aris60 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Καλησπερα γραψτε εδω της εντυπωσεις σας απο το cabletv.
takis3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Πoιο cabletv .Μηπως να γραφαμε καλιτερα ποσους μηνες περιμενει ο καθενας στην αναμονη για ενεργοποιηση? Το οτι ενεργοποιησαν 10 ατομα σε 10000 αιτησεις αυτο δε σημαινει οτι η υπηρεσια λειτουργει ευρεως για το κοινο. Μετα απο 4 γεματους μηνες αναμονης αρχιζω να πιστευω οτι οι ανθρωποι ειναι απατεωνες και το βγαλανε σαν προσφορα για να δεσμευσουν κοσμο σαν πελατες πριν οι αλλοι παροχοι βγαλουν αντιστοιχο πακετο. Μακρια λοιπον αν θελετε τη γνωμη μου.
aris60 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Πoιο cabletv .Μηπως να γραφαμε καλιτερα ποσους μηνες περιμενει ο καθενας στην αναμονη για ενεργοποιηση?Το οτι ενεργοποιησαν 10 ατομα σε 10000 αιτησεις αυτο δε σημαινει οτι η υπηρεσια λειτουργει ευρεως για το κοινο. Μετα απο 4 γεματους μηνες αναμονης αρχιζω να πιστευω οτι οι ανθρωποι ειναι απατεωνες και το βγαλανε σαν προσφορα για να δεσμευσουν κοσμο σαν πελατες πριν οι αλλοι παροχοι βγαλουν αντιστοιχο πακετο. Μακρια λοιπον αν θελετε τη γνωμη μου. Kαλησπερα εχεις κανει αιτηση για cabletv?
takis3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Απο 20/2/07 εκανα αιτηση και μου ειπαν σε 30 εργασιμες το πολυ θα ειναι ετοιμο. Να φανταστεις τοτε ειχα κανει πριν αιτηση στην ontelecoms και σε 3 μερες με πηραν στο κινητο και μου εδωσαν και με μυνημα τους κωδικους. Και εκανα τη βλακεια να ακυρωσω την αιτηση μου για να παω στη vivodi. Ενας φιλος μου απο γλυφαδα εκανε αιτηση στην ontelecoms 15 μερες μετα απο μενα και εχει ενεργοποιηθει εδω και 2 μηνες και εμενα ακομα η vivodi με εχει στο περιμενε.
aris60 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Γεια χαρα και παλι επειδη εκανα και εγω και πραγματι σε 3 μηνες με καλεσαν για 25/6 για να συνδεθω, αλλα ειμαι ηδη στην ιδια εταρια 9 μηνες και ειμαι ευχαριστημενος ηθελα γνωμες ομως απο αυτους ειναι ηδη μεσα στο cabletv.
DarkOrion Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 stats grammis: Connection Status Connected Us Rate (Kbps) 1023 Ds Rate (Kbps) 20474 US Margin 11 DS Margin 6 Trained Modulation ADSL2Plus LOS Errors 0 DS Line Attenuation 13 US Line Attenuation 7 energopoihsh se peripou 2 mines apo tin aitisi (eixa idi maxx2 full llu) To internet petaei 1500-1700 apo ntua, ta tilefwna einai mia xara, pote den eixa provlima. tileorasi gia oso eida douleue para polu kala. Liga parapanw free kanalia na eixe pisteuw tha itan teleia, alla nomizw oti kati tha ginei kai gi auto...akoma arxi einai.pantws proswpika, thewrw oti i grammi mou einai para polu kali kai eimai polu euxaristimenos...
aris60 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 stats grammis: Connection Status Connected Us Rate (Kbps) 1023 Ds Rate (Kbps) 20474 US Margin 11 DS Margin 6 Trained Modulation ADSL2Plus LOS Errors 0 DS Line Attenuation 13 US Line Attenuation 7 energopoihsh se peripou 2 mines apo tin aitisi (eixa idi maxx2 full llu) To internet petaei 1500-1700 apo ntua, ta tilefwna einai mia xara, pote den eixa provlima. tileorasi gia oso eida douleue para polu kala. Liga parapanw free kanalia na eixe pisteuw tha itan teleia, alla nomizw oti kati tha ginei kai gi auto...akoma arxi einai.pantws proswpika, thewrw oti i grammi mou einai para polu kali kai eimai polu euxaristimenos... Καλημερα φιλε σε ευχαριστω για την ενημερωση σου, ενημερωσε περιοχη σου αν θελεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.