Προς το περιεχόμενο

2900xt vs 8800gts

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα θα είναι στο Crysis. ΄Οσων αφορά τον φίλο σου πήρε μάλλον την 8800 με 320 μνήμη και όχι 640.

Γιατι θα σε χαλαγε μια 8800gts 320mb με 200 ευρω!!!!

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

an paizei se panw apo 19 intses o8onh (pou h analysh einai panw apo 1280x1024) nai...giati ekei arxise kai zorizetai...

Δημοσ.

Μια χαρα του ειναι!!Τελικα ειστε ολοι τελειομανεις εδω περα.Και 50 ευρω να σας λεγανε μια 8800gts δεν θα την περνατε.

• Super Moderators
Δημοσ.

an den tous kanei giati na thn paroun? px o littlelouiveggos pairnei 27ara TFT auth thn vdomada...ti na pai3ei stis analyseis (native) ths 27aras mia 8800GTS me 320mb?

Δημοσ.
Μια χαρα του ειναι!!Τελικα ειστε ολοι τελειομανεις εδω περα.Και 50 ευρω να σας λεγανε μια 8800gts δεν θα την περνατε.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

oxi k etsi....

aloi volevonte k me xiroteres Vga.

i 8800gts einai aristi lisi gia ta lefta tis, min geliomaste.

Δημοσ.

Να πω και εγώ την γνώμη μου σαν πρόσφατα κάτοχος της evga(γιαούρτι πηρα??:P) 8800gts 640mb.Nα πω μόνο ότι χρόνια ήμουν οπαδός της ati και είχα αρκετές κάρτες της όπως τις 9250,9600,x800gt,1950pro.O βασικός λόγος που με έκανε να στραφώ προς τις nvidia ειναι γιατί ποτε με μια ati κάρτα δεν θα δεις στο pc σου κάτι σαν αυτό

http://www.ubuntuvideo.com/the_power_of_kubuntu

και βέβαια είναι εξοργιστικό για μας τους linuxdes να μας σνομπάρει η amd-ati με αυτόν το τρόπο.

Τωρα για την απόδοση της κάρτας σε games στα windows.Την κάρτα την δοκίμασα με αρκετά παιχνιδια και εμεινα οχι μονο ικανοποιημένος αλλα ενθουσιασμένος :).Tι να πω μετα την προηγούμενη τραυματική εμπειρία μου με μια 7800 τωρα εμείνα μλκ απο την nvidia που έχει βγάλει μια τοσο σωστη κάρτα.Ισχη,χρώματα,αποδοση αλλα και να μην μασάει σε κανένα game που την δοκίμασα.Να πω τα παιχνίδια που την έχω τρέξει αναλυτικά

Lord of the rings online-Σε αυτό το game υπάρχει ένα σημείο που γονατίζει καθε πανησχηρο μηχάνημα και λέγετε bree.Mε αυτήν την κάρτα απο τα 10-20 fps και απιστευτο lagarisma που ειχα πριν τωρα ετρεχε μια χαρα σε σχεση με την περιοχη.Το game γενικά το παίζω σε ultra high και το lagarisma ειναι σπανιο.

Vampire The Masquerade Bloodlines. Παλιό game αλλά είναι τόσο κακογραμμένο που και αυτό έχει τεράστιες απαιτήσεις.Ε με την καρτά όλα στα high και πουθενά κολληματα εκτος απο σημεια που πριν απλα δεν κουνιόσουνα

Σε λιγες μέρες θα έχω δοκιμάσει και oblivion,guild wars,fear θα πω και αλλες εντυπωσεις.

Για την ερώτηση 8800 δαγκωτό.

edit:guild wars Oλα στο high και σε περιοχές σαν το kamadan dis 1,sunspear sanctuary dis 1 το lag ουτε σαν υποψια.

Δημοσ.
Να πω και εγώ την γνώμη μου σαν πρόσφατα κάτοχος της evga(γιαούρτι πηρα??:P) 8800gts 640mb.Nα πω μόνο ότι χρόνια ήμουν οπαδός της ati και είχα αρκετές κάρτες της όπως τις 9250,9600,x800gt,1950pro.O βασικός λόγος που με έκανε να στραφώ προς τις nvidia ειναι γιατί ποτε με μια ati κάρτα δεν θα δεις στο pc σου κάτι σαν αυτό

http://www.ubuntuvideo.com/the_power_of_kubuntu

και βέβαια είναι εξοργιστικό για μας τους linuxdes να μας σνομπάρει η amd-ati με αυτόν το τρόπο.

ΧΑΧΑΧΑ, εισαι σοβαρος? Το beryl με την ati 1900GT μου τρεχει αψογα!

Για την ακριβεια στο benchmark που εχει μεσα στο manager (οταν δεν κανω κατι φυσικα στο pc) τρεχει με 500FPS+, ακομα και χιονια να βαλεις, ακομα και τον κυβο να γυρνας, ακομα και αλλα διεργασιες να τρεχεις απο πισω, τα καρε ποτε δεν πεφτουν κατω απο 200FPS.

Δημοσ.

Και φυσικά το beryl δεν το τρέχεις native απο την session σου αλλά έχεις προσθέσει την bugarismeni xgl session που ακόμα και η suse την έχει παρατήσει να την αναπτυσει.Και ξέρεις ποιός ο λόγος?Οτι οι official driver στους ati driver δεν έχουν aiglx.Δεν ξέρω και κατα πόσο το έχεις το linux σαν βασικό συστημα η το έχεις για να παίζεις με το beryl.Γιατί xgl-beryl και προγράμματα = απειρα κρασαρίσματα και προβλήματα.Με τις nvidia κάρτες βεβαια ποτέ δεν έχεις τετοια προβήματα.

Δημοσ.
Με τις nvidia κάρτες βεβαια ποτέ δεν έχεις τετοια προβήματα.

Αν εξαιρέσεις το πολύ γνωστό πρόβλημα με το "black window"...

Δημοσ.

+1 8800 GTS χωρίς δεύτερη κουβέντα!Full απόδοση σε οποιοδήποτε παιχνίδι!Και πάνω απ'ολα δεν ακούγετε η καρτούλα παιδιά!

Δημοσ.
Και φυσικά το beryl δεν το τρέχεις native απο την session σου αλλά έχεις προσθέσει την bugarismeni xgl session που ακόμα και η suse την έχει παρατήσει να την αναπτυσει.Και ξέρεις ποιός ο λόγος?Οτι οι official driver στους ati driver δεν έχουν aiglx.Δεν ξέρω και κατα πόσο το έχεις το linux σαν βασικό συστημα η το έχεις για να παίζεις με το beryl.Γιατί xgl-beryl και προγράμματα = απειρα κρασαρίσματα και προβλήματα.Με τις nvidia κάρτες βεβαια ποτέ δεν έχεις τετοια προβήματα.

Δεν εχω προσθεσει τπτ, το xgl, το beryl και τπτ αλλο.

Τρεχει απροβληματιστα και ταχυτατα.

Δημοσ.

Αυτό σου λέω razor εγω το linux το έχω σαν βασικό συστημα και οι official driver της ati ειναι για τα πανηγηρια.Σύμφωνα με το phoronix http://www.phoronix.com/

με τους official driver της ati σε linux μια 9250 έχει την ήδια απόδοση που έχει και μια 1950!!.Μιλάμε για τέτοια κατάσταση και απο την στιγμή που η nvidia υποστιρίζει με τους driver της μέχρι και sli σε εξαιρετική απόδοση.Ακόμα η ati δεν υποστιρίζει ένα μήνα μετά τις νέες της κάρτες ενώ ακόμα για τις 1950 δεν υπάρχει official υποστίριξη απλά μπορει να τρεξουν με αυτούς.

Τέλος πρόσφατα έγινε ξανά το merge beryl-compyz και σε ένα μήνα θα έχουμε την πρώτη έκδοση.Νομίζεις ότι θα τρέχει με την ati σου?Αμφιβάλω ενώ με τις nvidia το black window θα το έχουν αντιμετωπίσει.

Τωρα για τα windows πάλι επαιζα χτες το guild wars και ήτανε σε συγκρηση με την 1950 που είχα πριν λες και έπαιζα άλλο game.Aσε που δεν είχα ούτε ένα κόλημα μέσα στο game.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...