με το Wii ζέππο, αλλά αυτό είναι που χαντάκωσε το PS3. Αν δεν είχε ιάπωνα ανταγωνιστή θα πήγαινε πολύ καλύτερα, αφού όπως είχε πει κι ο Gates "Ακόμα και 80000 τούβλα να πούλαγε η SONY, οι ιάπωνες θα τα εξαφάνιζαν μέσα σε μία μέρα".
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δεν ασχολείσαι με το Wii ζέππο, αλλά αυτό είναι που χαντάκωσε το PS3. Αν δεν είχε ιάπωνα ανταγωνιστή θα πήγαινε πολύ καλύτερα, αφού όπως είχε πει κι ο Gates "Ακόμα και 80000 τούβλα να πούλαγε η SONY, οι ιάπωνες θα τα εξαφάνιζαν μέσα σε μία μέρα". 2η καραμελα με λιγο διαφορετικη γευση. Αληθεια,ο Gates και οι ''φιλοι'' του δεν ''αποθεωναν'' το wii και ελεγαν οτι ειναι μια ενδιαφερουσα προταση και οτι θα παρουν και αυτοι ενα και μπλα μπλα μπλα.... wii60... Τωρα,δεν ειχει αρχισεi η MS να θαβει το ''αγαπημενο'' της wii ,καθως βλεπει οτι τελικα πλεον δεν ειναι τοσο συμπαθητικο ενα προιον που πουλαει τρελα?? Εχω ξαναπει οτι ολες οι εταιριες λενε οτι παπαριά τους κατεβει για να πουλησουν.Το ιδιο κανει και ο Gates.
Arioch79 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Εχμ, μάλλον απομόνωσες την τελευταία πρόταση και δεν έπιασες το νόημα του ποστ μου (εκτός αν παρανόησα εγώ). Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ειδικά στην Ιαπωνία, βασικός ανταγωνιστής του PS3 είναι το Wii κι όχι το Χ360. Τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω, οι ιάπωνες είναι αρκετά "σωβινιστές" σε αυτό το ζήτημα. Το ότι το είπε ο Gates είναι λεπτομέρεια, θα μπορούσε να το είχε πει και ο μανάβης που μένει δίπλα μου, δεν παύει να ισχύει. Απλά το ανέφερα γιατί το θεώρησα αστείο σαν σχόλιο. Γενικά όμως, ένα μηχάνημα που έχει πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια κομμάτια, δε νομίζω ότι μπορούμε να το αγνοήσουμε επειδή έχει κατώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τα άλλα δύο. Δηλαδή αν πάμε και πούμε σε ένα στέλεχος της SONY ότι "το Wii σας έχει κλέψει κάμποσα εκατομμύρια πελάτες" τι θα μας πει αυτός, "ναι, αλλά το PS3 είναι ανώτερο μηχάνημα"; Και τα τρία μηχανήματα έχουν πάνω κάτω το ίδιο target group, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία, IMHO.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Oχι καταλαβα τι ηθελες να πεις. Το ότι το είπε ο Gates είναι λεπτομέρεια, θα μπορούσε να το είχε πει και ο μανάβης που μένει δίπλα μου,δεν παύει να ισχύει. Απλά το ανέφερα γιατί το θεώρησα αστείο σαν σχόλιο. Ειναι αστειο σιγουρα. Οχι δεν ισχυει ακριβως.Στην Ιαπωνια η Νιντεντο εχει τους περισσοτερους οπαδους απο καθε αλλη εταιρια,οποτε η εκφραση ''και τουβλα να τους πουλουσε θα τα αγοραζαν'' ταιριαζει περισσοτερο στην Νιντεντο.(αν και δεν συμφωνω καθολου με αυτον τον χαρακτηρισμο για αποιαδηποτε εταιρια και αν αναφερεται), Ο Gates ελπιζω να μην το πιστευει αυτο που ειπε και ελπιζω να το ειπε για λογους marketing,γιατι δεν ειναι ο μαναβης τις γειτονιας... Η αποδειξη του οτι οι Ιαπωνες δεν θα επαιρναν με κλειστα ματια οτι τους εδινε η sony,ειναι οι μη αναμενομενες πωλησεις του ps3 στην Ιαπωνια Δεν νομιζω οτι μπορω να παραθεσω κατι πιο πειστικο που να αποδεικνυει οτι αυτα που ελεγε ο Gates ηταν παπαριές. Οταν διαπιστωσουν οτι η κονσολα αξιζει(οταν αρχισει να βγαζει καλα games κτλ) να ειναι σιγουρος οτι θα τρεξουν να την παρουν. Γενικά όμως, ένα μηχάνημα που έχει πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια κομμάτια, δε νομίζω ότι μπορούμε να το αγνοήσουμε επειδή έχει κατώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τα άλλα δύο. Δηλαδή αν πάμε και πούμε σε ένα στέλεχος της SONY ότι "το Wii σας έχει κλέψει κάμποσα εκατομμύρια πελάτες" τι θα μας πει αυτός, "ναι, αλλά το PS3 είναι ανώτερο μηχάνημα"; Δεν διαφωνω σε αυτο.
p3tran Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 βασικα ο προεδρος της SONY EUROPE ειχε πει οτι "θα πουλησουμε 5 εκατομμυρια ps3 ακομα και χωρις games"
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Υπερβολες του προεδρου για τα νουμερα,αλλα δεν εχει ακριβως αδικο αν δεις ακριβως τι ειπε. Και μαλλον αυτα που λεει αποτελουν ακομα ενα επιχειρημα στο οτι δεν αγοραζουν τουβλα,αλλα ενα προιον που τους αρεσει και εμπιστευονται. Αλλωστε για αυτον το λογο θα παρω και εγω Ps3.Δεν λεει κατι κακο. "We have built up a certain brand equity over time since the launch of PlayStation in 1995 and PS2 in 2000 that the first five million are going to buy it, whatever it is, even [if] it didn't have games," he told the site.
modecris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Η sony πληρώνει την αλαζονεία που απέκτησε μετά από 100 milion ps2,την οποία κάποιοι την δέχονται και κάποιοι όχι.Ειδικά βλέποντας το αποτέλεσμα,δλδ τα multiplatforms...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Η sony πληρώνει την αλαζονεία που απέκτησε μετά από 100 milion ps2,την οποία κάποιοι την δέχονται και κάποιοι όχι.Ειδικά βλέποντας το αποτέλεσμα,δλδ τα multiplatforms... Αλλοι κρινουν απο τα multiplatforms(οπως ειναι αυτη τη στιγμη) για να προτιμησουν μια κονσολα και αλλοι οχι. Το αν θα πληρωσει την αλλαζονια της,θα το μαθουμε σε λιγα χρονια.
modecris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δυο προϊόντα τα συγκρίνεις κάτω από ίδιες συνθήκες,στην περίπτωσή μας στα ίδια παιχνίδια.Το μόνο παρήγορο είναι πως το ps3 είναι σχετικά φρέσκο ακόμα.Από την άλλη όμως το xbox,όντας φρέσκο και αυτό,είχε δείξει την (όποια) διαφορά του από το ps2. Το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε μια sony δυνατή για λόγους ανταγωνισμού...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δεν συμφωνω οτι πρεπει να τα συγκρινουμε στα multiplatform. Υπαρχουν και αλλοι λογοι εκτος απο το πιο δυνατο-αδυναμο harware που ενα port απο την μια η την αλλη κονσολα θα ειναι χειροτερο ή καλυτερο. Ενα παραδειγμα ειναι το Sega Saturn και η γενια των 32bit,που σχεδον ολα τα multiplatform ηταν πολυ καλυτερα στο ps1. Oταν ομως εκανε παιχνιδι η sega η καποια εταιρια καθοταν να ασχοληθει σοβαρα με την κονσολα,εβλεπες θαυματα και γραφικα καλυτερα απο αυτα που εβγαζε το ps1. Βεβαια να τονισω οτι τα multiplatform τοτε ειχαν μεγαλυτερη διαφορα στα γραφικα απ'οτι εχουμε τωρα.Και οτι το Saturn ειχε απ'οσο ξερω πιο δυσκολο προγραμματισμο απο το Ps3 για την εποχη. Γιατι να συγκρινω το R6 ή το Fear ή το ταδε απλα καλο σε γραφικα game,οταν θα δω γραφικα πχ heavenly sword που θα ξεπερνουν ευκολα τα παραπανω? Από την άλλη όμως το xbox,όντας φρέσκο και αυτό,είχε δείξει την (όποια) διαφορά του από το ps2. Ειχε δειξει την διαφορα του,οχι ομως στα multiplatform,τα οποια ειχαν μικρες διαφορες κατ'εμε υπερ του xbox(αν και νομιζω οχι ολα),αλλα στα παιχνιδια που εγιναν με βαση το Hardware του ΧΒοx οπως Νιnja Gaiden,Sudeki,τo ΒC (αν κυκλοφορουσε τελικα) κ.α Η συγκριση στα multiplatform αδικουσε το xbox και τις πραγματικες δυνατοτητες του,που φανηκαν στα παραπανω παιχνιδια που ειπα.
modecris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Είναι η άποψή σου και την δέχομαι.Την πορεία όμως της sega σε σχέση με την sony την είδαμε. Και έτσι όπως το θέτεις θα χάσεις (ίσως) ποιότητα σε δεκάδες παιχνίδια,ενώ θα κερδίσεις σε κάποια exclusive που θα μετριούνται στα δάχτυλα απρόσεκτου χειριστή πριονοκορδέλας. Και όλα αυτά με +250?. Ειχε δειξει την διαφορα του,οχι ομως στα multiplatform,τα οποια ειχαν μικρες διαφορες κατ'εμε υπερ του xbox(αν και νομιζω οχι ολα),αλλα στα παιχνιδια που εγιναν με βαση το Hardware του ΧΒοx οπως Νιnja Gaiden,Sudeki,τo ΒC (αν κυκλοφορουσε τελικα) κ.α Η συγκριση στα multiplatform αδικουσε το xbox και τις πραγματικες δυνατοτητες του,που φανηκαν στα παραπανω παιχνιδια που ειπα. Αυτό ακριβώς είπα ,πως από την αρχή είχε έστω και λίίίγο καλύτερα γραφικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.