kallair Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα σας παιδιά... Μου συμβαίνει το εξής παράδοξο(για μένα) πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας να μου πείτε τι να κάνω ή τι μπορει να φταίει. Η σύνδεση μου μέχρι πριν λίγες μέρες δούλευε εξαιρετικά. έχω 1mbit από forthnet σε isdn γραμμή. Γενικά κατέβαζα με 108kb/s είτε από τορεντ , είτε από διάφορα sites. Ξαφνικά γύρισα σπίτι μια μέρα κ δεν μου έμπαινε καν στο msn. ψάχνω δεξιά, ψάχνω αριστερά, τελικά είδα ότι το proxy της forthnet που είχα ενεργοποιημένο στον internet explorer ήταν η αιτία. το απενεργοποιώ και το msn μπήκε κανονικά. το παράδοξο είναι ότι πλέον η ταχύτητα που πίανω από http είναι το πολύ 20kb/s κ πολύ είναι... στα torrents, αυτή την στιγμή που γράφω, κατεβάζω με 95kb/s... να και τα αποτελεσματα απο speedest πριν μερικά λεπτά: TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin 18/06/2007 18:05:01 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.57Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 228.50kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link το upload μου είναι άριστο αλλά στο download παθαίνει πανικό. έκλεισα όλα τα firewall και περιττά προγραμματα που μπορεί να υπάρχει 1 στο εκατομμύριο να εμποδίζουν αλλά πάλι τα ίδια. fttp να σέρνεται και σε όλα τα άλλα να πετάει η σύνδεση. και στο msn βλέπω τον άλλον κ με βλέπει με φυσική ροή εικόνας, και στα τόρεντς πιάνω μεγάλες ταχύτητες. Το fttp όμως αλλά και το proxy της forthnet, υπολειτουργούν. Το λειτουργικό μου σύστημα είναι vista (αν κ αποκλείω να φταίει αυτό για διάφορους λόγους) το ρουτερ μου είναι το linksys wag354g v1 και έχω δοκιμάσει κ με hardware firewall k to QoS απενεργοποιημένα... Any suggestions για το τί φταίει και τί μπορώ να κάνω;
S2Katana Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Εγω το ειχα παροδικα αυτο που περιγραφεις, για 1 βραδι.Εβγαλα το ρουτερ απο το ρευμα και το επομενο πρωι ολα ηταν καλα.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 kane kana reset ston router dokimase me allo router i se allo pc.ektos an kati egine.firmware update episis sto wag proliptika.ektos an efigan atoma epo ekeino to dslam logo 2play genikos ton isp kai o ote apofasise na miosei to bandwidth.
kallair Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η μείωση bandwidth δεν νομίζω να ισχύει. γιατί να κατεβάζει από τόρεντ με ~105kb/s κ μόνο στο http να σέρνεται; σήμερα θα κάνω φορμάτ το πισι μιας κ τα βίστα μου έχουν βγάλει κάποια ψιλοπροβλήματα με τους drivers κάποιων hardware που έχω (κάρτα τηλεόρασης, bluetooth stick) και από το να τα έχω να κάθονται, προτιμότερο να γυρίσω στα xp που το συστημά μου πήγαινε κ πιο γρήγορα. Θα κάνω κ ρεσετ το μόντεμ όταν δω ότι μου το κάνει κ στα xp. Όσο για το firmware update το σκέφτομαι πολύ δύσκολο.... έχω το 1.01.07gr over isdn της forthnet που λύνει τα προβλήματα με τις αποσυνδέσεις. Έχει βγει κάποιο άλλο σταθερό firmware που να εξαλείφει αυτό το πρόβλημα; Λέω να δοκιμάσω κ το F200 να δω τι παίζει. Λέτε να πάρω τηλέφωνο τον οτε να δηλώσω βλάβη να το κοιτάξουν ή τσάμπα ο κόπος; Μήπως να στείλω κάποιο εμαιλ στην φόρθνετ καλύτερα;
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 dokimase auta pou les kai meta mplexe me fortnhnet kai ote.pragmati ine to last firmware.opote min to allaxeis.
S2Katana Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ε σωστα, δοκιμασε ολα τα αλλα και βλεπεις. Παντως εγω δηλωνω βλαβη για καλο και για κακο!
kallair Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1eclick START to begin 19/06/2007 18:42:41 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 213.59Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 867.39kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test telika kati epaize me ta (s)Vista!!! doksa ton theo ta ebgala k katharisa... pali vista gia mena meta apo to 2o service pack... oute kan to 1o.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ides min biazesai na mplekseis me ote ktl .tsekare panta ur side first pou ine eukolo
Bakxos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 upomoni den xreiazetai na viazomaste ola tha lythoun
andromahos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 upomoni den xreiazetai na viazomaste ola tha lythoun Ipomoni pedia , polla koroida iparxoyn ouuuuuuuuuuuu osa thelis mas pezoun opos theloyn
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 to 1 mbit forthnet pezei se dslam ote.les enas provider pou dinei 10 mbit kai ta dinei pragmati na exei provlima na dosei 1 mbit.auto oso afora ta themata speed.
S2Katana Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Χθες που ελειπε ο κοσμος, η 1mbit μου πεταγε...Κατεβαζε με 115αρια συνεχεια!
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 tora to kalokeri pou feugoun kai diakopes tetoia tha blepeis idika se foititikes perioxes.
kallair Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 egw pantws perimenw mesa ston epomeni mina na mpo se 2play... mono jk mono ta tilefonimata k to pagio pou glitwnw, me simfairei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.