Προς το περιεχόμενο

Vista + Partition + Laptop

barbasunday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

αγορασα ενα λαπτοπ με vista και συγκκριμενα το toshiba a200-10w..ειχα ζητησει τα αγγλικα αλλα μου βαλανε τα ελληνικα απο λαθος:twisted: οποτε το επεστρεψα για να μου βαλουν τα αγγλικα..η δουλεια εγινε απ το recovery cd της toshiba..ολα πηγαν τζαμι κ μετα ξεκινησε η εγκατασταση προγραματων:-D(cyberlink,nero,office,photoshop,symantec etc) και μετα το alcohol μου εβγαλε blue screen..:-? δε bootαρε σωστα μετα κ το προβλημα διορθωθηκε απ το system recovery..ετσι νομιζω τουλαχιστον.. :confused:κ μετα που εριξα μια ματια στο pc τυχαια ειδα οτι πλεον εχω μονο ενα partition..το σκληρο των 200GB oλοκληρο κ οχι σπασμενο σε 2 partition ως ειθισται..(ηταν σπασμενος σε 2 partition οταν παρελαβα το λαπτοπ με τα ελληνικα vista)..:neutral:απ το shrink volume των vista αδυνατω να κανω το partition 50-50,με αφηνει να κανω μονο τα 60Gb..:evil:το to partition magic δε δουλευει..

:confused:τι μπορω να κανω?τι φταιει?να κανω εξ ολοκληρου φορματ απ το cmd k μετα να διαμορφωσω τα partition απ το dos κ μετα να βαλω τα vista στο 1 partition με το revovery cd η μπα??θελω πισω τα partition μου :cry::razz:

Δημοσ.

Να χρησιμοποιήσεις ενα πρόγραμμα διαχείρισης των partition (p.magic, ή acronis, ή άλλο) απο bootable cd.

Χωρίς να το εγκαταστησεις στα vista.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχάς κάνε Dvd ανάκτησης (αν μπορείς) το συντομότερο.

Επίσης τα Vista έχουν δικό τους εργαλείο για την δημιουργία partition καλήτερα χρησιμοποίησε αυτό, πρόγραμμα του εμπορίου χρησιμοποίησε αφου πάνε όλα καλά.

Οσο για το εργαλείο partition των Vista δεν θυμάμαι που είναι αν δεν το βρείς μέχρι αύριο το απόγευμα θα σου έχω γράψει απάντηση εγώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...