Προς το περιεχόμενο

Free hugs

kobogianitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλιζ γμτ...

μην το χαλάτε ΚΑΙ αυτό!

αν δε σας αρέσει τζους και αφήστε εμάς να χαιρόμαστε με τις ηλιθιότητές μας.. οι ηλίθιοι

ωχου.. ολα σε φλέιμ θα καταλήγουν; βαρέθηκα :(

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πλιζ γμτ...

μην το χαλάτε ΚΑΙ αυτό!

αν δε σας αρέσει τζους και αφήστε εμάς να χαιρόμαστε με τις ηλιθιότητές μας.. οι ηλίθιοι

ωχου.. ολα σε φλέιμ θα καταλήγουν; βαρέθηκα :(

+1000 σ'αυτό...

Δημοσ.

ΟΚ, εγώ προσωπικά δεν θα ξαναποστάρω στο συγκεκριμένο. Αλλά πριν αποχωρήσω...

Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας!!!

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

ρε μαν... εκφράζουμε τις αντιθέσεις μας με νορμάλ τρόπο ρε γμτ δεν είναι ανάγκη να λέμε για "μαλακίες-ηλιθιότητες" κτλ.

κ εγώ μπορώ να τα πω αυτά αλλά κουβέντα κάνουμε δε χρειάζεται να είμαστε ερριστικοί (πως στο καλό γράφεται..)

Δημοσ.
Πολλοί κάνατε λόγο για αποξένωση κλπ. Πότε δηλαδή ήμασταν λιγότερο αποξενωμένοι μεταξύ μας, σε βαθμό που να παίζουν αγκαλίτσες στο άσχετο; Δεν εννοώ στο άντρο της αποξένωσης, τις μεγαλουπόλεις, αλλά γενικότερα. Φαντάζομαι πως τέτοιο κλίμα μόνο σε κοινόβια χίππιδων θα συναντούσες (πρέπει να βοηθούσαν και τα ψυχοτρόπα :P ). Γιατί free hugs και όχι free pats on the back π.χ;

Και μία απορία: Αν κάποιος θέλει πραγματικά να συμμετάσχει σε "an example of a random act of kindness, a selfless act performed by a person for the sole reason of making others feel better" (Wikipedia), γιατί να μην προσφέρει εθελοντική εργασία, βοηθώντας άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη, όπως ανθρώπους στην 3η ηλικία ή άτομα με ειδικές ανάγκες; Μήπως επειδή κάτι τέτοιο απαιτεί commitment σε μεγαλύτερο βαθμό;

Θέλω λοιπόν να καταλήξω στο εξής: Όχι στα lame κινήματα που διαδίδονται συνεχώς ως μόδα μέσω του Διαδικτύου. Μην περιμένετε να σας πουν οι άλλοι τί μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε το συνάνθρωπό σας. Βγείτε μία βόλτα έξω στον κόσμο, ανοίξτε τα μάτια σας. Κοιτάξτε προς τα εκεί από όπου συνήθως αποστρέφετε το βλέμμα σας και θα δείτε πού υπάρχει πραγματικά ανάγκη...

+100000000000000

Επισκέπτης
Δημοσ.

Koμπογιανίτη ασχέτως για το τι πιστεύουμε εμείς για τις "free hugs", αφενός δημοσίευσες κάτι για το οποίο ο καθένας μπορεί να έχει ότι γνώμη γουστάρει, αφετέρου όμως έχεις κάνει 10 μηνύματα, από τα 14 συνολικά, στα οποία εμέσως πλην σαφώς μας τα χώνεις επί προσωπικού και φαίνεται να τραβάς και διάφορα ζόρια μεταξύ των οποίων το πόσα μηνύματα έχει κάνει π.χ ο Lucifer και που τα έκανε κλπ κλπ. (αυτό θα πει... ειρωνία)

Μεγάλε, είμαι της απόψεως σου χρειάζονται πολλές free hugs, γιατί στην ουσία δεν γράφεις για free hugs αλλά για να τσακωθείς. Το νήμα είναι εκπαιδευτικό από μόνο του και μπορεί να είναι και ενδιαφέρον για σεμινάριο ψυχιατρικής.

Y.Γ

Αν για κάθε ηλιθιότητα χρειάζεται να κάνεις μία καινούργια εγγραφή, ασ' το καλύτερα το ρημάδι. Εκτονώσου με τίποτα άλλο όπως κάνουμε κι εμείς οι βάρβαροι. Free μπάφλες κλπ, να μην σε παρεξηγήσουνε κιόλας στη γειτονιά.

Δημοσ.

Το free hugs μας πείραξε τώρα...

Εδώ άλλοι-άλλες τρέχουν στο γήπεδο να πάρουν τη βρώμικη φανέλα του Ριβάλντο ή το σώβρακο του Ρουβά :mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε judas κανένας δεν έγραψε εδώ να λιθοβολήσουμε αυτούς που τους αρέσουν οι free hugs. Αν άνοιγα ένα νήμα για το άλμα με αλεξίπτωτο από ταράτσα, οι μισοί θα ήταν ενθουσιασμένοι και οι άλλοι μισοί θα το έβρισκαν μ@λακία. Δεν υπάρχει πιο απλό πράγμα. Και έχει αρχίσει να με ενοχλεί και λίγο η φασιστική επιβολή των απόψεων για κάθε ηλιθιότητα, ότι ντε και καλά είναι "ωραίο και καλό και ευγενικό" και 'γω θα πρέπει να το πάρω τοις μετρητοίς. Ο καθένας έχει δικαίωμα άποψης για το οτιδήποτε. Αν συζητήσουμε για την φανέλα του Ριβάλντο, ευχαρίστως θα γράψω την άποψή μου.

Δημοσ.

Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ του να απορρίπτεις κάτι και του επειδή το απορρίπτεις να το ονομάζεις ηλιθιότητα δεν έχω κάτι να σου πω. Κι όσο για τις "επιθέσεις" ήταν μία και μόνη και ζήτησα συγγνώμη από το άτομο στο οποίο την έκανα. Αν διάβαζες όλα όσα έχουν γραφτεί μάλλον θα καταλάβαινες. Δεν είσαι υποχρεωμένος βέβαια να το κάνεις αλλά καλό θα ήταν να μην κρίνεις χωρίς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Προηγήθηκαν αρκετές άμεσες/έμμεσες προσβολές της μίας και μοναδικής (αντ)επίθεσης. Αυτά...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε η αλήθεια είναι πως όλοι πλακίτσα κάναμε και το θέμα προσφέρεται κιόλας για τέτοιους διαλόγους. Τώρα στην κρίση του καθενός είναι να πιστεύει ότι είναι "πολύ ωραίο" ή ότι έιναι "ηλιθιότητα". Κανένας δεν επιτρέπεται να επιβάλλει την άποψή του στον άλλον. Οι προσβολές -αν υπήρχαν τέτοιες- νομίζω δεν είχαν περιεχόμενο εσένα συγκεκριμένα, αλλά τις "free hugs", εκτός αν είσαι ο ηγέτης του κινήματος ή κάτι τέτοιο. Και τέλος πάντων πρέπει να μάθετε να συζητάτε πριν αρχίσετε να κατηγορείτε τον κόσμο για διάφορα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

molis elava ena email

http://agaliasma.blogspot.com/

GIVE A HUG

Πανελλήνιο κάλεσμα αγκαλιάς - αγάπης.

Τις κρίσιμες αυτες ημέρες που διανύουμε

για την ελλάδα

έχουμε όλοι ανάγκη για αγάπη. Ζούμε στην

κοινωνία της αποξένωσης και της μοναξιάς

έχοντας την ανησυχια και το αγχος

της καταστροφής του πλανήτη.

Κατεβείτε όλοι στο σύνταγμα

στην μεγαλύτερη συγκέντρωση αγάπης

και αγκαλιάστε τον άλλον και μεταδώστε θετική

ενέργεια. Χαρίστε μια αγκαλιά!

Σύνταγμα Τετάρτη 05/09 στις 7 το απόγευμα.

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! :)

Δημοσ.

Κάθε Τετάρτη θα οργανώνει και μια εκδήλωση ένας blogger; Πάντως το free hugs είναι αρκετά διαδεδομένα στο εξωτερικό. Εμένα μου έτυχε στη Νέα Υόρκη να μου ζητάνε να τους αγκαλιάσω κάτι μαντράχαλοι. Είχε και κάτι κοπελίτσες βέβαια που έδιναν αγκαλιές, δεν μπορώ να πω!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έμενα πάντως με συγκίνησε... Πείτε με χαζορομαντικό πείτε με ότι θέλετε άλλα τι πιο ωραία από το να σου δίνουν μια αγκαλιά όταν πας στη δουλειά/σχολή μέσα στο άγχος και τι μιζέρια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...