MiltoZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 pssssss game&watch.. τι θυμηθηκα τωρα.... στο donkey kong εβγαζα τις πρωτες 3 πιστες με τα ματια δεμενα!!! τρελλες εποχες!! :D α ρε νιατα.... Σ' έχω για πλάκα! p.s. Τώρα που το σκέφτομαι από τότε κόλλησε το μικρόβιο κι' όχι από το atari. Τι σχέση όμως έχουν όλα αυτά με το ποιά είναι η καλύτερη κονσόλα? Μπάχαλο το κάνατε πάλι το τόπικ! Ου να μου χαθείτε! Come on guys! Stick to the topic stick to the topic! όχι τίποτα άλλο μη βρούμε και κανά μπελά
mike^^ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 ego tha grapso oles tin consoles pou eixa giati oles me enthousiazan.atari,snes, megadrive, gameboy , ps1,ps2, xbox360(auto me tromazi kai ligo)
kostasSTi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Εγώ και πάλι θα ακολουθήσω τη Sony... Δεν είχα πολές παιχνιδομηχανές εκτός από PS1, PS2, PSP και ένα GameBoy Advance SP. Οπότε περιμένω λίγο καιρό να καθαρίσει το τοπίο με το PS3 ο "θείος" και να κάνω μια αγορά PS ακόμα...
gregdais Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Η καλύτερη κονσόλα.... τεσπα δεν τα λες ετσι απλά αυτά.... έκαστος στο είδος του... σε πωλήσεις : gameboy στην τρίτη διάσταση : psx στην πλατφόρμα : snes στο arcade : neogeo στην αρχη : amiga στα σοβαρά παιχνίδια : ps2 στα modarismata : xbox 1 στα multiplayer games : megadrive για τα μικρά παιδιά με πολλους παιδικούς τίτλους: master system σε τρελο gadget : psp σε μεγαλύτερες πατάτες όλων των εποχών : virtualboy, jaguar, cdi σε όλα : pc
ledaque Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Xmmm playstation 1, playstation2, gameboy, super nes? Apo apopsi pio polwn poiotikon pexnidion
ANEMOS-V Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Xmmm playstation 1, playstation2, gameboy, super nes?Apo apopsi pio polwn poiotikon pexnidion αυτά όλα, και αλλα πολλά σε emulators τα έχει το PSP.
ledaque Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 αυτά όλα, και αλλα πολλά σε emulators τα έχει το PSP. Ναι το ξέρω έχω και εγω psp Αν μου ελεγες να σου πω παντως την καλυτερη απο αυτες τις 4 θα σου ελεγα το snes χαλαρα... Εdit: ξεχασα το n64 μονο και μονο για το Ocarina of Time, νομιζω πολλα site το εχουν ψηφισει ως καλυτερο game ολων των εποχων? H μπορει και να λεω βλακειες... Παντως μια και που ανεφερες το psp emulation δεν θα ήταν τρομερα ενασ n64 emulator gia psp με καλυτερη συμβατοτητα? Νομιζω οτι η ελλειψη του ειναι αισθητη!
ntouzieras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Xmmm playstation 1, playstation2, gameboy, super nes?Apo apopsi pio polwn poiotikon pexnidion polloi anaferetai to super nes, to nes den to thimatai kanenas re paidia???
StavrosD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 στην πλατφόρμα : snes Και όχι μόνο στο arcade : neogeo Συμφωνώ και επαυξάνω στην αρχη : amiga Spectrum ZX θυμάμαι στην αρχή. Η amiga ήταν τότε για "next gen" gaming στα modarismata : xbox 1 Συμφωνώ και εδώ.Σε 5 λεπτά έφτιαξα το XBOX μου χωρίς κάν να χρειαστώ κατσαβίδι.(χρειάστηκα όμως για να βάλω τον 250gb δίσκο) στα multiplayer games : megadrive Έχε χάρη που το PC δεν είναι κονσόλα, διαφορετικά θα είχε πάρει την πρωτιά με τα MMOG, COD, QUAKE κτλ. σε μεγαλύτερες πατάτες όλων των εποχών : virtualboy, jaguar, cdi Το Jaguar δεν πήγε καλά, αλλά ήταν ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ από άποψη προδιαγραφών. Όπως είναι σήμερα το PS3, απλά δεν πήγε καλά στην αγορά.
kostasSTi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Το psp το έχουν κάνει τρελλό τελείως ρε παιδιά. Μέχρι και VNC φτιάξανε και το δοκίμασα. Έχω πάθει πλάκα με το μαραφέτι.
Pytzamarama Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 NES? Κρατησε πισω την τεχνολογια και την εξελιξη των κονσολων για 5+χρονια Να ναι καλα το MegaDrive....
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Πως το εκανε αυτο το NES?για εξηγα.:-P Με το master system συγκρινε το ρε,τι δουλεια εχει το mega drive?
Pytzamarama Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Διοτι η επιτυχια του NES ειχε τις εξης σποντες α)Δεν κυκλοφορουσε κατι αλλο,πιο προηγμενο τεχνολογικα β)λογω επιτυχιας, η Ν επισης δεν πηγε σε κατι πιο προηγμενο Το master system ηταν ενα προοιμιο... Το ΜegaDrive ξεβαλτωσε την gaming κοινοτητα απο την παρωχημενη τεχνολογια
xrest Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 το ms ηταν πολυ πιο δυνατο απο το nes.αλλα οντως απο πολλους θεωρηται ενα σνακ πριν το κυριως πιατο,το mega drive.παντως το ms πηγε πολυ καλυτερα απο το nes στην ευρωπη,απλα η sega ποτε δε μπορουσε να περασει την Ν στην Ιαπωνια.με το genesis εκανε ενα βημα πιο περα κερδιζοντας πολυ μεγαλο κομματι της αμερικανικης αγορας,και πηγαινοντας πολυ καλυτερα στην Ιαπωνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Διοτι η επιτυχια του NES ειχε τις εξης σποντεςα)Δεν κυκλοφορουσε κατι αλλο,πιο προηγμενο τεχνολογικα β)λογω επιτυχιας, η Ν επισης δεν πηγε σε κατι πιο προηγμενο Το master system ηταν ενα προοιμιο... Το ΜegaDrive ξεβαλτωσε την gaming κοινοτητα απο την παρωχημενη τεχνολογια Θα κανω τον δικηγορο του διαβολου παλι. α)Ε ας κυκλοφορουσαν. β)SNES(και αρκετα πιο προηγμενο απο το Mega drive) To master system προσωπικα μου αρεσε πιο πολυ απο το ΝΕS. Aλλα ρε φιλε,segaκιας ειπαμε οκ!μαζι σου αλλα οχι και τυφλος segaκιας. Η πρωτη σκεψη που μου ερχεται με την λεξη NES δεν ειναι οτι κρατησε πισω την τεχνολογια,αλλα οτι εφερε για πρωτη φορα παιχνιδι οπως το Μαριο,δηλαδη την επανασταση των δισδιαστατων παιχνιδιων. Οπως και με με την φυγη του Kutaragi το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο,δεν ειναι φυσικα οτι δεν θα δουμε τελικα το 4D(ΕΛΕΟΣ) ή οτι θα σταματησουν πια οι υπερβολες,αλλα οτι ηταν ο ανθρωπος που με την ιδεα playstation μεγαλωσε το μεγεθος της βιομηχανιας του gaming. Τα παραπανω για το αν θες να μιλησουμε σοβαρα βεβαια,αλλιως...Nιντεντο sucks,Sony sucks,ζητω η SEGA και η ΜS...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.