Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτο ειναι ανταγωνιστης του OLPC ? Καλα δεν θα εχει σκληρο και dvd , ουτε vga ?Λιγο ψηλοακριβο μου φαινεται σε σχεση με το OLPC , εκτος αν φτιαξουν τα χαρακτηριστικα του λιγακι ,παντως εχει ωραια σχεδιαση....

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sorry τελειως ακυρο το eeepc ειναι καλυτερο αλλα θα μπορουσαν να βαλουν και αναγνωστη οπτικων δικων να ειναι λειτουργικοτερο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σύμφωνα με το eeeuser.com, η εμπορική διάθεση του eeepc θα ξεκινήσει στην Ευρώπη μάλλον τέλη Σεπτέμβρη - αρχές Οκτώβρη σε τιμές σαφώς μεγαλύτερες από τις αρχικές, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί από την Αsus.

Δημοσ.
σε τιμές σαφώς μεγαλύτερες από τις αρχικές.

της τάξεως του.... ;;;

(πω- πω, πως τα λέω και είμαστε και σε προεκλογική περίοδος)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

στις 16 του μηνός λέει ότι θα ανακοινωθούν οι τιμές. Από Ελλάδα, από Ευρώπη, από Αμερική... δεν με νοιάζει, εγώ θα πάρω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλο θα ειναι να περιμενετε λιγακι γιατι θα εχουμε ανακοινωσεις, εξαλλου οι γιορτες θα πλησιαζουν...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα ο φορητος της Asus ηρθε στην ελλαδα αλλα στα 400Ε!!!

Ενω στην υπολοιπη ευρωπη το βρισκεις 300ε εδω η πιο χαμυλη τιμη ειναι στο http://www.mgmanager.gr gia 400ε.

Πας και περνεις ενα κανονικο που ειναι και πιο γρηγορος και τελειωνεις.

Τι οικονομικο nb και βλακειες εδω ειναι ELADA

Δημοσ.

Παιδιά το δούλεψα το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!!! Ειναι ΠΟΛΥ αργό ακόμη και με linux και το touchpad ολίγον για κλάματα. Μάλλον χρειάζεται mouse ή πολύ εξάσκηση για να δουλέψεις καλά. Κατα τ' άλλα συμπαθητικούλι άλλα μοιάζει περισσότερο για παιχνίδι του JUMBO πάρα με laptop. Τα πλαστικά μέτρια (αναμενόμενο), η οθόνη το ίδιο, τα πλήκτρα μικροσκοπικά....δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να πετύχει.

Πάντως μην παραγγέλνετε χωρίς να το δοκιμάσετε γιατί μπορεί να μην είναι τελικά αυτό που περιμένατε.

Δημοσ.

Πανακριβο ως συνηθως στην χωρα μας γιατι απλα καποιοι το εκμεταλλευθηκαν να βγαλουν χρηματα, κριμα γιατι ακομα η επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα δεν εχει ανακοινωση για τοη φορητο..

Δημοσ.

Εγω το παραγγγειλα !!!

~350 ευρω ουτε καλο κινητο δεν παιρνεις.

Order Reference:CLOVE0711720CD

Thank yτou for placingο an order with Clove Technology for

Products

1 x ASUS Eee PC 701 4GB (ASUS-EEE, £187.00)

Delivery

£28

VAT

£37.62

Total

£252.62

Δημοσ.

Preorder ή το έχει άμεσα διαθέσιμο ;

Προς το παρών τα καταστήματα που το έχουν στην Ευρώπη και στέλνουν Ελλάδα είναι :

Αγγλία :

Overclockers.co.uk 199+ vat + shipping English Pound

clove 4gb + 4gb flash δώρο £252.62

Meshcomputers 199 Τελική 2 gb δίσκο English Pound

Γερμανία:

otebooksbilliger 299 + 40 Μεταφορικά για Ελλάδα

Δημοσ.
Παιδιά το δούλεψα το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!!! Ειναι ΠΟΛΥ αργό ακόμη και με linux και το touchpad ολίγον για κλάματα. Μάλλον χρειάζεται mouse ή πολύ εξάσκηση για να δουλέψεις καλά. Κατα τ' άλλα συμπαθητικούλι άλλα μοιάζει περισσότερο για παιχνίδι του JUMBO πάρα με laptop. Τα πλαστικά μέτρια (αναμενόμενο), η οθόνη το ίδιο, τα πλήκτρα μικροσκοπικά....δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να πετύχει.

Πάντως μην παραγγέλνετε χωρίς να το δοκιμάσετε γιατί μπορεί να μην είναι τελικά αυτό που περιμένατε.

Που το βρήκες φίλε Πάνο; Δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες? Αξίζει το κόπο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...