Προς το περιεχόμενο

Σφάλμα ενώ αντιγράφει στο stick...

fraggiskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά και καλό Καλοκαίρι...

Έχω windows ΧP και ένα στικάκι Kingston 1gb

Όταν πάω να αντιγράψω ένα μεγάλο αρχείο στο στικάκι σε κάποιο σημείο κολλάει για λίγη ώρα και μετά βγάζει ένα σφάλμα που λέει:

Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του (όνομα αρχείου) η διαδρομή δισκου εκτείνεται πολύ

Και φυσικά όταν πατάω ΟΚ η αντιγραφή ακυρώνετε.

Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ...

Δημοσ.
Γεια χαρά και καλό Καλοκαίρι...

Έχω windows ΧP και ένα στικάκι Kingston 1gb

Όταν πάω να αντιγράψω ένα μεγάλο αρχείο στο στικάκι σε κάποιο σημείο κολλάει για λίγη ώρα και μετά βγάζει ένα σφάλμα που λέει:

Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του (όνομα αρχείου) η διαδρομή δισκου εκτείνεται πολύ

Και φυσικά όταν πατάω ΟΚ η αντιγραφή ακυρώνετε.

Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ...

Αν καταλαβαίνω καλά το όνομα του αρχείου (βασικά ολόκληρη η διαδρομή) είναι πολύ μεγάλη για το file system του flash.

Δηλαδή πάς να βάλεις κάτι σαν e:\O_Prwtos_mou_fakelos\Odefterosypofakelos\o_tritos_giati_prepei_na_grapsw_tin_istoria_tis_zwis_mou_sti_diadromi_arxeiou\\o_tetartos_ypofakelos_pou_telika_tin_periexei\i_istoria_tis_zois_mou.doc

και δεν το παίρνει

δοκίμασε να το βάλεις το αρχείο με όνομα μικρό και στο root directory του flash να γίνει δλδ κάτι σαν e:\istoria.doc στο πχ μου :-D

Δημοσ.

Φίλε Pantelwolf δεν είναι ούτε αυτό. Αντέγραψα το αρχείο μέσα στο C και προσπάθησα να κάνω από εκεί αποστολή στο στίκ και πάλι το ίδιο έγραψε. μήπως φταίει το στικ?

Δημοσ.
Φίλε Pantelwolf δεν είναι ούτε αυτό. Αντέγραψα το αρχείο μέσα στο C και προσπάθησα να κάνω από εκεί αποστολή στο στίκ και πάλι το ίδιο έγραψε. μήπως φταίει το στικ?

Κανε ενα φορματ το στικακι και δοκιμασε σε καποιο αλλο pc να κανεις αντιγραφη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...