Προς το περιεχόμενο

xp drivers για το g5055ea hp laptop

djks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να βοηθησει ? η hp δεν δινει σωστους drivers δεν εχω ηχο

του υπολοιπους τους μαζεψα απο δω και απο κει

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, καθόλου ήχος στα XP και οι drivers από το site της HP δεν δουλεύουν, κολάει όλο το σύστημα μετα από την εγκατάστασή τους.

Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, καθόλου ήχος στα XP και οι drivers από το site της HP δεν δουλεύουν, κολάει όλο το σύστημα μετα από την εγκατάστασή τους.

Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη!

soryy gia ta greekglish alla variemai kai egv tous tonous

stistw apo tin arxi kai perna to sp2

sti sinexeia vres kai trexe to arxeio

sp33867 girw sta 54.2 Mb

meta apo auto vale olous tous drivers(oute modem sou evlepe etsi????)

mou efage dio meres gia na to stisw gia mia fili kai eixa faei ton kosmo

pes mou ama hriasteis tipota

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

με τη καρτα γραφικων παιδια ολα οκ?

me tην καρτα τελικα ειμαι οκ!

εχω προβλημα ομως με wlan και βλεπει και μια συσκευη σαν αγνωστη και δεν ξερω ποια ειναι

ετοιμο και το wlan!τωρα τι μπορει να ειναι το αλλο ενας θεος ξέρει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδιά και μένα η κοπελιά μου πήρε αυτό το notebook αλλά θέλω να του περάσω xp pro γιατί σέρνεται με τα vista...πού μπορώ να βρω drivers για τον sata controller για να μπορέσω να κάνω την εγκατάσταση??

Δημοσ.
ρε παιδιά και μένα η κοπελιά μου πήρε αυτό το notebook αλλά θέλω να του περάσω xp pro γιατί σέρνεται με τα vista...πού μπορώ να βρω drivers για τον sata controller για να μπορέσω να κάνω την εγκατάσταση??

απο το βιος εχει μια ρυθμιση κατι λεει για ΣΑΤΑ αλλαξε την και δεν θα θελει drivers

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. aGka8I plz help λιγο...

Εβαλα WinXP Pro SP2 μετα εβαλα το sp33867 αλλα ως εκει.

Εχω καταφερει να εχω Lan, WiFi και δεν εχω Modem, Soundcard & VGA.

Plz δωσε κανα hint μηπως ξεμπλεξω... :)

Thanks!!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά έχει κάνει κάποιος σωστή εγκατάσταση xp prof στο συγκεκριμένο λάπτοπ?? αν ναι μπορεί να πει από πού βρήκε τους drivers και τη σωστή διαδικασία που πρέπει να εγκαταστήσει τους drivers αν υπάρχει?? ένας φίλος μου έχει το ίδιο λάπτοπ και δεν έχει καταφέρει να δουλέψει σωστά η κάρτα ήχου...λέει ότι βάζει τους drivers αλλά δεν έχει ήχο...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ ειχα τα ίδια προβλήματα με το HP G5060EV.

Κατ' αρχή μπειτε στο BIOS SETUP καντε disable στο HD SATA. Πρεπει να φτιαξετε απο πριν μια δισκέτα με τους drivers του HD. Επισης μπειτε στο site της ΗΡ και διαβάστε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες για την εγκατάσταση των drivers (και τα αρχεια txt). Τελος κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την καρτα γραφικών απο την κατασκευάστριά της εταιρεία. Για την κάρτα ήχου πρεπει να εγκαταστήσετε πρωτα καποιο αλλο παλαιότερο αρχείο, οπως λεει και ο zourlas πιο πάνω. Διαβάστε πολύ προσεκτικα τις οδηγίες που δίνει η HP για κάθε driver. Τελος δέίχνει οτι κατι δεν εχει εγκατασταθεί αλλά δεν ξερω τι είναι:

? Αγνωστη συσκευή

? Ελεγκτης διαύλου SM (Τι είναι αυτό ?)

Παντως εχω ηχο, εικονα κανονική σε ολες τις αναλύσεις, WiFi και ασύρματη σύνδεση. Δεν μοιαζει να λείπει κάτι.

Εχω εγγράψει θεμα γιαυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=229940

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...