Προς το περιεχόμενο

Μπιιιιπ,μπιπ,μπιπ,μπιπ. ΒΟΗΘΕΙΑ

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι ξαφνικα, το συστημα ειναι 2 μηνων, τα μπιπ τα κανει οπως ακριβως γράφω, φοβαμαι για βραχυκυκλωμα στην ΜΟΒΟ,το εχω κανει κομματια 3 φορες και το εχω ξανα δεσει, πως θα σιγουρευτω τι φταιει? το μανιουαλ δεν λεει τιποτα για τα μπιπ, το πισι δεν μπουταρει καθολου.

Δημοσ.

δοκίμασε κανά format...πάντος άμα είσαι μετά το format (δηλαδή τώρα) κοίταξε μπας και δεν έχει εγκαταστήσει τους drivers ήχου.

• Super Moderators
Δημοσ.

GG kag3to...o konadrio leei oti to pc den bootarei kan esy les kane format...

konadrio des sto manual ths motherboard ti bios exeis kai meta psa3e sto net gia ta errors messages (mesw beeps) tou sygkekrimenou bios...

Δημοσ.

Ενταξει εκαψε αυτο που δεν περιμενα να καει xfx8800gtx, ελπιζω να την αλλαξει το πλαισιο γιατι θα με δειτε στα καναλια.

Δημοσ.
Ενταξει εκαψε αυτο που δεν περιμενα να καει xfx8800gtx, ελπιζω να την αλλαξει το πλαισιο γιατι θα με δειτε στα καναλια.

Μην ανησυχεις θα στην αλλαξουν χαλαρα :)

Δημοσ.

Την πηγα απο κει, μου ειπαν θα την δοκιμασουν και αν δεν λειτουργει θα την αντικαταστησουν, μου φενεται περιεργο πως καηκε, τωρα εχω βαλει μια 6600gt και δουλευει μια χαρα, μπορει να καηκε επειδη ειχα γεμισει ολες τις θυρες pci και ηταν ολα μαζεμενα και δεν αεριζοταν καλα? απο τι ειδα στο site πλαισιο δεν υπαρχει η καρτα μου, με τι θα μου την αντικαταστησουν; ποια να απαιτησω να μου δωσουν?

Δημοσ.

Μου την αντικατεστησαν με μια Evga 8800 gtx, ποια ειναι καλυτερη xfx ή evga? αν μπορει ας απαντησει καποιος στο πιο πανω γιατι φοβαμαι μην ξανα καει.

• Super Moderators
Δημοσ.

XFX kai eVGA fhmizontai gia tis ergostasiakes overclocked kartes tous...

auto pou exei na kaneis einai na pas sta site tous kai na checkareis syxnothtes...

ante alla3e kai to signature twra :P

Δημοσ.

Για καρτα γραφικων μιλας? Ποσους εβγαζε η παλια?

edit: Απ'οτι βλεπω γυρω στους 65-70 βγαζει σε idle η καρτα σου, αλλα εδω εχουμε πηξει απο τη ζεστη. Η δικια μου 7600GS (ελαχιστα oced) γραφει τωρα 73C και δεν κανω τιποτα, μονο browsing.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...