Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το χάσανε το παιχνίδι...

ο κόσμος στις γιορτές θα χαλάσει λεφτά, από νέο έτος θα πάρουν τα φρύδια μου.

Δημοσ.
01-01-08 sta multirama 5 ekdoseis.

manual

http://support.asus.com/download/download.aspx

5 εκδόσεις;

Νόμιζα ότι υπάρχουν μόνο 2-3.

4 είναι οι εκδόσεις του eee pc (κλικ)

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι το Eee PC 8G ακόμα δεν κυκλοφόρησε (μου φαίνεται τέλος ή μέσα Δεκεμβρίου), ή λένε ότι να'ναι στα Multirama ή μετράνε και την διαφορά linux/ windows σαν έκδοση.

Δημοσ.

Θα αργήσει και ΑΝ βγει τελικά. Το όλο θέμα στηρίζεται σε κάτι που είχε πει 1ς εκπρόσωπος της Asus, αλλά επίσημα το διέψευσε η Asus.

Στην αναμονή...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά για το ASUS EEE 701 υπάρχει κανένα νεότερο? Κανένα μαγαζί που να το φέρνει και να μη σε κοροϊδεύουνε με αναμονή, αλλάζοντας κάθε βδομάδα την ημερομηνία άφιξης? Ακόμα και το http://www.technixx.gr άρχισε να το κάνει αυτό, ενώ ήταν μέχρι σήμερα πολύ τυπικοί σε παραδώσεις..

Το πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις??

Δημοσ.

Θα βγει εντός του έτους με 9αρα οθόνη αν θυμάμαι καλά και μάλιστα ΑΦΗΣ, οπότε δε νομίζω οτι αξίζει να πάρει κάποιος αυτό με την 7αρα αν δε θέλει να το δώσει αργότερα..

Δημοσ.

Απο οτι ακουγετε , τελικα δεν θα βγαλουν μοντελο με οθονη αφης(τουλαχιστον προς το παρον) , αλλα θα βγει μοντελο με 8.9 ιντσες.Tωρα μερικοι λενε οτι το κοστος της μεγαλυτερης οθονης θα ειναι μονο 20-40 δολλαρια πιο ακριβο αλλα δεν νομιζω να γινει ετσι , ουτε θα πεσουν οι τιμες τον προηγουμενων μοντελων οταν βγουν οι καινουριες εκδοσεις.

Επισης για τελος του μηνα ακουγεται οτι θα ερθει στην Ελλαδα, ελπιζω να μην τσιμπησουν τις τιμες λογω υψηλης ζητησης

Δημοσ.

Πάντως πέφτει πολλή κοροϊδία σχετικά με τη διαθεσιμότητα.. Και στην expansys τωρα γεμίσανε τα σχόλια από "ικανοποιημένους" χρήστες που "παρέλαβαν ακριβώς τη στιγμή που το περίμεναν".. ενώ το site αλλάζει την ημερομηνία άφιξης κάθε 2 βδομάδες για τις τελευταίες 8 από αυτές που το περιμένω..:(

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω αρχαίο topic για να μην ανοίγω καινούριο.

Έχω το Asus EEE 701 από όταν πρωτοβγήκε, στο οποίο άλλαξα RAM και έβαλα οθόνη αφής μόλις το πήρα.

Η χρήση του μέχρι τώρα ήταν ελάχιστη, μόνο για χάρτες σε σκάφος.

Αξίζει να πουληθεί; Πόσο θα μπορούσε να πιάσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...