pusher Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 [...]Το ότι δεν είναι κορυφαίος πάει κανονικά, ποιός σου είπε ότι ότι γράφει ο κατασκευαστής στα χαρτιά ισχύει κανονικά ? Για πάρε τον, και έλα να μου πείς αν είναι σε αυτά τα db. Δυστυχώς δεν είναι, και μάλιστα είναι πιο θορυβώδης από τους προηγούμενους SilenX. Πάντως από τα 90 & τα 18 πόσο να κλέβει; Και οι άλλοι κατασκευαστές δεν κλέβουν; Κοίτα και τις προδιαγραφές του SFF21F σε αυτή τη σελίδα --> http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html. Υπάρχει περίπτωση να είναι σε αυτό το επίπεδο ο SilenX και να λέει 90 και 18; Και αυτή η σύγκριση γίνεται με την παραδοχή ότι η Scythe είναι ειλικρινής. Δε ξέρω περισσότερα επ' αυτού. Περιμένω τη γνώμη σου! Apo to multirama xtreme tous agorasa! Αν είναι αυτή --> http://www.multirama.gr/Multirama/category.aspx?a_id=111&cc_id=Fans η σελίδα τώρα δεν τους βλέπω!
pusher Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Πολλοί αθόρυβοι δεν βγάζουν... Αλλά αν λέω αν...θες fan, take a look Τι να τον κάνω αυτόν; Άσε που από θόρυβο... δεν παίζεται. Αν ήθελα απορροφητήρα θα τον έπαιρνα! Αξιοσημείωτο μοντέλο πάντως!
pusher Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Συγγνώμη για τα συνεχόμενα posts από όλους. Bill εσύ με την εμπειρία σου ποιον θα διάλεγες ως καλύτερο 12άρη στις παρακάτω κατηγορίες: 1. Μεγαλύτερο airflow 2. Καλύτερη σχέση στάθμης θορύβου - airflow ;
sotos 1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Αυτον εχω εγω αρκετα καλος και αθορυβως ριξε μια ματια
billpeppas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Συγγνώμη για τα συνεχόμενα posts από όλους. Bill εσύ με την εμπειρία σου ποιον θα διάλεγες ως καλύτερο 12άρη στις παρακάτω κατηγορίες: 1. Μεγαλύτερο airflow 2. Καλύτερη σχέση στάθμης θορύβου - airflow ; 1. Super easy, Delta FTW. Κλασικό παράδειγμα ο FB12EHE με τα 189CFM του 2. Εξαρτάται για τι το θέλουμε... αν χρειαζόμαστε δηλαδή high pressure ή δεν μας νοιάζει... άρα Yate Loon D12SL-12C είτε Antec TriCool 120mm / Scythe Kama Flow 120mm
pusher Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 1. Super easy, Delta FTW. Κλασικό παράδειγμα ο FB12EHE με τα 189CFM του2. Εξαρτάται για τι το θέλουμε... αν χρειαζόμαστε δηλαδή high pressure ή δεν μας νοιάζει... άρα Yate Loon D12SL-12C είτε Antec TriCool 120mm / Scythe Kama Flow 120mm Και πότε θέλουμε high pressure; Πότε έχουμε καλύτερη ψύξη; Με ή χωρίς high pressure;
kag3to Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 http://www.plaisio.gr/productsearch.aspx?keyword=silenxΤο συγκεκριμένο μοντέλο δεν το βλέπω στο ΠΛΑΙΣΙΟ! Στα MULTIRAMA η αναζήτηση δεν επιστρέφει αποτελέσματα! Εδώ δεν βρίκες τον ανεμιστήρα που πρωτοαναφέρεις στο πόστ? Αν ναι ξαναμπες να δεις πως υπάρχει και άμα ενδιαφέρεσαι για τον 12αρι δες εδώ...πάντος 22? δεν είναι πολλά?:???:
kx5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Να αναφέρω ένα περιστατικό με το Multirama Extreme. Αγόρασα πριν λίγες μέρες ένα SilentX και πριν τον τοποθετήσω παρατήρησα πως 1)Η συσκευασία είχε ανοιχθεί και το αυτοκολητάκι πάνω στο μοτέρ ήταν κατά το ήμισυ ξεκολλημένο, 2)Υπήρχαν επιπλέον 4 αποστάτες σιλικόνης έξω από το σακουλάκι με τα παρελκόμενα. Με δύο λόγια ο ανεμιστήρας είχε χρησιμοποιηθεί και τον ξαναβάλανε στο ράφι. Επειδή βαριόμουνα να κατέβω κέντρο τον κράτησα αλλά... προσοχή στις αγορές. Ειδικά για τον ακριβό SilentX δεν δικαιολογούνται τέτοια πράγματα.
pusher Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Εδώ δεν βρίκες τον ανεμιστήρα που πρωτοαναφέρεις στο πόστ?Αν ναι ξαναμπες να δεις πως υπάρχει και άμα ενδιαφέρεσαι για τον 12αρι δες εδώ...πάντος 22? δεν είναι πολλά?:???: Για κοίτα τις προδιαγραφές που δίνω στο πρώτο post, σύγκρινε και πες μου αν είναι ίδιοι, γιατί εξακολουθώ να τους βλέπω για διαφορετικούς! Να αναφέρω ένα περιστατικό με το Multirama Extreme. Αγόρασα πριν λίγες μέρες ένα SilentX και πριν τον τοποθετήσω παρατήρησα πως 1)Η συσκευασία είχε ανοιχθεί και το αυτοκολητάκι πάνω στο μοτέρ ήταν κατά το ήμισυ ξεκολλημένο, 2)Υπήρχαν επιπλέον 4 αποστάτες σιλικόνης έξω από το σακουλάκι με τα παρελκόμενα. Με δύο λόγια ο ανεμιστήρας είχε χρησιμοποιηθεί και τον ξαναβάλανε στο ράφι. Επειδή βαριόμουνα να κατέβω κέντρο τον κράτησα αλλά... προσοχή στις αγορές. Ειδικά για τον ακριβό SilentX δεν δικαιολογούνται τέτοια πράγματα. Όταν λέτε όλοι Multirama Extreme αναφέρεστε στα γνωστά Multirama; kx5 πες μας και τις εντυπώσεις σου από τον ανεμιστήρα; Έμεινες ικανοποιημένος; (Εκτός από το περιστατικό με το μαγαζί). Είναι όντως "αθόρυβος". Ποιο μοντέλο έχεις πάρει;
kx5 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Το multirama extreme είναι μόνο στη Στουρνάρη δίπλα από το γνωστό Multirama. Πήρα τον 92αρη 14dbA 42cfm για πίσω και σκοπεύω να τοποθετήσω άλλον ένα μπροστά (τώρα έχω ένα Νoiseblocker SE2). Τον έβαλα σε λειτουργία μόνο του και όντως έχει πολύ καλή ροή. Από θόρυβο τα πάει πολύ καλά (έκτος και αν τον πλησιάσεις στο αυτί σου - ακούγεται ένα σπαστικό τσικ-τσικ-τσικ). Εντύπωση μου έκανε το υλικό κατασκευής που τον κάνει πανάλαφρο αλλά και ευαίσθητο. Όταν τον βίδωνα ακούστηκαν μερικά σκρατσ-σκρατσ σα σπασιματάκια. Θέλει προσοχή. Διαφορα στο θόρυβο που παράγει το σύστημα δεν είμαι σε θέση να κρίνω ακόμα καθώς έχω 3 θορυβώδη ανεμιστήρια (μπροστά, γραφικών, PSU). Θα τα αλλάξω σιγά σιγά με SilenX.
pusher Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μερικές σημαντικές ερωτήσεις (παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει): 1. Το manual της μητρικής μου αναφέρει: The fan connectors support cooling fans of 350 mA ~ 2000 mA (24 W max.) or a total of 1 A ~ 3.48 A (41.76 W max.) at +12V. Το μεγαλύτερο ρεύμα όμως που βλέπω σε iXtrema Pro Fan είναι 0.24 Α. Υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση που τον συνδέσω με τη μητρική μου;2. Η ταχύτητα των ανεμιστήρων αυτών δεν είναι σταθερή, έτσι; Μπορεί να ρυθμιστεί μέσα από το BIOS εφ' όσον κάτι τέτοιο υποστηρίζεται από τη μητρική; 3.α. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ υπάρχουν 2 12άρηδες iXtrema. Ο ένας είναι ο SilenX Pro IXP-76-14. Στην ιστοσελίδα της Silenx αναφέρονται τα εξής για το συγκεκριμένο μοντέλο: cfm 72* . . . * - 60 shown on packaging of earlier versions as only test data based on preproduction units were available at the time. Compared to the IXP-74-14, offers higher static air pressure, ideal for heatsink use. Να υποθέσω ότι δεν υπάρχουν στην κυκλοφορία κομμάτια των 60 CFM ακόμη κι αν αυτό αναγράφεται στη συσκευασία τους; 3.β. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ υπάρχει και αυτός ο 12άρης. Μήπως μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ποιος από όλους τους 120 mm που έχει η Silenx σε αυτή τη σελίδα είναι; 4. Τέλος σε ένα κουτί το οποίο δε διαθέτει τοποθετημένο άλλον ανεμιστήρα ο 12άρης που θα μπει στο οπίσθιο μέρος του είναι καλύτερο να βγάζει αέρα παρά να βάζει, έτσι;
pusher Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Κανείς; Δε γνωρίζει κανείς ούτε μία από τις 5 απαντήσεις;
tolis86 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 εχω δει φωτογραφιες του 12αρη που ειχε φουσκωσει και οι λεπιδες εξιναν το σκελετο!!!!20 ευρο πραμα....
pusher Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Για τον SilenX Pro IXP-76-14 στην ιστοσελίδα της εταιρίας αναφέρονται τα εξής για το συγκεκριμένο μοντέλο: cfm 72* . . . * - 60 shown on packaging of earlier versions as only test data based on preproduction units were available at the time. Compared to the IXP-74-14, offers higher static air pressure, ideal for heatsink use. Οι ανεμιστήρες που λένε 60 στη συσκευασία είναι 72 CFM τελικά;
eon.s60 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Έχω 2 τέτοια μέσα... Μπορεί το μοτέρ τους να μην ακούγεται αλλα στο full ο αέρας που βγαίνει κάνει έναν θόρυβο... Ειδικά όταν βαράει στα fins την ninja... http://www.silenx.com/ixtremaproledfans.asp?sku=ixp-74-14l http://img255.imageshack.us/my.php?image=ninjarc9.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.