Προς το περιεχόμενο

Θέση στο κουτί για το ανεμιστηρακι των 12cm...

lef625

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πάντος στο PC μου και σε όσα PC έχω δεί από το πλάι βάζουν αέρα και από πίσω βγάζουν. (μπορεί να βγάζει και από το πλάι αλλά από πίσω είναι standar ότι βγάζει) για ακόμα καλύτερη ροή δοκίμασε να βάλεις έναν μπροστά να βάζει και ο άλλος από πίσω να βγάζει ;)

egv to akros antitheto piso na bazoun 2 enan sto plai na bazei kai 2 brosta na ta ksernane.

Δημοσ.

Το σωστο ειναι να μπαινει αερας απο το πλαϊ και απο μπροστα οπου υπαρχει καλυτερη ροη αερα και πισω και πανω να βγαινει.

Δημοσ.
egv to akros antitheto piso na bazoun 2 enan sto plai na bazei kai 2 brosta na ta ksernane.

εγώ πάντος τα έχω βάλει από μπροστά προς τα πίσω γιατί είναι και το σωστο :D.

Επειδή χρησιμοποιώ ένα cooler της Zalman το 9500LED το οποίο φυσάει προς τα πίσω

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα βαλω τον πισω να βγαζει και τον πλαινο να "ριχνει"! Δυστηχως του κουτι μου δεν εχει θεση για ανεμηστηρακι μπροστα, εχει βεβαια τρεις θεσεις στα πλαγια.

Δημοσ.

Εμενα που εχει μονο εναν πισω (8μμ) τι μπορω να κανω που εχω κ προβλημα με θερμοκρασιες.

αν βαλω μονο πισω θα κανει τπτ???

Δημοσ.

Κ γω με adaptor 80to120 δουλεύω κ είμαι ευχαριστημένος! Θέλεις όμως λίγο περισσότερο χώρο, έτσι; Μην τυχόν ακουμπάει πάνω σε καμια cpu για πχ. Κ λίγα περισσότερα ευρώ για να πάρεις κάτι καλό!

edit: 80mm ή 8cm!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...