GabrielConnor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 E καλά μη λες μεγάλη κουβέντα, γιατί τα παραπάνω άνετα τα βρισκεις σε emulation. Άλλη αίσθηση όμως η κονσόλα! Όσοι δεν το έχετε τρεχάτε να δείτε το ZSnes τον καλύτερο Snes emulator:mrgreen:
digitalsoul Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 COMMODORE 64 ME TO ΚΑΤΣΑΒΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ-ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΑΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ auta patheneis an den exeis external cd rom
Pytzamarama Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Ζsnes...το port στο XBOX ειναι φοβερο (10*11 pixel ratio κτλ).Σαν να παιζεις με το βρωμο-SNES!! Mεγαλη πιστοτητα...
kallair Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 amstrad cpc464 me indiana jones, rambo k den simazeuete kaneis?! kala o ixos pou ekane to kasetofono otan ekane 10 ores loading, itan ola ta lefta. episis akoma thimamai to vivliaraki me ton programmatismo (den thimamai k ego poses selides itan) pou kathomoun me tis ores k to egrafa sto amstrad gia na dw meta na kanei ta sxediakia stin prasini othoni...
ReZonanZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Τωρα το πως απο την καλυτερη κονσολα φτασαμε να μιλαμε για cpc464 δεν ξερω πως το καταφεραμε:-P Και μια και αναφερθηκε ο 464 εχω να πω οτι ειχε ενας φιλος μου και εχω τις χειροτερες αναμνησεις.Για να παιξουμε ενα παιχνιδι περιμεναμε να φορτωσει η μια μερια της κασετας.... Το κορυφαιο ηταν οταν μια μερα αγορασε ενα καινουριο παιχνιδι(Νομιζω Star Wars) και το βαλαμε να φορτωσει.οκ περιμεναμε 45 λεπτα και στο τελος εβγαλε το msg: Read Error B Ενταξει η απολυτη ξενερα Μετα απο αυτο ξαναδοκιμασαμε και περιμεναμε για αλλα 45 λεπτα για να βγαλει ακριβως το ιδιο μηνυμα.. Στο τελος πηγαμε διπλα σε κατι γειτονες που ειχε που ειχαν Amiga 500 και ξεσκισαμε το Cabal και Lotus 2
littlelouievegos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Στο τελος πηγαμε διπλα σε κατι γειτονες που ειχε που ειχαν Amiga 500 και ξεσκισαμε το Cabal και Lotus 2 Σοφη αποφαση τεκνον μου.. Εισασταν εξυπνα παιδια..Muhahaha.. [OT]Α ρε Amigara οτι και αν περασε απο τα χερια μου πριν και μετα την εποχη σου, εισουν η αρρωστια μου.. Εισαι αξεπεραστη..[/OT]
trojan21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 pedia exo vali tin kaseta stin amiga 500 ,to robocop ,kai pigeno diakopes otan giriso elpizo na ine etomo
loukas599 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 AMIGA FOR EVER (SHADOW OF THE BEAST)!!!! poly kalo! sto mega drive to ixa liosei
Ancientlight13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Το μοναδικο breakthrough της Ν θα ηταν το Ν64 αλλα η μανια της να μην της φυγει φραγκο καταδικασε τους αγοραστες σε γελοιας χωρητικοτητας καρτς και maximum texture μεγεθος τα 4kb!! (εξου και το "αρτιστικο" στυλ με τα καρτουνιστικα γραφικα...δεν ειχαν αλλη επιλογη) Το άνοιγες όμως κ σε 3 sec έπαιζες Mario Kart 64! την ίδια στιγμή που το GT στο PSX έδειχνε ακόμα την σηματάκι της SONY! Τώρα θα μου πείς γιατι 4 μαντράχαλοι είναι πάνω απο την 21αρα κ παίζουν με τον Mario, Luigi, Wario, Yoshi κ τα καρτάκια τους???? Άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό.:-? Όσον αφορά στο εαν ήταν καινοτόμος κονσόλα το N64 οφέιλω να διαφωνίσω μαζί σου (παροτι κάτοχος). ΝΑΙ το Ν64 είχε παιχνιδάρες (ίσως μια απο τις πιο ποιοτικές κονσόλες μαζί με Saturn), Ναι το PSX έχει να επιδείξει μια αξεπέραστη συλλογή τίτλων. Τρομερές κ Φοβερές οι κονσόλες επόμενης γενιάς (PS2,3 & XBOX, X360). Όμως το gameplay θα είναι πάντα η νικοτίνη του gamer κ αυτή την περίοδο μόνο μια εταιρεία κάνει ουσιαστικά βήματα εξέλιξης, η Nintendo. Γιατι μην μου πείτε πως sony και ms δεν έχουν το knowhow για να εισάγουν τα διαδραστικά στοιχεία που μας σύστησε η N μέσω των Wii, DS, δεν το πιστεύω.. Αρχ....α ΔΕΝ έχουν για να πάρουν το ρίσκο μιας τέτοιας επένδυσης... Anyway δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ανοίξω κάποιο μέτωπο κάτι τέτοιο θα ήταν χαζό εκ μέρους μου. Όσον αφορά στην καλύτερη κονσόλα νομίζω πως απάντηση δεν μπορέι να δοθεί παρα μόνο αν μιλήσουμε για τις αγαπημένες μας κονσόλες. Υπάρχουν άλλωστε στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μου, όπως: Το άγχος για κλειδώσει το catridge καλά στο nes για να απολάυσω το SM Bros 3. Η απόλυτη συγκέντρωση για τα γρήγορα level του tetris στο GB H ανατριχιαστική μελωδία στην πίστα του Riptor στο killer instinct στο SNES κ αρκετά χρόνια αργότερα το σοκ που προσφέρει η θεική πλοκή του FF7:shock: αυτά....
TopGunZ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 κ αρκετά χρόνια αργότερα το σοκ που προσφέρει η θεική πλοκή του FF7:shock: +1*10^999 Apla respect
p3tran Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 χμμ.. η καλυτερη κονσολα ειναι το 360. /end thread
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.