Προς το περιεχόμενο

The official "ποια έιναι η καλύτερη κονσόλα" topic

StavrosD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και υπάρχει μεγάλο κοινό σε πολλά post, ας τα συνεχίσουμε όλα εδώ

Δεν έχω ακόμα PS3 kai 360, αλλά το wii που έχω μου αρέσει σαν Conept.

Τα γραφικά του είναι καρτουνίστικα, οπότε τα gigapixel και οι λοιπές προδιαγραφές δεν νομίζω να του προσθέταν κάτι.

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η "καλύτερη" κονσόλα σε τι τομέα; Επίσης για τι χρονολογία μιλάμε; Γενικά ή για τις 3 τωρινές;

Επίσης εννοείς σίγουρα "καλύτερη" και όχι "αγαπημένη"; Γιατί η καλύτερη κονσόλα (σαν ορισμός κατά λέξη σημαίνει περισσότερες δυνατότητες, επεξεργαστική ισχύ, τρέξιμο εφαρμογών κλπ και όχι κυκλοφορίες παιχνιδιών) είναι το ps3 κρίνοντας αντικειμενικά από την τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί.

Αν εννοείς αγαπημένη για τις τωρινές, θα πω το Wii. Αν εννοείς γενικά, SNES.

Δημοσ.

Όλες οι κονσόλες που πέρασαν από τα χέρια μου,άφησαν πίσω τους ατέλειωτες

ώρες διασκέδασης.Πολλές παλιότερα,σαφώς λιγότερες τώρα (λόγο υποχρεώσεων)

Αν θα πρέπει να διαλέξω μία,αυτή θα είναι το ps1 και πολύ κοντά το xbox.

Με το Dreamcast δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ...μας άφησε καιρούς...

Το ps2 το έφαγε ο δεύτερος της κατάταξης...

Το ps3 δεν θα το πάρω.Εκτός και αν κόψει ο μπέμπης τις πάνες και μείνουν λεφτά...

Το xbox360 (μάλλον) θα μείνει στο μυαλό μου σαν η κονσόλα-τρομοκράτης.

Μα είναι δυνατόν να φοβάμαι να πατήσω το power????

Αυτά...

Δημοσ.

PS3: Πότε βγήκε το PS3; Δεν το πήρα χαμπάρι...

XBOX360: Καίγομαι στην αγκαλιά σου, καίγομαι, καίγομαι με τα... (Δις)*

PS2: 120+ Εκατομμύρια πωλήσεις...

PSX: Final Fantasy 7.

Saturn: εεε....

Dreamcast: Γιατί Sega;

GC: Metroid Prime.

Ν64: Πολύ θολούρα ρε φίλε...

SNES: ΑΘΑΝΑΤΗ!!!

MEGADRIVE: βλπ SNES

Φορητές:

PSP: Ονειρευόμουν ένα τέτοιο μηχανάκι από την εποχή του GameBoy.

DS: Άγγιξε με...

GBA: Έχει φωτισμό;

GameGear: Τι; Τελείωσαν οι μπαταρίες;

GB: Είπατε κάτι; ( Navy Seals κανείς; )

*Μήπως ξέρετε ποιος ήταν ο τραγουδιστής/ρια του ομώνυμου τραγουδιού, πρέπει να γίνει το επίσημο Soundtrack του ΨΗΝΟΜ360;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αλλο ηταν νομιζω το θεμα του topic ,αλλα τεσπα.:)

Για την ιστορια το Ps2 ειναι στα 120 εκ.

xvagos saturn δεν βλεπω:-P

Δημοσ.

Game N watch :οτι καλυτερο εβγαλε η Ν.Παιζω ακομα Parachutes και Snoopy Tennis(26 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα)

2600:διασκεδαση απο το πουθενα

Megadrive:με ξεκολησε απο το Spectrum-Amiga διδυμο και με εφερε παλι στο console gaming

Saturn:Kοστισε ενα μηνιατικο αλλα το αξιζε

Dreamcast:H πρωτη NextGen κονσολα

XBOX:Tεχνικα δεν ειχε αντιπαλο.Το απολυτο emulator-mediacenter μηχανακι με διαμαντο-παιχνιδα

360:H επιτομη του nextgen...ολα σε ενα νοικοκυρεμενα :D

Δημοσ.

-sumfwnw me pytzamarama oti ta GAME N'WATCH htan 8usauros. egw bebaia epaiza DONKEY KONG kai leitourgei akoma. mono h ashmenia prosoyh exei 3ekollhsei. na rwthsw kati? telh 80's to pio super duper hlektroniko autou tou tupou htan ena pou eisouna se ena saloon kai purobolages lhstes, eixe malista tromerh mousikh , 8umatai kaneis pws to legane?

-ta paixnidia tou ATARI 2600 eixan a8anato gameplay, egw akoma paizw CENTIPEDE & DEMON ATTACK!

-prosfata ki enw apeixa gia arketa xronia apo susthmatiko gaming phra ena XBOX metaxeirismeno kai eimai apoluta euxaristhmenos. tromerh mhxanh.

-oson afora to teleutaio kefalaio twn CONSOLE WARS, gia to opoio anoixthke to thread allwste, na dwsw thn apoyh kapoiou pou den exei parei akoma kapoia nextgen konsola alla to skeftetai:

*eimai sxedon yhmmenos gia 360, alla perimenw mia nea ekdosh me hdmi output kai kaluterh/pio a8orubh yu3h (endexomenws me kuklwmata sta 65nm).

*to ps3 akougetai oti exei isxurotero hardware alla einai pio duskolo na to ekmetalleutoun oi etairies pou anaptussoun ta paixnidia. an auto einai ontws alh8eia, 8a mporouse na geirei h plastigga sxetika grhgora - se kana xrono isws? to na plhrwseis perissotera gia na exeis blu-ray gia to perissotero kosmo einai peritto, alla ki auto 8a mporouse na alla3ei.

*to concept tou WII einai endiaferwn kai h NINTENDO kerdizei polla credits gi'auto kai oi pwlhseis thn epibrabeuoun pros to paron. emena proswpika de me ere8izei idiaitera, eimai ths palias sxolhs 8elw kanoniko gamepad/joystick oxi na kounaw kati ston aera. apo thn allh, to oti proselkuei kosmo pou den asxoleitai paradosiaka me video games opws oi kuries, klp einai megalh magkia.

Δημοσ.

pssssss game&watch.. τι θυμηθηκα τωρα....

gameandwatch11519fdos2.jpg

στο donkey kong εβγαζα τις πρωτες 3 πιστες με τα ματια δεμενα!!! τρελλες εποχες!! :D :D :D

α ρε νιατα.... :mrgreen:

Δημοσ.

Τι συγκίνηση! Πού τα θυμηθήκατε τα Game & Watch βρε θηρία. Πάω γρήγορα να παίξω το Western Bar!

(το Parachute πρέπει να ήταν το πρώτο G&W που είχα πάρει, πρέπει να το έχω ακόμα κάπου!)

Δημοσ.

Pytzamarama, me efta3es trella! :) tote to eixe kapoio tuxero paidi sth kataskhnwsh kai to zhleuame oloi!

p3tran, egw exw th kafe ekdosh oxi th portokali pou epaize pantou

8elw na rwthsw kati sxetika me tis kainouries konsoles (wii,360,ps3) otan autes tsiparontai. paizei ban gia diadiktuako multiplayer se oles? akougetai an ta hacker-ia douleuoun ekdoseis twn chips h twn firmware pou na kanoun override to ban?

Δημοσ.

G&W ε; Αυτα ειναι.. Τα ειχα τα 2 που δειξατε και τα επομενα Donkey Kong, καθως και το Hockey με τα 2 joystick που μαζευαν το καλωδιο μεσα..

Ειχα και αλλα δεν τα θυμαμαι.. :lol:

p3tran, egw exw th kafe ekdosh oxi th portokali pou epaize pantou

Καφε και λιγο χρυσαφι ε; Αποχρωσεις που ειχε :D Μου το χαν φερει απο USA και αυτο.. Δεν ηταν το ιδιο νομιζω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...