Προς το περιεχόμενο

The official "ποια έιναι η καλύτερη κονσόλα" topic

StavrosD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι μιλτο απο jrpg.αλλωστε με τετοια rpg εμαθα να παιζω.τελευταια εγινα pc gamer,kai πολυ λιγα rpg toy μου αρεσουν.για μενα ειναι η δευτερη πιο σημαντικη κατηγορια στην επιλογη μιας κονσολας

Δημοσ.
ναι μιλτο απο jrpg.αλλωστε με τετοια rpg εμαθα να παιζω.τελευταια εγινα pc gamer,kai πολυ λιγα rpg toy μου αρεσουν.για μενα ειναι η δευτερη πιο σημαντικη κατηγορια στην επιλογη μιας κονσολας

Να υποθέσω ότι η πρώτη είναι τα fps?

Εμένα πάντως ενώ μου αρέσουν τα turn-based, δε μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για jprpg. Κι' αυτό όχι τόσο γιατί διαφωνώ με το art, αλλά γιατί πιστεύω ότι έχουν πολλούς άσκοπους διαλόγους και είναι και πολλές φορές πολύ γραμμικά. Μετά από λίγο αυτό με κουράζει, ενώ με τα wrpg (Wizardry, Baldurs Gate, Elder Scrolls, KOTOR) για κάποιο λόγο μπορώ να ταυτιστώ πιο εύκολα. Είναι όπως λες κι εσύ πως έχει μάθει ο καθένας. Φυσικά υπάρχουν και διαμάντια και σαβούρες και στις δύο κατηγορίες.

Δημοσ.

πρωτη ναι fps/horror adventures θα ελεγα.

Οτι ειναι γραμμικα ναι βεβαια.απλα το δυνατο σημειο ενος jrpg ειναι το story του.οπου μπορεις να χαθεις.φυσικα υπαρχει τρελη σαβουρα.οπως παντα.γιαυτο οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να αποφυγω την επιλογη ps360..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...