louben Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια ψαχνω να αγορασω τηλεοραση γυρω στις 40 ιντσες με κοστος γυρω στα 1000 ευρω(οποτε μιλαμε για μοντελο οχι απαραιτητα καινουργιο).Ειχα αποκλεισει (λογω εγγυησης τη sony)mexri poy eidα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975781&product=890669 και επαθα πλακα. Τι λετε αξιζει(value for money). Gia na eimai ειλικρινης μεχρι τωρα ημουν μαλλον σε αυτη(http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=PlasmaMonitors&cp_id=124766 αλλα γενικα ειμαι κατα των πλασμα οποτε ειχα επιφυλαξεις. Τι λετε?Να κινηθω προς σονυ ή να περιμενω λιγω(εχω βαλει οριζοντα οκτωβριο-νοεμβριο) μηπως και πεσουν οι τιμες ή γινει καμια καλη προσφορα τις εκπτωσεις? ΠΑντως τα 5 χρονια εγγυηση βγαζουν ματι(απο 1).Τωρα τι καλυπτει η εγγυηση αυτη αλλο καπελο/
kag3to Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 στις LCD TV δεν γνωρίζω τί εγγύηση παίζει αλλά μόνο και μόνο τα 5 χρόνια με έβαλαν σε ιδέες να την αγοράσω ...φαντάσου να πάρεις μία Samsung και να έχει 1 χρόνο εγγύση (άμα έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση) και να σου καεί στον 2ο, τί θα κάνεις? Ενώ με αυτήν (sony) έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και μέχρι να περάσουν 5 χρόνια....θα έχουν βγεί άλλες αρά είσαι απόλυτα καλλυμένος
Gary_Kokkin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 H Sony Hellas δίνει 1 έτος εγγύηση για τα προιόντα της στην Ελλάδα,κατά παράβαση της Ε.οδηγίας για 2ετή εγγύηση.Το καλό όμως ότι είναι γραπτή μέσα στην συσκευσία και γράφει τι καλύπτει και πως-Περισσότερα τηλ. στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών να μάθεις τι παιζει http://www.sony.gr. Πάντως τα Sony από ποιότητα είναι ή του ύψους ή του βάθους στο να χαλάσουν,λόγω πολλών εργοστασίων κατασκευής και αυτό εξαρτάται τι παρτίδα πετύχεις από τι κόστος ήθελε να πετύχει η εταιρία στην Ελληνική αγορά.
louben Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 oπως προανεφερα θεωρω οτι 5 χρονια εγγυηση ειναι πολυ καλα τουλαχιστον σε καταναλωτικα προιοντα(στον Κωτσοβολο λχ που εχουν ενα αντιστοιχο προγραμμα το χρεωνουν 300+ ευρω). Αυτο που με προβληματιζει ειναι οι οροι τους οποιους οσο και να εψαξα δε βρηκα. Βρηκα βεβαια αυτο αλλα μιλαει για 1 ετος.ΤΑ αλλα 4 ποις τα δινει? http://www.sony.gr/view/ShowArticle.action?articlesection=1&article=1179907699995&site=odw_el_GR δε βρηκα ομοιως και κατι αλλο εξισου σημαντικο.Στα ποσα καμενα πιξελ δινουν εγγυηση.Γιατι τι να την κανω αν δινουν σε υψηλο αριθμο πιξελ και η οθονη γινει σουρωτηρι? Οποιος μπορει να απαντησει στα παραπανω ερωτηματα θα βοηθησει πολυ. Παντως οπως και να το κανουμε προκειται για πολυ καλη προσφορα. Προβλεπω οτι στο εγγυς μελλον θα τριβουμε τα ματια μας απο αναλογες προσφορες.
AzaZyL Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ουέ και αλίμονο εάν χρειαστείς την ΣΟΝΥ για εγγύηση...
louben Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ουέ και αλίμονο εάν χρειαστείς την ΣΟΝΥ για εγγύηση... Τι εννοεις????:confused:
kSiS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ !!!! τράβα βρες την 40U2530 ! είναι ολοκαίνουριο μοντέλο που αντικαθιστά την 2030 και είναι πάρα πολύ καλύτερο. τις έχω δει δίπλα δίπλα να παίζουν και μαμάει η καινούρια. την αδικεί η τιμή της !
qspock Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Παρε plasma οχι LCD. Αφου ομως εχεις διλημα, θα σου προτιενα να τις δεις διπλα διπλα να παιζουν απλο DVD ή Divx. Τοτε θα καταλαβεις τι εννοω. Οι LCD ειναι μονο για HD, οτιδηποτε αλλο δε βλεπεται...
louben Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ !!!! τράβα βρες την 40U2530 ! είναι ολοκαίνουριο μοντέλο που αντικαθιστά την 2030 και είναι πάρα πολύ καλύτερο. τις έχω δει δίπλα δίπλα να παίζουν και μαμάει η καινούρια. την αδικεί η τιμή της ! Δεν την πηρα ευτυχως.Θα κοιταξω την νεα.
louben Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Παρε plasma οχι LCD. Αφου ομως εχεις διλημα, θα σου προτιενα να τις δεις διπλα διπλα να παιζουν απλο DVD ή Divx. Τοτε θα καταλαβεις τι εννοω.Οι LCD ειναι μονο για HD, οτιδηποτε αλλο δε βλεπεται... Για τι αναλυση μιλαμε???
parkos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 φιλαρακο επειδη περασα απο μωλ και ειδα και τις δυο προσωπικα αν καιγομουν να παρω τωρα τιβι θα επαιρνα το πανασονικ μου φανηκε ανωτερη σαν εικονα πιο ζωντανη-φυσικη και ας εχει μικροτερη αναλυση εν τω μεταξυ αυτο με την εγγυηση 5 χρονια που το λεει? ψαχνω αλλα..
louben Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 φιλαρακο επειδη περασα απο μωλ και ειδα και τις δυοπροσωπικα αν καιγομουν να παρω τωρα τιβι θα επαιρνα το πανασονικ μου φανηκε ανωτερη σαν εικονα πιο ζωντανη-φυσικη και ας εχει μικροτερη αναλυση εν τω μεταξυ αυτο με την εγγυηση 5 χρονια που το λεει? ψαχνω αλλα.. panasonic ποιο μοντελο???? Οσο για την 5ετη εγγυηση ισχυε μεχρι τελη ιουνιου στο Πλαισιο.Τωρα απλα την πληρωνεις εξτρα.
parkos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 panasonic ποιο μοντελο???? αυτο που ειπες πριν ρε αφεντικο, το 1024αρι Gia na eimai ειλικρινης μεχρι τωρα ημουν μαλλον σε αυτη(http://www.multirama.gr/Multirama/pr...s&cp_id=124766
qspock Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δε ξερω για αναλυση, εβαλα divx διπλα διπλα σε μια SONY Lcd σειρα D3000 (100Hz) και μια Hitachi πλασμα και η LCD δε βλεπονταν. Η plasma βλεπονταν, αν και τις CRT δε τις φτανουν ουτε στο ονειρο τους. Για την εγγυηση SONY, κι εγω θα πω ουε κι αλιμονο αν τους χρειαστεις. Μιλαω για Sony Service Θεσσαλονικης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.