xrest Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ναι μονο που το mega drive εβγαζε 54 χρωματα και το snes 256.υπαρχει διαφορα...το snes βγηκε πιο μετα απο το md. τα shinobi τα παιζω με κλειστα ματια πλεον.ειδικα το 3.ενταξει δεν ηταν και τοσο δυσκολο.το 3 ειχε και απιστευτο soundrack/gameplay.δε το εβρισκες πουθενα.
Pytzamarama Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Mιλαμε για 2 κονσολες που κυκλοφορησαν με 2 χρονια διαφορα μεταξυ τους και ηταν σχεδον ισαξιες!!! Αλλου υπερτερουσε η μια,αλλου η αλλη... Π.χ αυτο (μαλιστα 2player!) δεν "εβγαινε" σε SNES (μην ποσταρει κανεις κανα prerendered DKC...)
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Pytzamarama ουτε το sonic νομιζω γινοταν να βγει στο SNES,τουλαχιστον με την ταχυτητα που ειχε στο mega drive. καλά prerendered ειχε και το mega drive ... Sonic 3D,Vectorman και η διαφορα με το DKC ηταν κυριως στα χρωματα.
ReZonanZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ναι μονο που το mega drive εβγαζε 54 χρωματα και το snes 256.υπαρχει διαφορα...το snes βγηκε πιο μετα απο το md. τα shinobi τα παιζω με κλειστα ματια πλεον.ειδικα το 3.ενταξει δεν ηταν και τοσο δυσκολο.το 3 ειχε και απιστευτο soundrack/gameplay.δε το εβρισκες πουθενα. 64 ηταν τα χρωματα του mega drive απο παλλετα 512.Πολλαπλασιο του 2
Pytzamarama Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μα γι αυτο δεν κατεφυγα σε πονηραδες... Gunstar Heroes...απλα... Μη μιλησω για Virtua Racing... Και επειδη μιλαγαμε για δυνατοτητες,πιο δικαιο ειναι να συγκριθουν με χρονια λανσαρισματος...δηλαδη SNES με MegaCD Ρε,εχουμε μαζευτει πολλοι κωλογεροι εδω μεσα! :D
panther_512 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Xmmm.... Δε νομίζω να χρειάζεται σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών. Το κάθε σύστημα είχε τα δικά του παιχνίδια-διαμάντια και ο καθένας αγάπησε κάποια από αυτά περισσότερα από τα άλλα και κατ'επέκταση και εκείνο το σύστημα που είχε τα περισσότερα από αυτά. Αυτό με τα 62 και 256 χρώματα δεν το ήξερα. Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που το Mega Drive με ενοχλούσε.
xrest Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 σωστος 64 ηταν.μωρε το mega cd περα απο το cd τεχνολογικα δεν ειδινε κ τπτ αλλο.το 32χ επρεπε να ηταν το mega cd..αλλα δεν θα εκανε 150.000δρχ που εκανε τοτε αλλα 300 χιλιαρικα pytza το virtua racing ηταν θαυμα για το md.παντως ομολογω οτι και το starwing στο snes ηταν παιχνιδαρα.παροτι βαζαν 1,1 τα fx τσιπακια.λολ
TopGunZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Άσχετο με τα γούστα του καθενός, όντω μαζευτήκαμε αρκετοί παλαιοί. Που να πλακώσουν και οι Αμστραντάδες δλδ. Πάντως τότε ήταν πιο ωραία τα fanboy wars, λιγότερο κόρποραλ, πιο πολύ θύμιζαν ποδόσφαιρο, είχαν και περισσότερο νόημα ελλείψη πειρατίας... Ωραίες εποχές...
xrest Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ναι ηταν πιο ρομαντικα.αλλα ηταν αλλες εποχες,αλλο στυλ.οσο για πειρατεια στο mega drive...ναναι καλα ενα μαγαζακι καλλιθεα μερια.αχαχαχ
BucketheadGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Που να πλακώσουν και οι Αμστραντάδες δλδ. Με ζήτησε κανείς; :lol: Amstrad με πράσινη οθόνη και τίγκα στα παιχνίδια. Όλη μέρα! Τι ghouls n' ghosts, τι shinobi (μόδα παντού), τι Rambo κλπ κλπ. Σαπίλα. Με τον Amstrad (CPC 6128 για να μην ξεχνιόμαστε, εξελιγμένα πράγματα ) έχω φάει αμέτρητες ώρες gaming. Κάποια στιγμή είχα αρχίσει να διαβάζω και basic (σωστά δεν το λέω; σε basic δεν ήταν ο προγραμματισμός του; ) για να φτιάχνω παιχνίδια αφού τα είχα τελειώσει όλα.
Pytzamarama Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Amstrad CPC,C64,Oric??? Στην πυρα!!!! (να θυμηθουμε λιγο τους 8bit wars στα Pixel,Micromad ) Spectrum FTW!! Τον εχω ακομη τον Plus μου και πλεον φορτωνω απο Ipod με mp3 υψηλοτερου baud rate(φρεσκο κολπο-μπορει να περασαν 25 χρονια αλλα η κοινοτητα του Spectrum καθημερινα με εκπλησει) οποτε σε 25 δευτερολεπτα εχω φορτωσει παιχνιδι.Πιο γρηγορα και απο disk-drive! BTW το MegaCD ειχε διπλασια χρονισμενο 68000 αλλα και αλλα κολπακια που του διναν π.χ με τρυκ περισοτερα απο 64 χρωματα. Το 32Χ με διπλους SH2 απλα δεν παιζοταν απο κανεναν.Κριμα που δεν ειχε παιχνιδια.Tα λιγα ομως που βγηκαν,δειχναν την υπεροχη του.Βλεπε π.χ Kolibri
xrest Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 οχι ακριβως διπλασια χρονισμενο.ηταν στα 12mhz αν θυμαμαι καλα ενω του genesis 7,5mhz.οσο για τα χρωματα δε ξερω αν εκανε τρυκ παντως δεν αυξανε τα χρωματα του genesis καλα για 32χ ειχαν ανακοινωθει σχεδον τα παντα τοτε.αλλα δυστυχως εφυγε γρηγορα..knucles chaotix...
GabrielConnor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δώστε μου SNes με Super Mario World, Legend Of Zelda A Link To The Past, Secret Of Mana, Chrono Trigger και Castlevania IV και χαρίζω το Xbox360 μου. Seriously.... Those where the days...
TopGunZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 E καλά μη λες μεγάλη κουβέντα, γιατί τα παραπάνω άνετα τα βρισκεις σε emulation. Άσχετο, ενώ έχω τα SNES, GB, GBC, GBA SP, PSX, PS2, GC +next gen.... δεν έχω το NES μου!!! Πήγαν τα πανέξυπνα οι αδερφές μου και το χάρισαν όταν τους το είχα δανείσει προ αμνημονεύτων ετών!!!
Panos75 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 COMMODORE 64 ME TO ΚΑΤΣΑΒΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ-ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΑΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.