Προς το περιεχόμενο

μετα απο τους PENTIUM 4 εχω χασει τελειως το πως πανε οι επεξεργαστες....

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο τους PENTIUM 4 εχω χασει τελειως το πως πανε οι επεξεργαστες....

μηπως θα μπορουσε καποιος να τους αναφερει και ποιοι ειναι αυτοι που ''φωριουνται'' αυτη την εποχη μιας και μετα το καλοκαιρι ετοιμαζομε να αγορασω καινουριο pcακι....

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Intel Pentium 4, Intel Pentium D, Intel Core 2 Duo

Αν κατάλαβα καλά την πορεία θέλει να δείξει! Δεν κάνει πρόταση για αγορά!

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά την πορεία θέλει να δείξει! Δεν κάνει πρόταση για αγορά!

Aκριβώς...

Intel P4 S478 (Northwood, Prescott) ----> Intel P4 64bit sLGA775 -----> Intel Pentium D (κάπου εδώ νομίζω μπαίνουν και οι Centrino ή κάνω λάθος? :confused:) ----> C2D ----> Core2Quad kag3to :wink:

Δημοσ.
nai mono pou o geioannou rwthse poioi foriountai twra...

Τώρα ασυζητητί φοριούνται οι C2D... Πόσο ποια μπορεί κάποιος να απέχει από την εξέλιξη της τεχνολογίας....

• Super Moderators
Δημοσ.

ara otan rwtaei poioi CPU foriountai twra to na apantas Pentium 4 Pentium D kai Core 2 Duo den einai kapws paraplanhtiko? :(

Δημοσ.

Προφανώς αυτοί που βγήκαν τελευταίοι. Να φοριούνται "τρεις γενιές" ταυτόχρονα είναι λίγο δύσκολο... Πάντως εγώ μια ιδέα είπα. Ο μόνος αρμόδιος να απαντήσει είναι ο kag3to. Σίγουρα η συνοπτική του απάντηση δε βοηθάει να καταλάβει κανείς ως τι τους αναφέρει!

• Super Moderators
Δημοσ.

nai mono pou ektos apo thn erwthsh tou gia to forietai auto ton kairo anaferei oti 8a parei new PCaki to kalokairi...ara to na leme gia Pentium 4 kai Pentium D einai asxeto...

Δημοσ.

nai mono pou ektos apo thn erwthsh tou gia to forietai auto ton kairo anaferei oti 8a parei new PCaki to kalokairi...ara to na leme gia Pentium 4 kai Pentium D einai asxeto...

Αν δεις το προηγούμενο μήνυμά μου, αυτό λέω στην τελευταία πρόταση. Πιστεύω πάντως ότι θέλει να δείξει την πορεία από τους P4 στους Core μιας και στο πρώτο μήνυμα ο geioannou λέει ότι δε ξέρει τι ακολούθησε μετά από τους P4. Πιστεύω πάντως ότι οι υπόλοιποι του κάναμε σαφές τι πρέπει να αγοράσει! Αρκετά το κουράζουμε λοιπόν το θέμα!

Δημοσ.

Αφού ρε σεις το παιδί λέει ότι είχε μείνει στους Ρ4. Λογικό είναι να του βάζει ο φίλος την εξέλιξη. Και στην τελική γιατί να του αναφέρει ποιοι φοριούνται τώρα κι όχι το πώς πάνε οι επεξεργαστές; Αν προσέξετε θα δείτε ότι είχε 2 σκέλη η ερώτηση του. Και στην τελική μην ψάχνετε συνεχώς την αντιπαράθεση. Χαλαρώστε λίγο όλοι όταν διατυπώνετε την αντίθεσή σας.

Όσο για το πρώτο ποστ, την περίοδο που θα θες να αγοράσεις το Pc σου φίλε καλό θα ήταν να ξαναρωτήσεις, αφού η τεχνολογία προχωράει υπερβολικά γρήγορα. Τεκμηριωμένα μπορούμε να σου απαντήσουμε για τώρα. Για 2-3 μένες μετά μόνο εικασίες. (btw τώρα φοριούνται πολύ οι c2d)

Δημοσ.

αρχικα ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις σας.

ακομα και απο καποιες διαφονιες σας μπορεσα να μαθω...

απαντηθηκαν και τα 2 ερωτηματα που ειχα, και η σειρα που βγηκαν οι επεξεργαστες αλλα και το ποιοι φοριουντε τωρα.

μονο μια διευκρινηση. οι Core 2 Duo ειναι οι 2πυρηνοι η οι 4πυρηνοι(γιατι ειδα οτι εχουν αρχισει να βγαινουν και οι 4πυρηνοι).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...