Skylined Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 eon.s60 με τη ροη αέρα που έχουν λογικό είναι να κάνει θόρυβο όταν το βάζεις να χτυπάει τη ninja από τόσο μικρή απόσταση. Να σε ρωτήσω, εκείνος που διώχνει τον αέρα έξω από το κουτί πόσο θόρυβο κάνει; Επίσης πως ρυθμίζεις την ταχύτητα περιστροφής στο συγκεκριμένο μοντέλο ανεμιστήρα;
eon.s60 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 και ο πίσω κάνει θόρυβο ο αέρας γιατί είναι αρκετός. Το έχω στο αυτό τις μητρικής και τα 2. Ανάλογα με το ζόρι τις cpu δίνουν και τα 2, αλλιώς δεν αντέχονται για ύπνο.
pusher Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 eon.s60 με τη ροη αέρα που έχουν λογικό είναι να κάνει θόρυβο όταν το βάζεις να χτυπάει τη ninja από τόσο μικρή απόσταση. Να σε ρωτήσω, εκείνος που διώχνει τον αέρα έξω από το κουτί πόσο θόρυβο κάνει; Επίσης πως ρυθμίζεις την ταχύτητα περιστροφής στο συγκεκριμένο μοντέλο ανεμιστήρα; Κοίτα εδώ --> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=199850
Skylined Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Bρήκα αυτό στο eBay. Eίναι μαιμού-κακής ποιότητας ή να το πάρω;
pusher Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Bρήκα αυτό στο eBay. Eίναι μαιμού-κακής ποιότητας ή να το πάρω; Αν είναι αυθεντικός δε ξέρω. Πάντως έχει μικρότερη ροή αέρα από αυτόν που πήρα εγώ! Κυκλοφορούν 4 διαφορετικοί SilenX στα 120mm! Κοίτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
pusher Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δυστυχώς παρουσιάστηκε πρόβλημα στον ανεμιστήρα μου. Έχω τον IXP-76-14. Αυτή τη στιγμή που γράφω λειτουργεί κανονικά στις 1320 στροφές. Το τελευταίο διάστημα όμως - εδώ και 2 βδομάδες περίπου - ρίχνει απροειδοποίητα τις στροφές του στις 600 με 900 και κάνει θόρυβο. Θόρυβο που παραπέμπει σε πρόβλημα στο μοτέρ. Επανέρχεται όμως στη φυσιολογική του λειτουργία μόνος του χωρίς καμία δική μου παρέμβαση. Τι μπορεί να φταίει; Και φυσικά: Πώς αντιμετωπίζεται;
kx5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Silenx μου κόλλησε για δεύτερη φορά. Απαράδεκτος! Τοποθετημένος σωστά με τροφοδοσία απευθείας στο psu και πάλι μπλόκαρε ο άξονας... Θα τον πάω (ξανά) για αλλαγή και θα προσπαθήσω να πάρω χρήματα ή πιστωτικό.
Vatos_locos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 γενικά οι συγκεκριμένοι είναι μάπα όλος ο κόσμος έχει προβλήματα μαζί τους οποτε πεταμένα λεφτά
LiKBeAsT Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ρίξε ένα διαβασματάκι στο Silent Fans guide/section του SPCR ( http://www.silentpcreview.com ) Το ότι δεν είναι κορυφαίος πάει κανονικά, ποιός σου είπε ότι ότι γράφει ο κατασκευαστής στα χαρτιά ισχύει κανονικά ? Για πάρε τον, και έλα να μου πείς αν είναι σε αυτά τα db. Δυστυχώς δεν είναι, και μάλιστα είναι πιο θορυβώδης από τους προηγούμενους SilenX. Για τον SilenX Pro IXP-76-14 στην ιστοσελίδα της εταιρίας αναφέρονται τα εξής για το συγκεκριμένο μοντέλο: Οι ανεμιστήρες που λένε 60 στη συσκευασία είναι 72 CFM τελικά; Πηρα προσφατα τον ixp-76-14..απο airflou dn 3erw pws einai..παντως απο θορυβο η εταιρια ψευδεται.εκτος αν κανει τις μετρησεις και μιλαει για αποσταση 3μετρων απο το φαν.:evil: ακομη κ στα 5v δν ειναι 14dBA..(exontas κατα νου εναν ζαλμαν 12αρη π εχω και ο οποιος στα 5ν ειναι περιπου 20dBA συμφωνα με την εταιρια..κ πραγματι ειναι ησυχος).fantasteite sta 12ν p leei h etairia.. δν πιστευω πως ειναι ελατωματικο μοντελο..αλλα ακομη κ να ειναι..τι γινεται?ολοι ελατωματικα εχουμε?τοτε μιλαμε για εργοστασια μαπες με 1 στα 10 καλα προϊόντα. αν δν με πιστευετε go ahead and buy it..επισης οι μετρησεις του silentpreview ουτε στο ελαχιστο δν φτανουν τα λεγομενα της εταιριας. edit: να σημειωσω οτι η ποιοτητα κατασκευεις δν μ φαινεται και ιδιαιτερα καλη(οπως θα επρεπε για τα λεφτα του..) μοιαζει με κακης ποιοτητας πλαστικο που σπαει ευκολα..πολυ "κοκκαλινο" φαινεται να ειναι...
pusher Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Με θόρυβο δεν είχα πρόβλημα... Δε ξέρω αν τηρούνταν ή όχι οι προδιαγραφές, αλλά σίγουρα ο θόρυβος αρχικά ήταν σε ανεκτά επίπεδα. Το πρόβλημα όμως που έχει παρουσιαστεί με έχει μπερδέψει. Πώς γίνεται τη μία να μπλοκάρει και την άλλη να δουλεύει άψογα; Τι μπορεί να συμβαίνει;
kx5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Το πρόβλημα όμως που έχει παρουσιαστεί με έχει μπερδέψει. Πώς γίνεται τη μία να μπλοκάρει και την άλλη να δουλεύει άψογα; Τι μπορεί να συμβαίνει; Έτσι θα συμπεριφέρεται μέχρι που θα κολλήσει εντελώς. Δεύτερη φορά μου συμβαίνει. Για κάποιο λόγο σταδιακά κάμπτεται ο άξονας ή η βάση του άξονα, με αποτέλεσμα η φτερωτή να βρίσκει στα τοιχώματα.
pusher Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Έτσι θα συμπεριφέρεται μέχρι που θα κολλήσει εντελώς. Δεύτερη φορά μου συμβαίνει.Για κάποιο λόγο σταδιακά κάμπτεται ο άξονας ή η βάση του άξονα, με αποτέλεσμα η φτερωτή να βρίσκει στα τοιχώματα. Μάλιστα... Για να δούμε αν είναι όντως έτσι! Πάντως εύχομαι να πάρει τα πάνω του... Σήμερα δεν παρουσίασε το παραμικρό. Αντιθέτως χθες τη μισή μέρα υπολειτουργούσε και έκανε και θόρυβο!
kx5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 tip: Αν κάνει θόρυβο χαλάρωσε λίγο τις βίδες του (όχι πως είναι σοβαρή λύση...).
dpetka2001 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 παιδιά τι γνώμη έχετε για τον Papst Fan 4412 F2 GLL, 120 x 120 x 25 mm, 18 dBa?? η και το αδερφάκι του που είναι πιο θορυβώδες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.