fantno Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 re paidia apenergopiontas to sata apto bios ontos prospernas to problhma k blepeis ton disko ala xaneis to dvd-rom !!! toulaxiston etsi egine me to diko mou hp lap ,enw mporei na bootarei apo dvd den to blepei san syskeyh otan mpei sta windows !!! oute sta administrative tools , kamia pi8anhlysh gia auto ???
sickboy.01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Εχω εξαφανιστει γιατι εβαλα το Virtual PC, εβαλα μια εκδοση των ΧΡ (256 ram) που ηταν πειραγμενη (ελειπαν καποια πραγματα απο μεσα για να την κανουν πιο ελαφρυα) και ειχα τα προβληματα που ανεφερε ο φιλος παραπανω. Το ποντικι σερνοταν, drag n drop δεν επαιζε, δεν εβλεπε τους σκληρους δισκους του συστηματος (παρα μονο τον virtual) και μου εβγαλε κατα την εγκατασταση καποιο προβλημα για το 'virtual machine' (αν θυμαμαι καλα). Τελος παντον, ειμαι στη φαση που βαζω τα κανονικα WinXP με SP2 integrated να δω τι θα γινει επιτελους. Ασε που δεν την παλευω και με τη ζεστη...
Wise_One Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Ισως (λέω ίσως) το ότι ήταν πειραγμένη η έκδοση σου έκανε αυτά τα τρελά. Εγώ θα σου πρότεινα να έβαζες μια κανονική έκδοση και να έβλεπες.
fantno Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Αν το ξαναενεργοποιήσεις; energopiontas to sata apto bios den mporei na bootarei sta windows , mpros gkremos k pisw rema pou lene epsaksa brika tous drivers ala den ginete na tous egkatastisw enw to sata einai apenergopiimeno apto bios diabasa sto txt pou einai stous drivers k phga k ta ebala sto folder pou 8a ta ebaze an ta egka8istousa c:\program files\intel\Intel® Matrix Storage Manager reboot k pali tzifos kamia allh idea p.s ypalhlos ths hp-usa mou eipe aposyndese k ksanasyndese to dvd apto laptop k apeggatestise k ksanavale tous drivers tou dvd (enw tou eixa pei den to blepei !):shock: ... trela poulane telika ?
sickboy.01 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Ισως (λέω ίσως) το ότι ήταν πειραγμένη η έκδοση σου έκανε αυτά τα τρελά. Εγώ θα σου πρότεινα να έβαζες μια κανονική έκδοση και να έβλεπες. Υποψιάζομαι ότι φταίει το γεγονός ότι δεν έβαλα ο μ@λάκ@ς τα Additions. :mad: Ξαναπροσπαθω και επανέρχομαι.
lefi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δυστηχώς δεν μπορούσα να μπω στο ίντερνετ για προσωπικούς λόγους, φίλε Wise_One όταν λέω δίκτυο εννοώ αυτό που κατάλαβες δηλαδή να έχω έναν κοινό και για τα δύο λειτουργικά φάκελο, το ποντίκι είναι "απλό USB" τι drivers μπορεί να χρειάζεται; τι εννοείς όταν λες μέγιστη απόδοση;
Wise_One Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Λέγοντας Μέγιστη Απόδοση, εννοώ ότι απενεργοποιούνται όλα τα γραφικά κι έτσι ο υπολογιστής δεν επιβαρύνεται με την αναπαραγωγή τους. Το interface θα φαίνεται σαν τα windows 98. Αξίζει όμως κατά τη γνώμη μου. Για να φτιάξεις ένα share folder για τα δύο λειτουργικά (αυτό έχω κάνει κι εγώ και δουλεύει άψογα. Είναι μεγάλη ευκολία) κάνεις το εξής. Ανοίγεις το Virtual PC Console. Πηγαίνεις στο Help > Virtual PC Help. Ακολουθείς αυτή τη διαδρομή. Virtual PC > How to Help for Virtual PC > Use Virtual PC > Share Data Among... > Share A Folder... Διαβάζεις τις οδηγίες και το φτιάχνεις. Είναι πολύ απλό.
vakouk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 file molis to egrapsa gia kapoion allon http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=201021 akolouthise tis odigies kai pisteuo na sou lithi to provlima
codefragger Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 >>dv6520ea apoti katalabenw exeis 1gb ram (2x512) me 1 giga den tin paleveis sta vista poso malon an exeis kai deftero leitourgiko na trexei. xp me sp2 se 256 ram einai skotoma :-P. zorizeis kai to host kai to guest mixanima. an to virtual pc su dinei tin dinatotita pe3e me tin ram tu guest 256<->750 kai des an 8a exeis diafora stin apodosi su. skepsou mono oti ta vista xrisimopoioun ton disko se idle state gia diafora pragmata. taftoxrona omos me ta xp anoikta kai 256 ram to pagefile doulevei karga. ti na protoe3ipiretisei o kaimenos o diskos... ase pu trexei kai to page twn vista giati me ena 1 giga den exeis arketi mnimi gia tpt... >>Το ποντικι σερνοταν, drag n drop δεν επαιζε, 8a proteina vmware gia na kaneis to virtual machine. molis valeis ta xp kaneis install kai ta vm tools gia xp (einai paixnidaki) kai ola doulevoun roloi. >> δεν εβλεπε τους σκληρους δισκους του συστηματος (παρα μονο τον virtual) afto einai kalo... an sto vmware baleis ta vmware tools mporeis na kaneis drag and drop. kai bebaia panta host/guest epikoinonoun mesw diktyou afta ... kali tyxi
Wise_One Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ε εντάξει τί να γίνει... Πάντως έτσι όπως το έχω μέχρι στιγμής δε βλέπω να σέρνεται. Με την απενεργοποίηση του Aero θα είμαι πιστεύω καλύτερα... Βέβαια θέλω να δώ πως θα πηγαίνει που εγκατέστησα την DB2 στα ΧΡ.
kondoras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Lefi, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με SATA και XP σε σταθερό Η/Υ χωρίς floppy (είπα να κάνω οικονομία ο @#$άκας!) και η λύση τελικά ήταν το nlite. Μόνο που πρέπει να βρεις τους σωστούς drivers, το nlite στους περνάει (slipstream είναι η ορολογία αν θες να το κάνεις αναζήτηση) μέσα στο ISO των Windows, το καις με συγκεκριμένο τρόπο στο Nero και είσαι έτοιμος! Δες πλήρεις οδηγίες εδώ: http://icrontic.com/articles/slipstreaming_windows_easy. Εσένα σε ενδιαφέρει το κομμάτι που λέει για SATA drivers και για burning. Καλή τύχη!
bilco Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δοκιμασμένο (το έκανα πριν μια εβδομάδα με εγκατάσταση ΧΡ σε ΗΡ λάπτοπ) Η λύση έρχεται από τη lenovo (απτην ΗΡ δεν υπάρχει). Κατεβάζεις τους drivers από εδώ http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-62909.html (το 7kim06ww.exe) και τρέχεις το αρχείο. Αυτό θα αποσυμπιεστεί στο C:\DRIVERS\WIN\IMSM. Ανοίγεις τον φάκελο C:\DRIVERS\WIN\IMSM\PREPARE και τρέχεις το install. Επανεκκίνηση και απο το bios utility ενεργοποιείς το Sata native support. Όταν ξεκινήσουν τα ΧΡ (ναι θα ξεκινήσουν) θα βγει ο οδηγός εγκατάστασης νέου υλικού και θα συμπεριλάβεις την θέση C:\DRIVERS\WIN\IMSM για αναζήτηση. Αφου εγκαταστήσει τον driver θα ζητήσει πάλι επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος
pastella Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 bilco αυτο που λες περι ΗΡ θα μπορεσω να το κανω και στο VAIO Που εχει ιδιο BIOS κια δεν βρισκω αυτην την ρυθμιση? ΝΑ μην καθομαι και διαβαζω τσαμπα ολα τα readme απο το φακελο drivers του C...
TonyMontana Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 παίδες καλησπέρα, θέλω να πάρω αυτό το Laptop και να βάλω windows xp. Θα δοκιμάσω την λύση με slipstreaming των driver για τον sata controller. Το θέμα είναι τι γίνεται με όλους τους υπόλοιπους drivers για windows xp;;;; Το site της HP δεν έχει σχεδόν καθόλου drivers για XP... τι λύση υπάρχει;; ευχαριστώ προκαταβολικά, Τονυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.