Ceridwen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Επειδη διακρινω μια ανησυχια να σας καθησυχασω λεγοντας οτι, απ οσο ξερω, δεν κυκλοφορουν στους δρομους καποιοι (μαντραχαλοι κυριως) που καιροφυλαχτουν σε γωνιες και, εκει που δεν το περιμενετε, πεταγονται σαν αιλουροι και σας αγκαλιαζουν.
dalton85 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 σοβαρά???? Και εγώ που έκανα ασκήσεις ετοιμότητας για ξαφνικές τέτοιες επιθέσεις. Τσάμπα πήγε τόσος ιδρώτας
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως δεν θα το έκανα ποτέ στην Πάτρα... Να μου έρθει καμια κοπελιά,ωραία θα πω,αν σκάσει μύτη κανας γύφτος και μου ζητάει αγκαλίτσες όμως?? :evil:
Harkon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 κατ΄αρχάς δεν είδα και δεν πιστεύω κανείς να έρχεται να σε αγκαλιάζει στην ψύχρα ώστε να μπλέξουν υγρά ή να έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα (just kidding guys ) σου ζητάει και αν δεν θες , δεν πας. αν παει να σε αγκαλιάσει με το ζόρι κάτι δεν πάει καλά.. από κεί και πέρα λέμε.. αν είναι ωραίος/ωραία μπορεί αλλιώς.. (κ εγώ το λέω) .. άτιμο πράγμα τα μάτια γμτ..
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ωραίο ακούγεται αλλά εκ πείρας και μόνο νομίζω πως όποιος άντρας ζητάει να σου κάνει τέτοια, συνήθως κάποιο λάκο έχει η φάβα.
kobogianitis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δείτε το video πριν αρχίσετε τις καφρίλες για gay μαντράχαλους ρε γαμώτο... Δεν έρχεται κανείς να σε αγκαλιάσει, μόνο κρατάει μια αναθεματισμένη ταμπέλα που γράφει free hugs και όποιος/ όποια θέλει πάει. Μετά μάλιστα η ταμπέλα αλλάζει χέρια. Βρήκαν ορισμένοι εδώ μέσα ευκαιρία να κάνουν επίδειξη ανδρισμού. Σε ποιον άραγε?
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Αυτή τη στιγμή κρατάω την ταμπέλα στο σύνταγμα ενώ κάθομαι σπίτι μου. Και έχω και τα 2 χέρια στο κήμπορντ. ΑΥΤΟ ήταν επίδειξη ανδρισμού.
Sellers Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δεν μπορώ να το καταλάβω καθόλου. Δηλαδή τι είναι τώρα αυτό? Ιδεολογία? Αντε και τελικά αγκαλιάζεσαι με τον άλλον και τι μετά? Τι δείνχει η κίνηση αυτή? Μήπως κάποιοι έχουν πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο??
kobogianitis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δηλαδή lucifer μέχρι να κάνω κάτι εγώ προσωπικά ή θα πρέπει να το απορρίπτω μετα βδελυγμίας ή να αδιαφορώ έτσι? Να το επικροτώ δημόσια απαγορεύεται, έτσι? Ωραία, τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Και μην ακούω για πολύ ελεύθερο χρόνο από μέλος με 1500 posts σε ένα χρόνο, τα περισσότερα στο topic κρεμάλα!!! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! :twisted: Άντε γιατί το πιο εύκολο πράγμα είναι να προσβάλλουμε!
Sellers Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δηλαδή lucifer μέχρι να κάνω κάτι εγώ προσωπικά ή θα πρέπει να το απορρίπτω μετα βδελυγμίας ή να αδιαφορώ έτσι? Να το επικροτώ δημόσια απαγορεύεται, έτσι? Ωραία, τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Και μην ακούω για πολύ ελεύθερο χρόνο από μέλος με 1500 posts σε ένα χρόνο, τα περισσότερα στο topic κρεμάλα!!! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! :twisted: Άντε γιατί το πιο εύκολο πράγμα είναι να προσβάλλουμε! Ρε φίλε δεν πρόσβαλα εσένα. Εσύ την δημιούργησες την όλη δουλειά που λέγεται ''Free hugs''? Δικαίωμα σου να την υπερασπίζεσαι αν σου αρέσει και δικαίωμα μου να την κατακρίνω αν δεν μου αρέσει.Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι? Την μαλακία με τα ποστς δεν μπαίνω στον κόπο να την σχολιάσω.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δηλαδή lucifer μέχρι να κάνω κάτι εγώ προσωπικά ή θα πρέπει να το απορρίπτω μετα βδελυγμίας ή να αδιαφορώ έτσι? Να το επικροτώ δημόσια απαγορεύεται, έτσι? Ωραία, τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Και μην ακούω για πολύ ελεύθερο χρόνο από μέλος με 1500 posts σε ένα χρόνο, τα περισσότερα στο topic κρεμάλα!!! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! :twisted: Άντε γιατί το πιο εύκολο πράγμα είναι να προσβάλλουμε! Εεεε... Δεν... είπα κάτι τέτοιο... Απλώς... δεν θέλω να με αγκαλιάζουν άγνωστοι. Και δεν καταλαβαίνω το συναισθηματικό κέρδος μιας και είναι "στημένο". /me πισωπατεί σκιαγμένος.
kobogianitis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Καλά, δεν σε κόβω για τύπο που "πισωπατεί σκιαγμένος" Αλλά neway συγγνώμη αν έγινα υπερβολικά επιθετικός, απλά ρε φίλε μου όταν εκφέρεις γνώμη μπορείς να λες "δεν μου αρέσει/δεν εγκρίνω/δεν θέλω", το να κακοχαρακτηρίζεις άμεσα (π.χ. αντιαισθητικό) ή έμμεσα όπως κάνεις σε αρκετά posts σου στο συγκεκριμένο topic εμένα τουλάχιστον μου κακοφαίνεται. Κι όσο για τη λογική για μένα είναι η εξής: να είσαι καλός με τον άγνωστο διπλανό σου. Η αγκαλιά είναι συμβολική. Δε θες? Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, πολλοί μάλιστα. Απλά εμένα με άγγιξε το συγκεκριμένο και είπα να το postάρω.Υπάρχει πολύς κόσμος που νιώθει μόνος.Και ειδικά η πρώτη αγκαλιά στο βίντεο με τη γιαγια που έρχεται (από μόνη της) κι αυτός σκύβει και την αγκαλιάζει σχετίζεται με αυτό καθώς στην 3η ηλικία υπάρχει πολλή μοναξια...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ότι αμερικάνικη ηλιθιότητα, αποκλείεται να μην ξεπατικωθεί. Κατά τ' αλλα αυτοί είναι τ' αμερικανάκια... Φονιάααααδες, των λαώνννν.... Έχω αρχίσει να χάνω κάθε ελπίδα και στο τέλος θα επενδύσω ότι έχω και δεν έχω σε αντρικό κομμωτήριο. bbl (και brb και dcc και big mac κλπ. κλπ.)
kobogianitis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ότι αμερικάνικη ηλιθιότητα, αποκλείεται να μην ξεπατικωθεί. Κατά τ' αλλα αυτοί είναι τ' αμερικανάκια... Φονιάααααδες, των λαώνννν.... Έχω αρχίσει να χάνω κάθε ελπίδα και στο τέλος θα επενδύσω ότι έχω και δεν έχω σε αντρικό κομμωτήριο. bbl (και brb και dcc και big mac κλπ. κλπ.) Αυστραλιανή "ηλιθιότητα", να είμαστε ακριβείς ε? Από Αυστραλία ξεκίνησε. Και καλύτερα άνοιξε κομμωτήριο σκύλων. Πολύ της μόδας και θα έρχονται και μ...νάκια να σου φέρνουν τα σκυλιά τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.