petsisx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 εχω τα βιστα σε ισο αρχειο.Πως γινεται τωρα να τα εγκαταστησω?πρεπει να τα γραψω σε DVD?Σε ισο μορφη?Αν καποιος το εχει επιχειρησει η γνωριζει...
accipio Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μπορείς να το γράψεις σε dvd με το Nero (File > Open...) ή με το ImgBurn.
koumos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Logika prepei na mporeis na to grapseis kai me to alchool. Dokimase to.
paonikgt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 κατεβασε το power iso.πατα διπλο κλικ,μετα εγγραφη και εισαι οκ
petsisx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 βασικα τωρα παρατηρησα κατι.Το DVD που εχω γραψει με το ΜΑΤΖΙΚ ΙΣΟ δεν το μπουταρει δηλαδη οταν κανω επαννεκινηση δεν τρεχει απο το ΝΤΙΒΙΝΤΙ αλλα μπορω να το ανοιξω οταν μπω στα χρ και μου βγαζει κανονικα αν θελω να εγκαταστησω τα βιστα.Γιατι ομως δεν το μπουταρει πριν μπει στα γουιν? Επισης ξερει κανεις πως δημιουργω παρτισιον απο τα γουιντος?Οχι με καποιο αλλο προγραμμα...
petsisx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 σε μορφη ISO να το γραψω?Η πρωτα να το κανω εξαγωγη και μετα να γραψω ολα τα στοιχεια του σε ενα ντιβιντι?
accipio Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Κάνε αυτό που σου είπα. Δεν είναι κατανοητό; Φαντάζομαι ότι έχεις το Nero. Αν θέλεις να δεις, προτού το γράψεις, αν είναι bootable, άνοιξέ το με το UltraISO ή αντίστοιχο πρόγραμμα.
Saint-Satie Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 βασικα τωρα παρατηρησα κατι.Το DVD που εχω γραψει με το ΜΑΤΖΙΚ ΙΣΟ δεν το μπουταρει δηλαδη οταν κανω επαννεκινηση δεν τρεχει απο το ΝΤΙΒΙΝΤΙ αλλα μπορω να το ανοιξω οταν μπω στα χρ και μου βγαζει κανονικα αν θελω να εγκαταστησω τα βιστα.Γιατι ομως δεν το μπουταρει πριν μπει στα γουιν? Μπες στο Bios και επέλεξε το DVD για το bootαρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.