Sadako Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Λοιπόν.. Όλα άρχισαν χτες. Είχα βάλει πριν από καιρό να μου ζητάει password όταν ήταν να μπει στα windows. Αλλά επειδή βαρέθηκα την όλη διαδικασία, είπα χτες να το βγάλω. Το θέμα ήταν, ότι ακόμα και να έβγαζα το password, πάλι μου έβγαζε την logon screen, όπου έπρεπε να πατήσω το κουμπάκι με το user account μου. E, είπα να το βγάλω ΚΑΙ αυτό. Κάνω λοιπόν την καθιερωμένη έρευνα στο google, βρίσκομαι σε μια σελίδα που υποτίθεται ότι σου έλεγε πως να το κάνεις αυτό, έλεγε απο το start -> run να γράψω κάτι σαν 'control userpassword2' (ΔΕΝ θυμάμαι ακριβώς, και δεν βρίσκω τώρα την ίδια σελίδα στο google), κι απο κει να επιλέξω λέει το account μου, και να κάνω untick το να επιλέγει να βάλει password. Απλά φαίνεται είπα.. Πατάω λοιπόν, κάνω reboot, όντως δε μου βγάζει login, ωραία λέω, το κατάφερα.. ΑΜ ΔΕ. Μου ανοίγει το desktop, το 'κλασσικό' wallpaper των windows αντί για αυτό που είχα βάλει εγώ, μόλις 5-6 desktop icons (απο τα 40 που είχα περίπου :-?), όλες οι ρυθμίσεις μου είχαν κάνει φτερά.. Μετά τον αρχικό πανικό, κάνω Log off -> switch user, και βλέπω ΕΥΤΥΧΩΣ το παλιό μου profile ακόμα εκεί. Το επιλέγω, ωραία και καλά, μου το ανοίγει, και τα βλέπω όλα όπως ήταν. Όταν πάω λοιπόν να κάνω shut down (απο το κανονικό μου Profile, αυτό που χρησιμοποιούσα πάντα), μου βγάζει ένα μήνυμα ότι οι changes θα χαθούν, εγώ κατάλαβα ότι εννοούσε το profile που μου δημιούργησε (με τα 5-6 desktop icons κλπ), πατάω ΟΚ. Και σήμερα το πρωί που ξυπνάω, διαπιστώνω ότι το παλιό μου profile ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ :confused: ως επιλογή για να κάνω switch σε αυτό. Μετά το κλασσικό ψάξιμο στο google, βρίσκω μια σελίδα που λέει ότι για να κάνεις recover corrupted profile, πας απο το my computer -> properties -> advanced -> user profiles, από κεί (αφού έχεις δημιουργήσει ένα νέο profile με administrative access), θα αντιγράψεις το παλίο στο νέο. Εκεί ένα 'ενθαρρυντικό' είναι ότι βλέπω το παλιό μου profile παρόν (με μέγεθος μάλιστα 3.27GB,άρα δεν έχει σβηστεί εντελώς) αλλά μόλις πάω να κάνω αυτό που είπε, μου πετάει error και access denied. Ακόμα και απο τα documents and settings αν πάω, στο folder αυτό μόλις πάω να μπω, μου πετάει ένα textbox με 'is not accessible - access denied'.. Προφανώς κάτι θα μου ξέφυγε, την έκανα όλη τη δουλειά και στις 3 το πρωί, ελπίζω κάποιος να με διαφωτίσει πως να επιστρέψω στο παλιό μου profile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.