Προς το περιεχόμενο

The official "ποια έιναι η καλύτερη κονσόλα" topic

StavrosD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
μαλλον δεν διαβασες ολο το ποστ μου...

Atari...

αλλα και ετσι να ηταν,6 χρονια βαλτος για 1 τιτλο??(και evolution με το ζορι!!!)

Και τα metal gear ειχαν βγει την 10ετια του 80 αλλα επαναστατικο θεωρειται το ΜGS του 97-98.

Θελω να πω οτι δεν φτανει καποιο παιχνιδι να βγει πρωτα απο καποιο αλλο για να θεωρηθει επαναστατικοτερο,

δεν λεω οτι και το pitfall δεν ηταν ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη ηταν το pitfall επαναστατικο δεν θα ειναι και το Μαριο.

Ειχε βγαλει και αλλα,οπως FF,zelda,τεσπα εγω δεν εχω ασχοληθει λιγο με ΝΕS,οποτε δεν ξερω και πολλα.

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να συγκρινω με τπτ τα γραφικα που ειδα στο psx με αυτα του saturn.οτι ηταν πιο δυνατο σε 2d ναι φυσικα.ειδικα με τα 4mb catridge που εβγαλε μετα πηγαινε πολυ καλυτερα.δειτε την τελεια μεταφορα του marvel vs street fighter η του xmen vs streetfighter στο saturn...kαι δειτε αυτα τα παιχνιδια στο psx.απλα σε 3d δε μπορουσε.μονο κατι tekken 3 και quake2 να θυμηθω στο psx..βεβαια το saturn ειχε ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
εγω δεν μπορω να συγκρινω με τπτ τα γραφικα που ειδα στο psx με αυτα του saturn.

Ε ναι,αλλα μακαρι να βλεπαμε πιο συχνα και τις πραγματικες δυνατοτητες του saturn σε 3d παιχνιδια.

παντως υπηρχαν και παιχνιδια οπως το Exhumeδ(προσεξε το δ στο τελος:-P) που η καλυτερη εκδοση ηταν αυτη του saturn.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Lobotomy FTW...

το διορθωσα αν το ειπες για το Exhumed.

Το δ με μαρανε:)

Επισκέπτης
Δημοσ.

αχαχαχα:lol:

Νομιζα οτι εννοουσες πως εκανα Lobotomy στην Λεξη:-D

Εβαλα ενα γραμμα παραπανω c.

Δεν θυμομουν την εταιρια.

Δημοσ.

Exhumed... πλάκα μου κάνετε ρε, πω το τι έχω αρχίσει να θυμάμαι...

Στάνταρ καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών για εμέ ήταν το PSX. Απλά ήταν η κονσόλα που έκανε το βιντεοπαιχνίδι μόδα. Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται και κακό, αλλά από την ενασχόληση των νερντ φτάσαμε στο να το βάζουμε στο ίδιο επίπεδο με την μπάλα και τα αμάξια σαν κατ' εξοχήν αντρικά... σπορ. Και φυσικά... λόγω του καλύτερου παιχνιδιού όλων των εποχών: FF VII!!!

Δεύτερη φαντάζομαι θα έβαζα το Game Boy (απλά και μόνο για συναισθηματικούς λόγους) μαζί με το PS2 απλά επειδή πήγε ένα κλικ παραπέρα τη φιλοσοφία του πρώτου.

Τώρα για να χάσει την πρώτη θέση το PSX πρέπει να βγει κάτι που πραγματικά να πάει ένα βήμα παραπέρα το console gaming, το οποίο για μένα θα είναι η μερική υποκατάσταση των υπολογιστών. Αν οι εκδόσεις Linux για το PS3 απλουστευθούν λίγο ακόμα (το installation) και τα codecs για το ίδιο το ps3 os αυξηθούν τότε μάλλον πάμε για ανκατάταξη.

Από τις άλλες κονσόλες μου τώρα:

SNES:Απλά ένα έγχρωμο και καλύτερο ΝΕS. Φανταστικά παιχνίδια, αλλά όχι κάτι πρωτοποριακό.

NES: Το Gameboy που είχα πάρει πριν από αυτό είχε τουλάχιστον save!

XBOX360: Φοβερό gaming, τέλεια γραφικά, μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά... αλλά απλά ένα διάλλειμα ανάμεσα στο γερασμένο PS2 και την εγκαθίδρυση του PS3

GAMECUBE: Πέρα από το θεικό Metroid Prime, δε βρήκα κάτι να με συγκινήσει.

WII: Απλά δεν είναι console. Είναι gadget. Είναι το επιτραπέζιο του 21ου αιώνα. Ο πρώτος ηλεκτρονικός προσωπικός εκγυμναστής. Το θεωρώ κατηγορία από μόνο του.

Δημοσ.

Και? Από τη στιγμή που αυτό είχε τότε να προσφέρει η Ν σε τηλεόραση τι να έπαιρνα? Γιατί ήμουν και fanboy της Ν τότε, οπότε η SEGA αποκλείονταν. Καπάκι βγήκε το SNES οπότε και το πήρα.

Δημοσ.

Megaman, Final Fantasy, αργότερα DK Country. Τι να παίξω δλδ στο sega? To γύρω γύρω όλοι με το Sonic? Η sega πραγματικά ανέβηκε στα μάτια μου ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες με τη σειρά Total War στο PC! Αυτά ΕΙΝΑΙ παιχνιδάρες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...