fraggiskos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Γεια χαρά και καλό Καλοκαίρι... Έχω windows ΧP και ένα στικάκι Kingston 1gb Όταν πάω να αντιγράψω ένα μεγάλο αρχείο στο στικάκι σε κάποιο σημείο κολλάει για λίγη ώρα και μετά βγάζει ένα σφάλμα που λέει: Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του (όνομα αρχείου) η διαδρομή δισκου εκτείνεται πολύ Και φυσικά όταν πατάω ΟΚ η αντιγραφή ακυρώνετε. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ...
Greek-Lord Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μια χαζή ερώτηση,ποιο είναι το μέγεθος του αρχείου που θες να αποθηκεύσεις;
stilatoras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Γιατί δεν κάνεις ένα format στο stickaki? Μήπως το αφαιρείς χωρίς ασφαλή κατάργηση?
fraggiskos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Πάντα κάνω ασφαλή κατάργηση.... Του έκανα φορμάτ... το αρχείο είναι πολύ μεγάλο (700mb).
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Γεια χαρά και καλό Καλοκαίρι... Έχω windows ΧP και ένα στικάκι Kingston 1gb Όταν πάω να αντιγράψω ένα μεγάλο αρχείο στο στικάκι σε κάποιο σημείο κολλάει για λίγη ώρα και μετά βγάζει ένα σφάλμα που λέει: Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του (όνομα αρχείου) η διαδρομή δισκου εκτείνεται πολύ Και φυσικά όταν πατάω ΟΚ η αντιγραφή ακυρώνετε. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ... Αν καταλαβαίνω καλά το όνομα του αρχείου (βασικά ολόκληρη η διαδρομή) είναι πολύ μεγάλη για το file system του flash. Δηλαδή πάς να βάλεις κάτι σαν e:\O_Prwtos_mou_fakelos\Odefterosypofakelos\o_tritos_giati_prepei_na_grapsw_tin_istoria_tis_zwis_mou_sti_diadromi_arxeiou\\o_tetartos_ypofakelos_pou_telika_tin_periexei\i_istoria_tis_zois_mou.doc και δεν το παίρνει δοκίμασε να το βάλεις το αρχείο με όνομα μικρό και στο root directory του flash να γίνει δλδ κάτι σαν e:\istoria.doc στο πχ μου
fraggiskos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Φίλε Pantelwolf δεν είναι ούτε αυτό. Αντέγραψα το αρχείο μέσα στο C και προσπάθησα να κάνω από εκεί αποστολή στο στίκ και πάλι το ίδιο έγραψε. μήπως φταίει το στικ?
harrys23 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Φίλε Pantelwolf δεν είναι ούτε αυτό. Αντέγραψα το αρχείο μέσα στο C και προσπάθησα να κάνω από εκεί αποστολή στο στίκ και πάλι το ίδιο έγραψε. μήπως φταίει το στικ? Κανε ενα φορματ το στικακι και δοκιμασε σε καποιο αλλο pc να κανεις αντιγραφη.
Pantelwolf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Σε τι file system το κανεις format και ποιο ειναι ακριβώς το όνομα του αρχείου;
dragon_syr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 παρομοιο προβλημα αντιμετωπησα με ενα στικ που ειχα και τελικα ηταν προβληματικο και μου το αλλαξαν.
fraggiskos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Είναι Fat32 το όνομα του αρχείου είναι :CD1.zip
stilatoras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 O Dragon_syr exei dikio. Psakse tin eggyisi kai gyrna to pisw. dokimase kseziparismeno (an xwraei sto stickaki) na to antigrapseis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.