StavrosD Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Άνοιξα αυτό το θέμα για να συζητήσουμε όσα δεν καλύπτονται από τα: Wiiva la Revolution!! {News Topic} Wii mod/backup/homebrew topic Ας αρχίσω με μια απορία. Shoot'em'up έχουν κυκλοφορήσει ή αναμένονται; Προς το παρόν παίζω το ikaruga που είναι για gamecube και το r-type final που έχω στο ps2 (αυθεντικό παρακαλώ). (μην μπερδέψει κανείς το shoot'em'up με τα shooter (FPS, first person shooter). Τα quake, unreal,κτλ είναι FPS, όχι shoot'em'up).
EKTELESTES Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Έλα ντε... εκτός απο το duck hunt και 1 ακόμα duck hunt sim που αναμένεται, δε ξέρω τι παίζει... R-type στυλάκι τώρα, δεν έχω δει κάτι.... Επίσης δεν υπάρχει κανένα σκάκι ακόμα απ' όσο ξέρω. Είναι άπειρα παιχνίδια που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες του wiimote και ακόμα έχουμε έλλειψη όσο να ναι....
xrest Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 δε γινεται να υπαρχει και αυτο το θεμα για wii.για αποριες,προβληματα εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=170266&page=89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.